Naaaajs:)

Hejsan hoppsan:)

Nu känns allt mkt bättre, Jag har fått APU plats på intersport i gävle naajs naajs naajs ska dit imon och prata med en om lite tider och sånt men de e helt klart att jag får där iallfal.:) Dagen i skolan har varit bra är helt klar med min trasmatta och min löpare nu är de bara halsduken och ökning och minskning på väven kvar och hur fort går inte de då ?:) blir nog klar med de nästa vecka och så kan jag ägna resten av textil tiden till att skriva dukomentationer Gud va allt känns bra nu:)
Ne nu ska jag ta och hitta på nått annat
hejdå:)


Me:)

Baaaaaaaajs

Hejsan.

Inte fick man nå APU på hemköp heller dom tog inte emot före sommaren ååå jag kommer inte få någon APU plats vad gör man då då?:S
Aja ska gå till bussen strax jag orkar inte gå till 5 idag just nu orkar jag ingenting men man måste väl .
Hejdå<3

Vill till stockholm igen :)

Stockholms resan :)

Hejsan :)
Helgen i stockholm har varit helt underbar i fredags gick jag upp kl 05.00 och sminka mig och packade de sista sen bar de av till tåget de gick 06.26. Framme i stockholm var vi vid 8 tiden och då yra jag och mamma omkring där och letade efter hotellet men vi hitta de tills slut, Kl 09.00 var de styling och fotografering mamma vart jätte fin och stylisten tyckte jag var så fint sminkad så¨hon ville inte förstöra de:D Sem var de lunch och sen åkte vi till pontis by the sea eller hur de nu svavas och så åt vi igen och sen var de dags för finalen då presenterades alla finalister och så fick dom lite frågor av juryn och sen var de dags för att presentera vinnaren. Hon hette Britta och bodde i v-ås hon var värd att vinna en riktigt underbar människa men jag tyckte ju självklart att mamma skulle vinna men så blev de ju inte. Efter finalen så tog jag och mamma de lungt sen åkte vi till hotellet och fixa ordning oss, Sen ut i stockholm på jakt efter en mysig restaurang och de hittade vi efter att vi hade vandrat runt hela gammla stan mkt gott de var en asiatisk restaurang med mkt god mat. Sen efter maten var vi propp mätta och trötta så då gick vi till hotellet och jag badade sen slocknade jag.

Lördagen vaknade vi halv åtta och gick ner och käkade frukost blandade min egen musli hur  gott som hällst pratade lite med dom andra viktväktarna och så gick vi upp på rummet och fixa oss igen för vi skulle ut och shoppa . Vi hittade lite smått och gott, Jag fick ett linne coh solglasögon av mamma tack så mkt, Sen efter stan hämta vi våra väskor och gick mot stationen och satte oss på´en restaurang som hade ute servering så vi satt där i solen och njöt tills tåget skulle gå. Helt underbart. Väl hemma gick jag in och prata med sanna och sen väntade jag på att Daniel skulle komma hem och när han gjorde de var jag bara med han:)

Mamma och jag :)<3


Orka!!

Hejsan
Sitter i skolan har otroligt tråkigt haha orkar inte jobba heller och så måste jag ha hjälp men orkar inte leta efter Maggan.
Efter skolan blir de åka till Sannas gammel farmor Ulla , Sanna ska städa och jag får vara sällskaps dam :D Sen blir de hem till Sannas pappa och de blir övernattning där mys mys :)

Imorse väckte Sami mig kl 5 så jag fick gå upp och lägga mig så jag skulle höra när Lukas vakna. Som han då gjorde 06.20 typ så då var de bara att kliva upp . Cyklade med han till dagis vid halv åtta när jag kom hem blev de träna skönt skönt en dusch på de och frukost sen hann jag bara sminka mig sen var jag tvungen att gå till bussen till skolan.

Och nu är jag här och har tråkigt och orkar inte jobba jobbigt jobbigt.


Nej nu ska jag göra ett ryck och leta upp Maggan

Hejdå:)<3


textil

Hejsan sitter på textilen nu har yber tråkigt håller på att skriva hur man sätter upp en väv hur kul är de då kommer inte ens ihåg hur man gör så de blir mkt mkt mkt tänka för mkt tänka för en måndag morgon men de är skönt att man börjar komma igång med de för de måste ju göras . Vaknade halv 7 idag var skit pigg för såg att de var aldeles ljust i Daniels rum :) så gick ja upp och pratade lite med Sanna och sen blev de hem och träna på cross-trainern och sen blev de frukost jordgubbar med fil hur mumsigt som hälst till de blev de lösa sudoku har blivigt helt såld på de. Daniels fel men börjar bli ganska duktig mamma fatta ingenting när jag skrev imorse:D

Jag vill ha fredag ni förstår inte hur mkt jag längtar ska bli så himla kul att åka med mamma på de där Hoppas ni röstar flitigt så hon vinner:)
 Ni går in där skriver points som är svaret på frågan och sen eran mail under :)
http://www.aretsviktvaktare.se/region/north/carina.html

Nu ska jag åter gå till min vävuppsättning.
Hejdå:)<3

Söndag

Har inte hänt mkt idag då har bara varit hemma och tränat typ ätit jätte god kina gryta och så var jag till hemköp med Daniel och skulle köpa någon form av kvällsfika men hitta inget jag var sugen på så de får bli något vi har hemma:)
Ska väl in till Daniel snart och kolla läget lite sen blir de hem och käka :)
Hejdå<3

Film

Hejsan hoppsan :)
Dagen idag har varit jätte bra. har varit hemma hos Älskling/Sanna och umgås med deras familj super trevligt.
Nu ska jag och Daniel kolla på Marley and me vet inte riktigt hur de stavas men tror de e rätt :)
Skriver imon:)

Sanna och jag 07 ;)<3

Kaffe!

Hallu:)
Just nu sitter jag och dricker kaffe mums:D
Igår hände de inte så mkt mer mamma och Sami kom hem ganska tidigt och då gick jag och daniel ner somnade nästan på engång. Sen vaknade jag 11.09 idag sent som hällst brukar ju vakna vid 08.00 men idag sov jag länge skönt så jag gick upp och kissa sen så tränade jag och sen var de mat. Grill premiär för i år hur gott som hällst var de. Sen hade jag satt på mig en vit tunika och kände värkligen för att ha den på mig så kommer mina "kära" lillebror med sina smutsiga händer och skitar ner mig gud va irreterande så nu har jag satt på mig en svart i stället som inte blir lika skitig:P Snart är de efterätt stekt banan med glass och sirap yber gott de borde ni prova :)
Nu ska jag vara social
Hejdå:)<3

Barnvakt:)

Hejsan hoppsan :)
Siiter barnvakt åt älskade lillebror min. Sover som en liten ängel isoffan.

Dagen idag har varit så där funkade inte i skolan men kollade på film på svenskan iallafal de var ju possetivt vi såg Troja hur bra som hälst men har inte sätt klart den än blir väl på onsdag när vi har svenska igen. Sen på Engelskan pratade vi bara på engelska hade ganska kul när jag och Moa pratade hehe elr hur moa ?: )

På matten så gick de inte orkade inte jobba så måste ta tag i talen vi skulle vara klara med idag innan onsdag när de är matte igen.

När jag kom hem njöt jag av de vackra vädret ute på altan med Mor och Lillebror, Sen kom Sanna och då gick vi och hämta Oliver och gick till hemköp och köpte pepsi max. Sen har jag inte gjort så mkt mer sitter som sagt barnvakt nu Älsklingen min är här oxå mysigt värre:) Börjar bli lite trött nu ja men ska inte sova än får se hur länge jag orkar vara vaken :)

Nu ska jag gå till soffan och vara social med Daniel:)<3


Freeeeeedag :D

Hejsan hoppsan :)
Idag är de fredag gud va härligt fast de känns inte riktigt som fredag än med de kommer väl :) Idag blir de kanske vara barnvakt åt lillebror min så man tjänar pengar så man kan köpa nått tills man åker till stockholm så hoppas dom hittar på nått så jag måste passa honom :)
Sen vet jag inte vad som händer mer i helgen skulle ha grillat hos jennifer imon men tror inte de blev nått : /
nej nu ska jag till bussen snart

Ha en underbar dag ;)<3

Totally död:P

Hejsan :)
Helt slut har nyss tränat på cross-trainern och nu är jag helt död.
När jag kom hem från skolan gjorde jag inte mkt käkade lax och potatis hur gött som hällst sen så har jag bara tagit de lungt och pratat lite med min mor och så! Nu ska jag passa lillebror min och sen vet jag inte undrar vad min älskling gör ska nog skriva och kolla när jag orkar gå ner och hämta telefonen. 

Jag längtar till nästa fredag när jag och mamma ska till Stockholm ska bli så himla kul att åka dit och lyssna på en massa om viktväktarna. 

Nu ska jag kolla på bolibompa med lukas hejdå:)<3
 
syster och jag :)<3

Torsdag : )

Hejsan hoppsan :)
Torsdag idag tråkigt vill ha fredag men sista lektionen nu iallafal så de e najs men de e ju datakunskap HATA DATA!
Dagen börja med att jag gick upp och tränade hur skönt som hälst sen upp fixa mig och käka frukost gröt blev de idag mycket gott tycker jag :) Sen in till Sanna och sen till bussen till skolan, Hade pia första lektionen gick bra , Sen matte Jag och Sanna jobbade jätte bra iadag blev klar med alla uppgifter . Bonus prov imon i matte hoppas de kommer gå bra.
Senare idag så blir de träna på cross-trainern skönts ska de bli ska nog köra extra länge idag :) Efter de blir de plugga matte och chilla med livet:)

Ge mig SOL!

Skolan : /

Hejsan ;)
Kom hem från skolan för ett tag sen och har världens huvudvärk :( har nyss käkat makaroner och bacon de funkade iallafal,
Va iskolan idag kändes som de var jätte länge sen men gud va trött man vart ihuvet då.  Ska inte göra nå speciellt idag bara ta de lungt ut och gå sen men just nu känner jag mig helt slut ihela kroppen skulle vilja gå och vila ett tag kanske ska göra de elr lägga sig på soffan.
Aja ska göra nå annat hejdå :)<3


Total bloggtorka!

Hejsan :)
Jag är nog sämst i hela världen på att skriva blogg men vafan nu har de ju varit lov så då kan de väl vara förståligt:)


I fredags var jag och älsklingen och åt på coffehouse by Gorge elr hur de nu stavas. Jag åt bakpotatis med kräftstjärtar var hur gått som hällst men jag trodde jag skulle spricka när jag ätit upp inte bra inte bra!

I lördags så var de påskmat hemma gud va jag hade längtat efter de . Men när vi hade ätit upp mådde jag så jäkla illa magen är inte van med att äta så mkt olika saker och plus att jag käkade några godisar.  De var jätte länge sen de hade typ gått 3 månader och 12 dagar sen jag år choklad men gud va gott de var:)

Söndags tillbaka till de nyttiga livet med mina kära points. Gjorde inte så mkt under dagen solade och hoppade studsmatta :) Sen bar de av till Emma och Thomas och gratta Emma som fyller imon grattis i förskott :)<3
Sen hem käka  träna sen skulle jag bara vila lite så sa jag att daniel skulle väcka mig när vi skulle kolla på film men tror ni jag orkade gå upp när han väckte mig nej :P Stackarn :(

Idag vaknade jag kl 10.00 och var super pigg så jag gick hem och kolla lite på tv sen ner till cross-trainern och tränade sen upp och käka frukost musli så himla gott. Men de är inte den muslin som jag igentligen vill ha men nu är den här slut så idag ska jag gå och köpa den jag vill ha :D Nu ska jag ta och hitta på nå annat ställa mig iduschen kanske ? tror nog de:)
Hejdå:)<3

Stockholm :D:D:D

Hejsan :)
Mamma har alltså gått vidare i tävlingen som åretsviktväktare nu är dom bara 8 i finalen. Så ska hon få åka till stockholm och träffa en jury och tar med mig:D:D Super glad så den 24/4 år jag och mamma i stockholm. Vi kommer bland annat att äta lunch där lyssna på Stefan Rössner som ska prata om myter om mat och i Juryn kommer Laila Bagge att sitta mkt spännande. Sen får vi äta på vilken restaurang som hälst i stockholm gratis något tips?:) Och bäst av allt är väl nästan att få bo på hotell:D Jag längtar tills vi ska jag och mamma kommer nog bli en riktigt trevlig resa:)

Gå in och rösta så hon vinner resan till New York men även titeln Åretsviktväktare 2009 för de förtjänar hon !
Svaret på frågan är points och sen skriver ni eran mail i rutan under :)


http://www.aretsviktvaktare.se/region/north/carina.html
              
Före 100.4kg                                                                                                                                                Efter 63.5kg                                                                                
                                                     

Lov:D

Hejsan:)
Första lovdagen och man vaknar halv åtta haha fyfan va värdelöst ändå fick jag och la mig vid 12 typ så jag trodde jag skulle sova lite längre men ikke sa nicke:P
Blir väl ut och gå snart får se om sanna är vaken och vill följa men bror min ska med iallafal de e skönt sen blir se hem och väcka älskligen och käka frukost men vet inte vad blir väl nå annat än musli när de är lördags morgon :)
Idag blir de inge speciellt bara ta de lungt tror jag.
Nej dags att klä på sig och ge sig ut på en promenix:)
hejdå<3

Datakunskap

Hejsan hoppsan :)
Sitter på datalektionen nu ganska trökigt men de funkar iallfal är snart klar med power pointen skönt bara dom sista bilderna nu som ska fixas men går inte nu för vi har inte tagigt dom en så de får bli efter lovet:)
Dagen har flytigt på ganska fort idag och de e ju alltid possetivt men jag saknar solen vart är du idag?: (  Sista lektionen de här sen blir slut på skolan för dagen.

Längtar så himla mkt till lovet jag ska bara ta de lungt och värkligen njuta av de här lovet så jag orkar resten av terminen.

Nej nu ska jag ta och konsentrera mig lite på datakunskapen
Hejdå<3


Naaaaaaaajs:D

Heej:)
Gud va jag är dålig på att uppdatera men nu e de så att de är så mkt i skolan och så då har men inte tid att hålla på med datorn men nu sitter jag inne vid Sannas dator medans hon fixar sig För jag är redan klar men bussen går inte fören 5 över så de e najs.
Vaknade kvart  över 5 gick in till Sanna och väckte henne sen blev de promenix sen förbi jennifer en snabbis sen hem. Musli till frukost Ovanligt inte så himla gött! Och nu sitter jag här!
Idag blir de stan efter skolan med Sanni sen blir de hennes pappa en sabbis sen hem käka sen blir de väl promenix efter de blir de kladdkake bak till mentorstiden imon lite påskavslutning så där och imon är de ju freda då får man vara lite onyttig:D
På måndag blir de västerås med smulan längtar var ju hur länge sen som hällst vi var där ska bli så mys åker hem på torsdag när sanna drar vidare mot Göteborg! Nej nu ska jag göra nå annat hejdå:)


RSS 2.0