A new day has come

Hejsan :)
Går dagen var mkt trevlig och rolig :)
Idag har jag Sanna Jennifer ätit på skutan kina mat Mums :) Var längesen man åt där så det var mkt trevligt sen gick vi till hemköp och köpte pepsi max , Sen hem och tog de lite lungt . Vid 15.00 gick jag hem och tränade lite på mammas crosstrainer, Efter de gick jag upp till bror och klippte han och vilket jäkla kaluffs han hade på huvet då gick ju inte att raka så jag fick klippa av allt hår först och sen raka fast kul hade vi iallfal.
Nu ska jag inte göra mkt kanske gå in till älsklingen min? ska kolla vad han gör iallfal

hejdå :)<3

Svenska :D

Hejsan hoppsan :)
Snart börjar svenskan man vi ska jobba självständigt för Malin (läraren) är med floristerna och har opponeringar. Gick upp 05.30 och pluggade till Engelska provet vi har idag, Tror inte de kommer gå så bra men hoppas iallfal.

Friday to day då blir party länge sen nu, nyårs afton var sist man festade men idag blir de och det e najs najs najs :D:D:D

Går inte så bra och skriva kan inte riktigt konsentrera mig skriver mer sen hejdå:D<3


Sovmorgon :D

Hejsan hoppsan :)

Är på ett strålande humör idag känns som att jag är helt utvilad super duper skönt:) Har haft sovmorgon idag för jag ska till tandläkarn fast ska inte vara där fören 10.40 men jag orkade inte åka till skolan en timme sen tillbaka till skutskär och sen till skolan igen :P nej så de fick bli sovmorgon istället :)
Jag vaknade med världens träningsvärk idag från jumpan igår men de e skönt med träningsvärk för de visar att man har tränat:)
Idag ska Sanna klippa mig lite så att håret växer fortare jag ska nog spara ut till min vanliga hårfärg så man slipper allt slit med håret som man gör nu :) men  de kräver ju tålamod och sånt har ju inte jag haha men jag ska försöka iallfal :)

Vågigt hår idag :)

Svenska!

hejsan :)

Sitter iskolan har svenska pratar om att vi ska argumentera om en sak in för klassen (Läskigt) Har nyss haft idrott boxning är helt slut super jobbigt men endå skönt vart hur svettis som hällst.
Har varit en super dag idag för vi har inte haft en lärare på hela för middan inte på bilden engelskan elr matten helt underbart vi spelade stress med en massa kategorier så ska man skriva en massa saker på en bokstav ! Jag och Hanna kom trea men vi va bäst dom andra härmade oss:D:D:D:D:D<3


Morgon :)

Godmorgon

Går dagen efter skolan gjorde jag inte så mkt Syster kom hit roligt att se henne igen och så fick jag veta att mammsen har blivigt nominerad till årets vikt väktare Hoppas du vinner . Sen gick jag in till Daniel och kollade på nån film bra var den fast jag har sett den förr tror den hette Loser men är inte säker.

Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli 8.00 så jag kan gå till bussen, Onsdag idag mitt i veckan men då e de inte långt till helgen och de e ju skööönt. Lovisa kanske kommer och hälsar på mig hon blev sjuk igår men hon skulle försöka bli frisk till fredag så hoppas, länge sen man träffade henne så de skulle ju vara underbart kul om hon kommer: )


Den bjuder jag på Jag och Sanna på iv, på toan där de är en konstig spegel haha!!

Roligt : )

Hejsan :)

Dagen börjar med att sami väcker mig 5 så jag går upp och lägger mig bervid min lillebror :) så vaknar han men lyckas få han att somna  efter en halv timme vaknar jag av ett duns och han börjar grina han har ramlat ur sängen Stackarn.
Då var de bara och kliva upp , Fixade mig och väckte Daniel , klädde på lukas och gick med han till dagis .

Sen tog jag 09.25 bussen till skolan och vad tror ni händer när jag har klivigt av bussen? jag ramlar haha pinsamt värre ...  Hade lite vävning på morgonen är klar med solvningen sköööönt. Sen hade vi fadder dag med 3orna och fick i uppgift göre en collektion av 2 par jeans , Våran grupp gjorde en jeans väst ett par shorts och en handväska. Det var iallalfal super roligt.. Fast min och Jolines väska var ju finast , Not :)

Snart är de Andra Avenyn, Längtar de e nog den enda serien jag följer just nu hur bra som hällst.

Saknar dig :(

Morbror :(

Satt och kollade på bilder på datorn så såg jag lite bilder på dig, Saknar dig de känns overkligt att jag aldrig kommer att se dig mer i de här livet i, Du skulle ju finnas här för mig om de skulle hända mina föreldrar nått,är inte de en gudfars  ansvar ?:( Jag kommer alltid att sakna dig men jag vet att du ser efter mig där uppeifrån  Älskar dig Morbror stefan<3

morbror<3


nånstans där uppe finns du!

Godmorgon

Så var det måndag igen. dags för skola snart tur att man har sovmorgon iallafal så man är något pigg. Hade ställt kl på 07.30 men snoozade i 20 minuter busigt men inte för att jag behövde gå upp så tidigt igentligen men de e skönt när man kan de lungt på morgonen och slippa en massa stress de behöver man ibland . Äta frukost och fixa sig i lung och ro är inte de nästan de bästa som finns ?:)

Tar 09.25 bussen till skolan har textil hela dagen hoppas Moa kommer idag men de tror jag inte men hoppas hoppas hoppas :)

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig,<3

Skriver mera sen hedå<3

Michelle Rose-Marie Englund:)

Bajs : (

Hallu .

Har super tråkigt och är ganska irreterad för min telefon han gått sönder eller själva luckan går inte att få upp, fast de går om man andvänder våld men hur bra e det då? Aja jag vill iallafal ha en ny telefon för jag vägrar ha mina gammla för dom kan jag inte lyssna på musik på. Men mamma vägrar ju ta på avbeltalning så jag vet inte riktigt hur jag ska göra....

Idag har jag inte gjort mkt alls väckte Daniel vid 12.00 tror jag kl var, sen gick jag och duscha och han hem efter det tog jag en promenix till hemköp all by my self var ganska skönt men blev lite svettig för jag hade klätt på mig jätte mkt för jag trodde de var kallt :P Där köpte jag iallfal em pepsi max till mig och en till mamma och tidningen till Sami.
Och nu sitter jag bara här och är irreterad för mobilen e trasig haha ..

Hejdå<3


Arg :@

Hejsan : )

Min lillebror har nyss börjat på dagis så blir han magsjuk och tar hem det så då min plastpappa (Sami) blir sjuk och igår mådde jag inte alls så bra kändes som att jag skulle spy hela tiden men så blev de inte. Jag och älsklingen kollade på Batman The Dark Knight den var faktiskt bra brukar inte gilla sånna filmer men den var bra fast jag mådde så illa på slutet så att jag somnade men jag ska se klart den idag :)

Lukas har snott mammas smink och gjort sig fin, elr vad tycker ni?:)



Idag blir de inte å göra så mkt bara ta de lungt så att man kommer till skolan imon vill ju inte missa textil för då kommer man så mkt efter och eftersom jag jobbar själv tills Moa kommer tillbaka så är det extra viktigt att jag kommer till skolan.

Såg på nyheterna att det var en man i belgien som gick in på ett dagis med målat ansikte som jokern i batman filmen jag och Daniel såg igår läskigt, Han mördade två små barn en på 9 månader och ett på 6 månader  men skadade typ 15 barn och en av persolnalen dödade han med. Sen hade han planerat att mörda flera barn? vilken sjuk människa. Blev så arg när jag såg de så jag viste inte vart jag skulle ta vägen.

Nej nu ska jag nog ner och väcka Daniel :)<3

 


You're the reason I come home my love!<3

Hejsan hoppsan :)


Igår satt Jag Mamma och Daniel och kollade på let`s dance otroligt roligt pogram och de blev ju ännu roligare när mamma berättade att hon och han som är boxare och dansar var mammas kompis när hon var ung :) Efter det gick jag och daniel och la oss eftersom vi var super trötta somnade vid 22.00 . Så vaknade jag av att en bok ramlar i golvet Daniel hade varit på toa och hade ner den när han kom ner då var kl 05.20 typ och var jätte pigg men då kunde man ju inte gå upp då hade man varit för rastlös . Men sen sov jag lite dåligt vaknade igen vid 10.00 typ.:)


Jag drömmde en jätte konstig dröm , Jag och Sanna var på fest men vi kännde ingen på festen och då vart dom skit sur och skulle typ död oss HAHAHA men så kom vi till en parkering och så höll vi på å rulla runt där som värsta action figurerna haha sen vaknade jag så jag vet inte hur de gick för oss ? kanske får en fortsättning i natt?: )

Daniel Lövgren Älskar dig mer än vad ord kan beskriva<3



Friday : )

tjena :)

Äntligen fredag känns som att veckorna bara flyger förbi hur skönt är inte de och så när sommarn kommer och man verkligen känner det när man kommer hem från skolan går ner från gatan och känner solen värma i rygger och gruset från all sandning under vintern de e en av de bästa kännslorna man kan få tycker iallfal jag :)



Skoldagen idag var ganska skön började med svenska sen engelska och efter det var det lunchs sen gick jag och lånade en bok vildsvin heter den vet inte om den e så bra men ska ge den en chans :)  Efter det var svenska igen och sen matte sen fick vi sluta tidigare eftersom vi jobbade så bra då :)

När jag kom hem från skolan för en timme sen ställde jag mig på mammas crosstrainer och träna lite och nu sitter jag här funderar på om jag ska äta lite är ganska hungrig faktiskt :)

Nu ska jag äta skriver mer sen kanske hejdå :)<3

Why do they hate me?

Hejsan hoppsan :)
Idag har varit en ganska irreterande dag, för nästan alla lärare har haft pms elr nått dom har varit hur grininga som hällst. Speciellt dataläraren fyfan från och med nu kommer jag ha noll respekt för han och den kommer han å få jobba för att få tillbaks för saker han sa idag säger man inte tex att jag kommer få ig i kursen efter 2 gånger? och att de vi gjorde idag skulle vi ha test på nästa gång och att de var en start på mitt IG? han är ju helt slut i huvet.
Jag har tänkt på en sak jag tror inte lärarna gillar mig för jag säger vad jag tycker ? är de inte helt fel att bli diskriminerad av att ha egna åsikter ? Jag tycker varje männsika ska få säga de dom vill ha sagt utan att människor ska dömma dom för de dom tycker..

Men iallafal började dagen med att jag gick upp och så tränade jag på mammas nya crosstrainer elr hur de nu stavas super skönt var de sen så ät jag frulle blev macka och mjölk mumsigt värre :D Sen gick jag in och fixa mig med sanna och efter de gick vi till bussen :)

Första lektionen var Pia ganska kul vi diskuterade reklam som var könsdiskriminerande (stava.se haha) men iallafal så tyckte jag att läraren tog i lite väl mkt när de var bilder på tjejer så sa dom att de var förjävligt hur tjejer för reklam för tex underkläder dom sa att bilderna var för sexuella elr vad man nu ska säga men de tycker inte jag de har jag aldrig tänkt på men vissa kanske reagerar på de ?

Sen var det lunch och efter de matte var ganska skönt för jag pratade med malin om mitt betyg eftersom jag har gjort några kapitel och så ville jag veta hur hon ska betyg sätta mig men allt lät bra och jag tror de kommer gå bra med matten från och med nu .

När jag kom hem umgicks jag med min kära moder sen åt jag och efter de gick jag till Sanna och drack te . Sen gick jag ut och gick Älsklingen följde med mig så snällt de var av honom :)<3

Me:)


Girls just wanna have fun !

Hejsan hoppsan !
Sitter och datanördar med Sanna. Har inte gjort så mkt sen jag kom hem från skolan Duschat typ och inte gjort nå mer :P
Suttit på sannas dator och kollat på lite gamla bilder jag saknar mitt blonda hår :`( vill ha de tillbaks men de sliter så ju mkt på håret så om man skulle färga de blont nu skulle jag väl inte ha nå hår kvar:P

Jag har tänk på en sak ungdommsmotagningar gör ju så mkt reklam om att dom är så bra och man ska vända sig dit om man vill prata elr fixa nått sen när man kommer dit är dom typ hur griniga som hällst så man blir ju bara arg så går man där ifrån utan att ha fått något sagt elr gjort ?  Är det de dom kallar bra ? ja jag vet inte jag. Nu säger jag inte att alla är så men man får ofta höra och uppleva att dom är så!

Det var iallfal kul i skolan idag när nästan alla var tillbaka men då är dom som inte varit borta borta istället ja det e ju lite lustigt . Men det var en rolig dag jag fick inte så mkt gjort elr jo på engelskan så började jag fatta lite mer om vad som ska komma på prover nästa fredag och de e  ju alltid possetivt .
Nu tänkte jag kollla lite på tv och smyg kolla på vad sanna gör på datorn Mohahahhaahaha :)

Gammal bild !
Sanna och j¨Jag Gammal bild (VILL HA MITT HÅR )


Joline och Moa på lucian i år! Moa min lilla Ängel nu får du ta och bli bra det är så tråkigt när du inte är i skolan Saknar dig Krya på dig <3

I Skolan!

Hejsan hoppsan :)
Sitter i skolan , har svenska ganska roligt men de e ju bara för att läraren är helt underbar:)
Idag började man dagen men att gå upp 06,30 och gick hem och åt nudlar till frukost mumsigt var det.
Sen in till Sanna att fixa ordning mig och sen tog vi 08.05 bussen till skolan och skoldagen börjar med bild ganska kul vi håller på med tittskåp man håller på med lera och så ska de föreställa ett rum jag Sanna och Huong gör en nagelstudio, Sen var de Engelskan och Matte och idrott ganska skönt  jag gick på hela gåbandet hela tiden .
Efter svenskan slutar vi de är naajs, Då ska jag och Sanna gå till ungdomsmotagningen sanna ska beställa tid för att ta ut sin P-stav.
När man kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hittar väl på nått jag vill spela kort får se om nån annan vill?:)
Nej nu ska jag försöka konsentrera mig på genomgången lite :)
hejdå<3

Skola!!

Hejsan hoppsan :)
Nu sitter man i skolan BORING:O helt alone är jag oxå vart är alla?:P haha
Igår såg jag sanna daniel lars och danne nå¨n super konstig film kommer inte ihåg vad den hette men jag är seriöst rädd för clowner nu iallfal haha super äckligt :P
Sen gick jag och sanna och la oss somnade på engång typ super trött. Vaknade vid kvart i åtta i morse skönt med sovmorgon. Sen gick jag hem och käkade frukost idag blev de fil och flingor mums :) sen åkte jag med mamma och lämnade min Älskade lillebror på dagis sen fick jag skjus till skolan för mamma skulle endå in till stan och nu ska vi börja :) skriver mer sen hejdå :)<3

Sjuk :/

Hejsan :)
Igår blev man sjuk hur kul är de? Sov typ hela dagen från att jag kom hem från skolan och vaknade vid 20.00 och så kom Daniel till mig så kollade vi på filmen som gick på 3 kommer inte ihåg vad den hette men bra var den iallfal. somnade vid 24.00 kanske. Så hade jag tydligen pratat i sömnen haha :)
Nu passar jag lillebror min, Daniel gick hem precis:(


Idag fyller Sami år GRATTIS till dig :)<3

Längtar så otroligt mkt till lördag när mamma fyller 40 så det blir stor fest kommer bli super kul att träffa människor som man inte sett på länge. Bara jag inte är sjuk då fast då kommer jag proppa i mig alvedon och gå endå haha :D

Idag blir det väl inte göra så mkt syster yster skulle komma hem eftersom sami fyller de blir ju kul, åå jag önskar att jag var frisk då skulle allt vara bättre jag får ju damp av att inte göra något bara vara hemma hur kul är de då?
Aja nu ska jag leka med Lukas han står här och slår  mig haha :)<3<3


...

Hej hopp:)
Hahah hur kul var det inte iskolan idag om man bortser från alla lektioner?
tex i trappen frågar nån Moa allt bra? å Moa svara ja desamma? haha jag trodde jag skulle dö av skratt elr att hanna skulle de var så jäkla roligt elr hur Moa? och sen när vi satt och stickade alla noch pratade super kul och veta vad alla tyckte om varandra när man började i klassen.
Men första lektionen kunde man ju ha hoppat över haha vävning? jag fatta typ ingenting men det kommer nog gå bra endå: P

Slutade vid 14.40 och så tog jag 15.00 bussen hem käkade sen hem till älskligen min umgicks lite med han. Sen drog jag till bussen vid 17.20 till sanna och nu är vi i Ä-by ska städa lite snart :)

imon är man i skolan till 17.00 hur jobbigt är inte de då å så har man ju vävning hela dagen vi får väl se hur de slutar nu ska jag hjälpa Sanna <3

Blää

Hejsan
Slut på helgen nu och tillbaka till skolan  jobbigt värre som tur är har man sov morgo och börjar inte fören 09.50 det e ju naajs :)
Idag har jag bara textil och de e ju skönt och så e det ju alltid roligt att träffa sin underbara klass :)
Idag ska jag med Sanna till ä-by ska hjälpa henne att städa så det e fint när en av barnen i familjen kommer hem så nu kommer de inte bli nå mer ä-by lite sorligt är de : (
Men nu ska jag till bussen Hejdå<3

Daniel lövgren älskar dig så otroligt mkt <3<3

sleep time :)

Hallu :)
Dags att sova strax så man kommer upp imon vid halv 6 när man ska ut och gå:)
Idag gick jag och sanna på stan och kollade runt lite köpte ett vitt linne från gina och en silvrig kort jacka mkt nöjd med minha köp sen köpte jag en "typ tunika" till sanna som en sen julklapp :)
efter det så åkte vi till sannas farmor och fikade sen åkte vi Ä-by med 18.50 bussen från stan , När vi kom hit gjorde vi lite mat kött med potatis klyftor Mumsit vart det:)
Imon blire skola Jobbigt fast det var jätte kul att träffa alla flickor + Tom :) sen får vi se vad som händer resten av fredagen :)
God natt och sov gott allihopa :)<3


Sanna Lövgren smulan du betyder så otroligt mkt för mig tror nog inte du förstår hur mkt :)<3

Jobbigt:(

Hejsan hoppsan :)
sitter i skolan nu har datorkunskap usch så jobbigt och tråkigt :P Idag började alltså skolan tråkigt slut på friheten men kul att träffa klassen igen faktiskt har saknat alla . Imorse gick jag och mötte sanna hon hade sovigt hos acke så gick ungefär till Harnäs kiosken och sen hem igen bytte om och in och åt frukost med Sanna , Mannagrynsgröt och te och hårdsmörgås mkt gootit sen till skolan fick stå på bussen jobbigt :(
slutar efter den här lextionen sköönt sen ska jag och Sanna till hennes Farmor för hon fyller år GRATTIS till henne:)
Sen blir det ä-by med Sanna och Forse basta och så .
Imon är det fredag mkt skönt vet inte vad jag ska göra riktigt gå i skolan till 16.00 suck kul att sluta så sent en fredag? NOT!
Men nu ska jag försöka lyssna lite på läraren hejdå :)<3

söndag

Hejsan :)
idag vaknade jag vid 9 och gick upp och käkade frukost med älsk sen skulle jag upp till jocke och städa men jag gick och la mig igen skulle bara sova en timme  men tror ni jag vaknade när kl ringde 11.00 ? haha nej jag sov en timme till då fick jag ett sms av jocke och då fråga han vad jag var så då var jag ju tvungen att gå upp :)
var klar där vid 15.00. Efter det så gick jag hem och tog en dusch sen gick jag in sanna ett tag.
 Nu sitter jag barnvakt  till min kära lillebror och väntar på att mor min ska komma hem :)
Sen ska jag nog gå och sola med sanna ska bli sköönt haha har ju blivigt jätte blek nu de senaste halv året typ:P
Men skriver mer en annan dag hejdå:)<3

RSS 2.0