Lycklig:)

Dålig jag är men vafasiken jag har inge liv inte något intressant iallafal så känner ingen lust till att skriva. Nu gör jag det för jag har almännt tråkigt :D

Vaknade imorse gick upp och ställde mig på cross-trainern sen blidde det dusch,fix och frulle.
Efter det tog jag mig en promenix upp till Ingelas för en dag på praktiken. Fick ett dogtljus i julklapp av Ingela luktar skit gött, Fick sluta tidigare så då gick jag och älsk och sola och nu har jag precis käka lite.

Idag vet jag inte vad som händer och fötter, Bror kommer ner så då ska jag vaxa hans rygg mohahahahaha vad roligt det är att pina andra människor lite :D

Förövrigt kan jag ju berätta att jag är över lycklig för jag har satt i min löspäls igen MUMS! :D

ge mig mer jul!

Sitter i skolan för tillfället och inte gör mkt, väntar på våran kära svenska lärare som inte verkar ha tid för oss nu förtiden........ Aja men jag är ju snart klar med uppgiften ska bara be malin kolla igenom det :)

Skulle tränat imorse men det blev inte av för min kära vän Moa Wehlin hade inte sovigt nå den natten och ville inte träna själv. Så jag tänkte ta lite sovmorgon men inte kunde jag sova. Så jag gick upp och satte mig och fålla klart min ena väv, Så duktig. Men hade ju idrott på morgonen så har rört på mig idag iallafal mkt skönt, vi hade kryssar kung vilket var roligt men jag blir ju så jävla tävlingsinriktad så humöret går överstyr ibland :D

Efter svenskan blir det iallafal engelska och sen hem och fortsätta fålla vävar otroligt roligt! eller??

Snart är det iallafal julafton och jag blir så glad det är nästan året höjdpunkt men bara nästan.  Men känner mig lite stressad har inte köpt en enda julklapp men ska börja nu i veckan så man får lite gjort:)

Nu ska jag åter gå till svenskan
Hejdå fuckfaces!

Hahahahah hittade denna gammla bild på mig och sanna som jag var tvungen att dela med mig av :D


You and me togheter!

Oj vad hände med mitt bloggande? Igen !
Ja ni vad har hänt de senaste veckorna eftersom jag inte skrivigt något.... jo ingenting speciellt jag går upp på morgonen tar mig till gymmet tränar efter det är det skola och efter hem om man inte slutar tidigt för då sitter man endå kvar i skolan och fixar med projektarbetet. och dom två senaste helgerna och jag jobbat på lördagarna. Mycket skönt att man har jobbat lite och jag tackar min kära vänn Moa Wehlin för att hon fixade jobbet åt mig:)
Men nu blir det lungt på jobbfronten ett tag iallafal nu ska jag inte jobba fören den 30 december ganska skönt, det sliter som fan på huvudet och kroppen av att både gå i skolan, jobba och träna måste jag säga.

Nu har jag precis käkat lite nu ska jag bege mig in till nr tio för lite bingolotto om en timma.
Hörs nångong fuckfaces:)

RSS 2.0