Duktig tjej :)

Hejsan hoppsan !

Gud vad det känns som att allt går bra för mig nu. I skolan har jag kommit igång med min väv och mitt UF idag sydde jag klart två vetekuddar som jag hade fått beställning på, mycket nöjd blev jag med dem.

Så om ni vill ha en sådan här vetekudde nu när det börjar bli kallt ute. Med din egen text som du bestämmer. Det finns många olika färger att bestämma imellan på både tyget och trycket. Jag säljer den för 150 kr/st.
Så är det bara att höra av er på 0707673822


Nu på kvällen har jag varit och solat gud va skönt det var, Känns som om det var hundra år sedan. och efter det tog jag mig en skön lång promenad :)
Nu ska jag snart kika på tv biggest looser och idol är ett måste och se :)
Hejdå partypeople!



MICHELLE ENGLUND :)

Ja överamitiös som man är var man i skolan idag fast man hade studiedag och började pǻ mitt projektarbete. Fast innan det var jag ännu duktigare för då var jag och tränade på kära Friskis och Svettis med miss Wehlin.
känns sjukt bra nu har hållt min nyttiga livsstil i 4 dagar nu och det ska fortsätta långt fram över hoppas jag :)

Fick nyss ett sms av min kära vänn Sanna Lövgren om att hon ville att hon, jag, Daniel och Basse ska dra till interpool på lördag och spela billjard och det kan ju bli awesome ! :) Även fast jag inte har spelat det sen man var 10 år kanske.

Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imon kl 05.00 och motionera, får se hur vill ut och springa men vet inte om jag vågar för det är så mörk på morgonen nu annars blir det cross-trainern :)
God natt peeps :)


Mango & Lime

Tjena Tjena ! :)
Nyss varit ute på en härlig promenad i detta underbara blåsväder ;) Men det var faktiskt ganska skönt endå. Älskling följde med mig och sen mötte vi big D och hans pappa på vägen så vi gjorde sälskap med dom. Tog en sväng in på Coop, Daniel köpte busskort och jag en mango och lime som jag ska käka till idol mums.
Inatt jobbar min kära älskling så jag blir ensam puhu hatar att sova själv! Men det ska väl funka tur att jag är ybertrött då brukar det gå bättre.

Imon är det kickboxning i skolan på idrotten ska bli sjukt kul är taggad till tusen så se upp Moa Wehlin ;)
Nu ska jag slå mig ner i soffan och själv dö lite.
Hörs då peeps!


Drama Drama Drama!

Hallå Hallå i stugan!
Hur fan mås det idag då? Själv mår man prima eftersom man blev ju nyktrare efter varje öl man drack igår konstigt nog. Men vafan en helt klart awesome kväll måste jag säga. Men kanske lite för mkt drama eller kanske inte kännde inte av den så mkt igår. Mer idag måste jag säga och det är sjukt jobbigt att man lägger ner sin energi i nått som man inte ens har något med att göra, så nu skiter jag i detta, det är inte mitt problem!  

Idag har jag inte gjort mkt bara tagit det lugnt. Nyss tog jag en minipromenad med min kära vän Jennifer Alabi till Willys för att köpa avokado till mig och munkar till min älskling,

Senare vet jag inte vad vi ska göra, Jag vill se på True blood ja hoppas Daniel vill det med! :)

Nyktra brudar ;)


Jag å älskling :)

inception

Hej Hopp :)
Igår hade jag å Älsklingen min en awesome kväll. Vi käkade på Coffie house by georges (stavning?). Sen gick vi på bio och såg Inception (stavning?) Den var hur grym som helst måste jag säga. Helt klart en sevärld film.
Vi tog 12 bussen hem och fan va kul det är att träffa människor man känner och inte känner när man är nykter och dom är full haha !

Vaknade för ett tag sen, Ska snart gå hem och dra i mig lite frukost sen blir det motionera.
Senare ikväll blir det nog party då kommer min kära Moa Wehlin till skutan och det GILLAR vi :D





Time !

Nu sitter jag här med min nyttiga grötfrukost, ska snart börja göra mig iordning för Apun. Idag blir det en promenix dit för att Daniel kommer och kikar in lite innan jag slutar så jag kan få min efterlängtade skjorta som jag har gått och längtat efter  i 4 veckor nu!
Shiiir va tiden går fort people det har gått 4 veckor sen jag började apun och typ 5 sen man började skolan har en kännsla av att detta år kommer att gå alldeles för fort !

Idag ska jag och Daniel åka in till stan och käka nått och sedan blir det bio det ska bli mkt mysigt måste jag säga :)
Nu ska jag dra på mig masken och borsta gaddarna sen hem till daniel och reda ut huvudbordnaden ! :D

Ja det var en jävla bra fråga !

Då var det torsdag och veckan har bara flygit fram måste jag säga fan jag hann inte ens sätta mig vid datorn då går dagarna fort kan jag lova!

Var duktig i morse med Moa Wehlin för vi var på vårat kära friskis och svettis och tränade innan skolan börjar sjukt hurtigt måste jag säga!
Idag skulle man ha börjat 10 över ett men fick börja till halv 9 och sluta 13.40 tycker fan det e skönare att börja tidigt och sluta tidigt än att börja senare och sluta sent! :D
Och jag och Mooow blev klar med våra vävarstolar idag så det blir till att börja väva nästa vecka Awesome måste jag säga!

Nu ska jag göra nånting kanske ta och läsa lite har ju tappat läslusten och det är ju inge bra när man har 3 böcker man vill och måste läsa ! :D eller två av dem iallfal svenska vet inte riktigt vilken bok jag ska läsa där och sen tredje hungergames Mockingjay på engelskan. Men så har jag ju min kära eclipse som jag oxå måste läsa ut hmm när jag ska ha tid med allt detta plus skolarbeten? Ja det var en jävla bra fråga !


UF-Företag !

Ja då var det tisdag då peeps !
Idag på idrotten var det sjukt jobbigt måste jag säga hade cirkel träning och det var längesen vi hade så där jobbigt idrottslektion, älskar våran nya lärare sjukt bra måste jag säga !
Denna tisdag har gått ganska fort må jag säga jämfört med de andra tisdagarna vi har gått i skolan skönt skönt. Imon är det onsdag och bara textil i skolan jag och Moa ska börja på den andra väven sjukt härligt att vi är klar med den första.

Sedan efter skolan imon blir det hem till miss Olander om hon blitt frisk och sätta om min löspäls detta är förjävligt nu usch vill inte ens tänka på det. Och även skriva en affärsplan eftersom jag ska starta ett UF företag aldeles ensam. Men Hanna och Moa ska oxå göra ett UF så jag är inte helt ensam om saken.

Nu ska jag strax in till min kära pojkvän Daniel lövgren och inte göra något speciellt! :D
Hejdåhej !

Miss Englund, Miss Wehlin till Miss Olsson ! :D

Nästan helt klar nu, Ska bara in till Älsklingen min och låna Tildes plattång så man ser ut som en människa i håret och inte ett troll ! :D
Sen bär det av hem till Miss Olsson med Miss Wehlin för en kväll med mkt alkohol många skratt och lite mat på det! :D

Hoppas ni får en bra kväll fuckers för det ska jag ha Hejdåhej! :D

Tequila Rose!:D

Hejsan hoppsan ! :D

Det var ett tag sen man skrattade så mkt som jag gjorde igår med min Älskling mkt roligt hade vi :)
Somnade ganska tidigt i går men det var skönt det med och känner mig lite friskare ifrån min förkylning!
Vaknade nyss har ätit frukost som bestod av hårtbröd idag med ägg på mums kan vara bland det godaste som finns!
Nu funderar jag på en promenad så man kan ha lite bra samvete fall det blir nån alkohol för min del idag men det brukar ju lösa sig en sak är säkert ät attt jag ska smaka detta av min kära vännina Moa Wehlin

MUMS! :D


Förkyld som ett as!

Förkyld som ett jävla as är jag haha låter helskumt när jag pratar men så kan det vara ibland!

Trotts min förkylning så ställde jag mig på cross-trainern imorse skönt skönt. Efter det blev det en dusch och frukost nu har jag precis fixat mig och ska snart ta och cykla i väg till praktiken min. Känns lite tungt idag för jag blir fan anfådd av att bara skriva det här på datorn men det e tur att min praktikplats är bäst i världen ! :D

Senare idag händer det nog inge speciellt ska bara ta det lungt och vila upp mig ! :D




Duktig flicka !

Hej hopp !
Idag har jag varit jätte duktig för idag gick jag upp klockan 05.30 och gick ut på en powerwalk. Nu har jag precis duschat och nu sitter jag och käkar musslie med mjölk till frukost mums ! :D


Hatar som sagt att sova själv och i natt när jag väl hade somna så  drömmde jag en mardrömm hatar när man gör det för idag kommer jag gå och ha en obehaglig kännsla över mig hela dagen känner jag på mig usch ucsh !

Snart ska jag bege mig till skolan för att vara där till 16.30 och sen vet jag inte vad som händer bara ta det lungt tror jag.


Du ringer aldrig och du hör aldrig av dig. Känns inte som att du bryr dig längre. När jag pratar med dig är det jag som får dra ur dig allt och ställa alla frågor om hur det är med dig och vad du gör mm. Jag vet inte om jag orkar lägga ner mer energi på att sakna dig eller om jag bara ska låta det vara :(

Helg i loving it! :D

I fredags blev det för mkt alkohol måste jag säga men vafan så får det bli ibland ! :D

Igår hade vart det mys kväll kollade på avatar och the expendables, Med Daniel, Sanna, Basse och Mattias. The expendables bar väl si så där bra det känndes som man bara kastades in i en ganska usel handling som inte hade någon mening alls.
Men Avatar är väl allt för grym. Speciellt när man såg den, den här gången då behövde man inte tänka så mkt på handlingen utan kolla mer på allt annat och den är verkligen GRYM love it ! :)

Sen var jag ap trötter så jag och Daniel gick ner och jag somnade typ på engång.
Idag får man sova själv för Daniel ska jobba puhu hur kommer det gå? Blir väl så att man är vaken hela natten som det brukar vara när jag sover själv  :P

Aja nu tycker jag att min mammas man ska ta och komma hem så vi kan börja med Lunchen som dok är min frukost ! :D
Hejdåhej!


Blääää!

hejsan hoppsan ! :D
 
Min andra fredags praktik avklarad nu är det bara 28 fredagar kvar men jag klagar itne för jag har det riktigt bra där jag är ! :)

Har inte så mkt att skriva ska väl troligtvis hem till fröken olander idag dör lite alkoholförtäring om jag orkar men det lutar åt det hållet iallafal.

Nej fan har ingen skrivlust nu
Hejdå Fuckers!


Motion!

Var nyss ute på en motionsrunda det skulle bara bli en 40 mins promenix men efter att ha gått i 40 min så kände jag att jag ville röra på mig mer så tog en omväg hem på ca 20 min och joggade den biten! sjukt skönt var det. Så nu sitter jag här svettig och äcklig och ska stax ta mig en dusch och sen in till Älsklingen min för att kika på idol sen blir det läsa ut boken så jag kan börja på den tredje imon !

Går faktiskt riktigt bra för mig och Moa på vävningen i skolan och det känns riktigt skönt måste jag säga!
Imon har vi protjektarbete på morgonen så då ska jag ta mig en liten sov morgon och så ska jag träna på morgonen med Moa wehlin och sen upp till skolan lite tidigare innan vi börjar för att skriva ny protjektplan.

Nej fan nu blir det duschen SEEES! :D


Student mössan !

Hejsan hoppsan!

Idag beställde vi iallafal student mössa det gick på 1109 men det var det värt för den vart sjukt snygg ! :)

Det blev en brilliant mössa som det Står Michelle Hvt3b på fram sidan med silvertext. Sen vitt broderi på baksidan där det står polhemsskolan och sen med "strass stenar" eller vad det nu hette så skrev jag 2011. sen blev det en rosa plutt ifram och ett rosa band. Läntar sjukt mkt att få se den. Den dagen den nu kommer :D
Sjukt taggad till studenten även fast det är aplänge kvar!

Borsta Gaddarna!

Hejsan hoppsan!:D

Då har man precis druckit upp morgon kaffet får se om det piggnar på en lite fan va jag känner mig trött nu kanske håller på att bli sjuk men det vill jag fan inte !!!

Lukas vaknade kl 06 då var det bara att kliva upp lämnade han på dagis kl 07 ganska skönt med en lite cykeltur på morgonen,
Ska snart bege mig till bussen för ännu en dag i skolan och får se hur denna dag slutar,,,, Hoppas på en bra dag! Den startar med lite stadsorgentering, hatar orgenering men ska bli skönt med en morgon promenix.
Sen så ska vi ju prova studentmössa idag ska bli sjukt roligt måste jag säga längtar som fan till studenten men endå inte :(:)

Nej nu ska jag borsta gaddarna och sen till bussen :)
Hejdå hej! :)

Vad hände?

Är bra nog trött idag.
Klev upp halv sex för att jag skulle åka till friskis och svettis för att träna men efter frukosten kunde jag fan inte hålla ögonen öppna så det fick bli sovmorgon för mig.
Sen nu efter skolan är jag fortfarande sjukt trött så det får bli en vilo dag för mig idag och så har vi ju stadsorgentering på idrotten imon så då får man en promenix skönt skönt.

Vettefan vad som hände idag? i skolan men gillade inte det.......

Nu ska jag ta mig ner i källaren för en bra nog varm bastu och bli lite ren hade jag tänkt med min Daniel och sen blir det sova tror jag så man är lite pigg imorgon + att man ska lämna lillebror på dagis kl 07.00 ! :D



HAHAHAHAHHAHA

sitter och kollar på bilder på boströmdotan och hittade en bild från tvåtusenåtta hahaha och fyfan va man såååååååg ut. Måste dela med mig av dehär HAHAHAHHAHAHAHAH :D



Förövringt har jag och MIN ÄLSKLING Daniel lövgren varit tillsammans i 2 och ett halvt år idag :) <3


Praktik!

Hallu hallu!
Nervös jag börjar bli då första dagen på praktiken idag då. Spelar ingen roll vilken ställe man ska vara på så är jag alltid lika nervös usch usch. Men det kommer nog gå jätte bra hoppas jag.

Idag kommer Moa till skutan och ska leka med mig och Jenny här. Får se vad vi hittar på för bus men något blir det iallafal :D

Nej nu ska jag gå och fortsätta vara nervös :D


New moon

Idag hann Moa och jag klart med varpningen på våran ena grej i skolan nu är det ju bara resten kvar men det kommer nog gå bra som fan nu i år om Moa låter bli att hamna på sjukhus och lämmnar ensam med allt grov göra:D

Efter skolan åkte jag hem och umgicks med min mor och bror trevligt.
Efter det tog jag mig en jobbing tur i mina nya kläder asnice!

Och vet ni ? Jag har varit sjukt duktig och städat mitt rum så nu är det ordning där och jag har hängt undan alla sommarkläder , så nu finns det plats för nya vinter/höstkläder. Om jag någonsin får pengar till att handla mig en ny garderob...

Nej fan nu ska jag ta och kika runt lite här sen blir det att läsa. Fick som sagt andra boken i Twilight serien och när man väl börjat läsa kan man inte sluta ! :D


träningskläder!

Hej hopp!
Idag var det torsdag och jag känner mig ovanligt pigg kanske var för att jag slocknade typ vid 21 tiden igåt as nice!

Igår var det ju skolfotto och vi var superläckra iallafal de andra brudarna i klassen ;D Dåligt många blickar vi fick när vi gick från p6 till p1 och i p1 var det fan värst men det var fan kul endå :D

Idag slutar man 12.20 då blir det åka hem och ut och springa i sina nya träningskläder som man har fått av päronen här i huset, Dåligt förvånad jag blev då för har sagt hur länge som helst att jag vill ha en vindjacka när jag är ute och springer så i måndags fick jag det + ett par nya byzzer ! :D

Bjuder på en bild från ettan :D

Awesome!

Nej men oj nu var det längesen man uppdaterade här minsann! :D
Kanske för jag har gått och skaffat mig ett liv och inte orkar sitta vid datorn! Eller så är det nog för jag har börjat på twilight boken och tycker att den är sjukt bra!

Måste ju bara säga att helgen som var, var sjukt bra. Men en perfekt fylla och en perfekt efterfest med ett rekord som slogs. Sen blev det en impulsfylla och övernattning i norra åbyggeby hos my homie moa Wehlin. Perfekt helg !

Sen har det bara varit träning, skolan, läsa och uumgåts med Daniel de senastedagarna.

Imorse vakna jag vid 6 tog cykeln i spöregnet hem till jennifer för att skaffa en kavaj till skolfotot idag och säger bara en sak det kommer att bli awesome! :D

Ne lite fix på det här sen är man redo för att åka till skolan!


RSS 2.0