Harry potter och dödsrelikerna!

Hejsan hoppsan ! :)

Ja så var det fredag igen och vart tog den här veckan vägen? Lika bra att den är slut, eller?!

Min dag började iallafal med frukost med min kära syster, mkt mysigt att slippa äta frukost själv för engångsskull. Efter det stog jag på cross-trainern i 40 min. Sen efter lite dusch och fix och så tog jag cykeln till min kära praktikplats, idag hade vi mkt att görra flyttade en massa kläder och reade ut en massa, så fullt upp var det + att vi fick en massa julgrejer mkt roligt :)

Har inte gjort mkt mer idag. Nu väntar jag bara på att kl ska bli 20.15 då kommer forca hit och hämtar mig, Daniel och Piroz så bär det av till staden för ett bio besök ! Harry Potter blir det längtar vill se den nu ! :D

Men ha en bra helg fuckfaces ! :)



Fatta man ju att det går och ladda upp bilder på alla andra datorer än min !!

Så jävla LESS!

WÖÖW jag skriver för tredje dagen irad fan va grym jag är! eller? :P
För jag har ju igentligen inge vettigt att skriva. Tog sovmorgon imorse vaknade och kände mig utvilad ytterst ovanligt men mkt skönt. Skolan gick väl som det gick är så sjukt trött på allting och det är inte bara skolan faaaaan! vf kan man inte bara få må bra ? Jaja men det löser sig det gör det alltid.

Efter skolan så gick jag och Sanni och tränade på friskis igentligen gillar jag inte och träna på eftermiddagen men slutar ju hyffsat tidigt på onsdagar så då får jag passa på å träna med min kära vänn då :)

Nu kom jag nästan precis hem ska ta mig en varm och skön dusch nu sen lägga mig ner och vila !
Hejdå fuckfaces!

Jippie ! eller?

Hej hopp !
Fan va trött jag är just nu vf kasn jag inte sova på nätterna för? vaknar hela tiden....
Men kom  iallafal upp nu imorse och tränade men min kära vänn Moa mööw Wehlin mkt skönt måste jag säga för nu har jag det gjort för dagen.
Just nu sitter jag på samhällskunskaps lektionen och fattar ingenting och läraren vill jag inte fråga.. Så lägger ner tif på detta en annan dag.
Snart är det lunch och MUMSIG mat är det kan jag lova! Kycklingkebab med ris, vill ha nu men det är ju 50 minuter kvar!!!!
Efter det har man bara svenska sen slutar man för dagen men inte ska man hem för det inte. Jag och mina kära kollegor i much-uf ska sitta kvar och sy lite så vi får några kuddar gjorda! :D


Awesome

Ja ni vad hände med mig då?
Skulle upp och tränat imorse men gick det bra eller? känndes som att jag var dödssjuk/trött men tog mig upp till skolan där det sakta men säkert blev bättre.
Hade prov idag som gick käpprätt och helvete men får väl göra om det. Sen hade vi redovisning på engelskan och det gick som det gick det med men hon sa att alla var godkända skönt det iallafal! Fick sluta tidigare så jag satt på 13 bussen hem det var inte igår kan jag lova!
Nu gör jag ingenting har nyss treeenat lite på cross-trainern här hemma mkt skönt. Nu ska jag väl snart ta och göra mig nå å äta sen bli det vänta på att kl ska bli halv sex så jag kan hämta min kära lillebror från dagis, bara för att jag är världens bästa storasyster.

VF KAN JAG INTE LADDA UPP BILDER LÄNGRE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Long time ago

Vad hände med mitt skrivande av blogg då? Har helt enkelt inte haft nå lust att skriva men det kanske man kan ändra på!

Det har varit en jätte lugn helg för min del. Ifredags skulle jag jobbat igentligen men det blidde inte av tråkigt men sånt är livet men det blir jobb den 23 och 27 denna månad¨så det e awesome! så man kan tjäna lite pengar till allt som ska betalas fram över! men som sagt ifredags var jag, Jenny, Daniel och Danne hemmas Sanna i staden vi laga lite mat och spelade Mario och hur kul är inte det? :D

Jag började går dagen med att springa 5 km mkt skönt måste jag säga. Sen fix och efter det åkte jag och Daniel in till stan för att köpa vinter skor, Men ingen av oss hittade nå så vi köpte en varsin cardigan och jag fick ett par leggings tack älskling <3
Sen hem och umgicks med min kära mor och Sami och sen såg jag och Daniel på filmen The kid jag tyckte den var bra men vet inte vad Daniel tyckte eftersom han somnade!

Idag har jag inte gjort så mkt tagit mig en promenix gick förbi willys och köpte bingolotter till i kväll för jag tänkte bli miljonär :D

Nu ska jag göra någonting vettigt PLUGGA kanske har ju prov och redovisning imon:P

November ?

Hejsan hoppsan :)

Ja då var vi inne på första dagen på höstlovet och inne på första dagen i Noverber shiiit vad fort allt går men jag gillart :D

Idag har jag inte gjort nå särskilt bara tagit det lugnt tagit mig en långpromenix alldeles själv och imon tänkte jag göra samma sak eller springa vi får se.

Och sen har jag och sami bestämmt att jag ska köra bil imon pirrigt måste jag säga menb endå skönt att äntligen komma igång med de där jävla körkortet :D

Nej nu ska jag snart kika på biggest looser  och inte göra något speciellt.
Hejdå fuckfaces!

Funkar fortfarande inte med bilder leeeeeesss!!!!!!!!!!!

RSS 2.0