Sliten eller?

Hej hopp! ;D

Går dagen var jadu vad ska man säga det var sköj på för ferren hemmas Hanna mountana men lite food och alkohååål! Efter det drog jag och Miss Wehlin till engeltofta var väl helt okej där men var ju precis som på krögen förutom att alla var utklädda ! men det funkade faktiskt :)

Och sliten är jag inte idag heller skööönt som fan men hatar denna över skottsenergin jag har när jag har drukigt och inte är bakis dagen efter. Då känns det som jag skulle kunna springa en mil eller två. Tror fan jag sover bäst när jag är full :D

Nej nu ska jag ta och hitt på nå men vi hörs fan ! :D

Sällan äckel sidan inte kan ladda upp bilder less jag blir !

Fuckface! :D

Ja ännu en måndag avklarad iskolan och imon väntar den värsta dagen på hela veckan tisdagar, Kan vara för att det är så långa lektioner den dagen och att vi har samhällskunskap som jag hatar mer än allt annat i skolan..

Men men denna dag gick ganska fort. Vaknade 20 över 6 väckte min lillebror och efter det var det bara att klä på honom och cykla med han te dagis. Sen till skolan för lite pia och vi planerade hur våra Avatar dräkter skulle se ut Awesome!
Sen var det kultur och stilhistoria med redovisning som inte gick så bra men vad gör det om hundra år? Efter läntad lunch var det sen men den var inte så god. Sen engelskan gjorde jag inte ett piss på men skönt kan det vara i bland. Sista lektionen var ind val och jag sydde klart min One pease (stavning?) Var jätte nöjd förutom att fickorna vart lite ojämn men men skiiiit samma:D

Nej idag tänker jag skita i och träna och spara mina krafter till kondition testen vi ska göra i skolan imon :D
Ne fuckefacec godnatt med er! :D


Bingolotto

Hejsan hoppsan !
Ja då kom denna söndag tills sitt slut. Just nu kikar jag lite på tv medan älsklingen min duschar. kl 19 ska vi spela lite bingolotto och hoppas på storvinnst idag men det får vi se hur det blir med det. Skulle igentiligen ha spelat inne på tian men nu var det ju så att man skulle passa lillebror fram till imon då man ska lämmna han på dagis så fick spela hemma istället. Och pågrund av att jag ska lämmna honom imon kan jag inte träna imon på morgonen heller lite besviken på det men det får lov att duga :)

Ne nu ska jag se om det finns nå nyttigt att mumsa på till bingolotto medans älsklingen får äta chips och dipp, livet är bra nog orättvist ibland!!:(
Hejdå fuckfaces! :D

Suuuundag ! ;D

Ja så var det söndag igen och jag har precis käkat min gröt fukost och tänkte att det var ett tag sen man delade med sig här vad som händer i mitt liv till mina få läsare :)

Ihelgen har jag bara tagit det lugnt, tredje helgen i rad tycker faktiskt att det är skönt konstigt nog. Har börjat tröttna på att göra samma sak varje helg, alltså festa.... Men endå ganska taggad tills nästa helg men endå inte aa det ät svårt de där.
Men sen blir det bara att ta det lugnt igen, eftersom jag har många saker att se fram emot som kommer kosta pengar så då lär man ju spara :) Först blir det Vemndalen i januari sen blir det ju studenten som står på tur och sist men inte alls minst ska man till Grekland i augusti awesome ! men det kommer ju betyda lite tråkigare helgen fram över men det gör mig inte ett skit :D

Nej nu ska jag kika på MIcke och Molle see uu later ! :D

Elvis Presley!

Sitter på engelskan i skolan och ska snart göra lite nytta hade jag tänkt. Denna dag har inte varit mkt bättre än nån annan, har varit allmänt less och irreterad och inte känns för att jobba.
Den startade dåligt med en lillebror som vägrade gå upp när han skulle för vi skulle hinna till dagis i tid och sen när jag kom till skolan var inte idrotten speciellt jobbig så ingen bra träning idag.... Sen har man ju ett cp till lärare i ett speciellt ämne så då blev man ännu mer arg.

Men nu är det ganska bra har nyss haft svenska och då kikade vi på film så då fick man vila huvudet lite och nu sitter jag som sagt på engelskan och ska skriva ett tal om Elvis ganska intressant måste jag säga.

Senare är det tv kväll från 19 till 22,30 Awesome! :D

we gonna be legen...wait for it...dary!

Hallå där!
Så var det måndag igen och veckorna bara flyger fram måste jag säga men skönt är väl det.

Idag har ingenting gått bra för mig började med att jag tog 06.25 bussen till stan, då ska det hända en jävla trafik olycka så det tar en timme att ta sig till stan från mig så då blev det ingen träning på morgonen. Vilket förstörde hela min dag.

Och efter engelskan gick jag och Moa till Olssons tyger och skulle köpa dragkedjor så av en slump tittade vi på bal tyger och ser att dom kostar 69kr/m och i skolan kostade det undefär 230kr/m och hon som sålde tygerna å våra lärare sa att om vi handlade tyg ute i affärer skulle det gå på över 1000kr/m, men då kunde dom sagt att det bara gällde äkta tyg och inte syntettyg som ser precis lika dant ut.

Och så trodde jag att jag skulle få hem min bok idag så jag kunde läsa tills egelskan imon men nej det gjorde den inte. ÅHH inget här gått bra för mig idag.
Eller jo en sak och det är att jag snart är klar med min One peace dräkt ojoj vad jag längtar tills jag får ta hem den och bara krypa ner i efter skolan eller när man fryser:)

Nej nu ska jag snart kolla på Biggest Looser sen blir det fan sova.
Godnatt Fuck faces!

Min älskade klass och vårat Awesome klassfoto. Men hatar att fotografen inte sa att A:t i Awesome inte kommer med helt KASST! :D  


Lördag ! :D

Hej alla fuckfaces ! :D
Det är helg och även denna helg gör jag ingeting speciellt men inte är jag lika deppig denna helg som förra iallfal ganska skönt måste jag säga. Det enda som fattas denna helg är min kära Moa Wehlin men det får vi styra upp på Halloween helgen !

Idag vaknade men hyffsad pigg vid halv 10 och då gick man upp och traskade hem till cross-trainer och tränade lite mkt skönt. Sen blev det lite food på det och sen bar det av hem till Daniels moster Anna och fika där men för mig blev det bara kaffe duktigt gjort. Ska spara mitt gött ätande till i kväll när det blir kex som smakar sauor cream onion eller hur det nu stavas och lite Hallon sorbé mumsigt värre :)

Ikväll blir det spela lite guitar hero här på nr 10 och kanske nån film :)
Nu ska jag kolla när Daniel lagar mat ;)
Hejdå suckers! :D

Munter tjej ! :D

Hejsan hoppsan alla muntra människor !

Ja vad fan hände med mig i helgen? Var sjukt deprimerad och vettefan vf, blir lätt så när man inte har nå att göra för min del iallafal.
Men nu i veckan har mitt humör blitt mkt bättre och jag mår awesome måste jag säga.

I veckan har det inte hänt så mkt jag har tränat och gått i skolan, det är typ vad jag har hunnit med.

Just nu sitter jag i skolan och har textil men nu e det så att jag och Moa wehlin är så grymma så vi har snart satt upp våran  tredje och sista väv. Det känns sjukt skönt att ligga i fas med att och känna att till jul när kursen är slut kommer vi att vara helt klar med den och inte ha några resten!:)

Slutar vid 14 tiden idag, då kommer min kära styvfar till skolan och lämnar vete till mitt kära UF företag, Vilket går ganska bra har 5 kuddar på beställning och jag har bara gjort reklam för dom på facebook och här i bloggen. Vilket känns sjukt bra!

Nej man kanske ska åter gå till att sätta upp väven om ett tag iallfal!

Hejdå Fucefaces!



Vad fan hände?

Hmm vadfan hände då? om ingenting, sitter och väntar på frukost/lunch fast känner mig inge hungirig...
Senare ska jag väl motionera på nå vis vet inte hur men det blir väl antingen en promenix eller cross-trainern. Senare blir det spela bingolotto med älskligen min, mys.

Nej fan inge vettigt och skriva hejdå fuckfaces!

Godnatt äckliga jävla fuck face människor !

Vetefan vad som hände med mig men känner mig allmänt less just nu...
Eller hela dagen har varit riktigt upp och ner men nu på kvällen kom det som ett slag i ansiktet, pallar inte detta vill bara sova så jag kan ut och motionera. Känns som att jag skulle kunna springa ett Maraton just nu bara för att ha någonting att göra.

Skulle festat med brudarna idag men blev inte så. För jag är världens fattigaste människa, som har ångest över pengar varenda jävla äckliga dag. Kan inte ens ta mig in till stan hur fan värdelöst är inte det?
Sen kan man inte dricka alkohol för det finns ju äckliga jävla fuckface kalorier här i världern. Så om man luktar på en öl eller nått går man ju upp i vikt... Nej äckligt allmänt less nu..

Godnatt äckliga jävla fuckface människor !

The other guys!

Hallå suckers!

Igår spenderade jag min kväll/natt i norra åbyggeby hos Miss Wehlin, vilket var jätte mysigt måste jag säga. Åt jätte goda vofflor, cyklade till Moas kuse och efter det kikade vi på film. Emma hette den och var awesome maan ! ;)
Imorse så begedde vi oss till friskis för ett gympass så där på morgonsidan mkt skönt. Efter det mötte vi upp Miss Olander och så traskade vi upp te skolan. Där vi möte Maggan och vi begav oss till Sandviken för nå UF-föreläsning typ. Inte så bra, men vafan 2 timmar sen hem ganska skönt!
Måste säga att det är ganska obehagligt att åka bil med sin lärare, och självklart var jag den som satt ifram..... Nog om det.

Idag ska jag, Daniel, Sanna och Basse gå på bio, blir filmen The other guys! Det kommer bli awesome nu ska jag ner och hoppa på min älskling så han vaknar!

hej då länge!




vad kostar den? 1000 spän !

Hejsan kära vänner ! :D

Min dag började med att jag trodde att jag hade försovigt mig, Det är helt sjuk nu när man har ett hel vitt närvaro papper i skolan så kan jag vakna lite då och då mitt i natten och tänka att jag har försovigt mig. Bara för att jag verkligen inte vill ha nå rött på pappret:D
Men försovigt mig hade jag inte gjort, så jag gick upp och åt min mussli frukost ifred och gick till bussen 06.25, som tog mig till staden för lite träning innan skolan :)
I skolan gick det sjuk bra och jag hann klart med min första väv, känns helt underbart.
Så fick vi beställa tygerna till balklänningarna som vi ska sy nästa termin och snacka om ångest jag fick när tyget kostade ca 300 kr metern och det blev lite mer än 1000 kr för mitt tyg,
Dags och börja spara pengar känner jag nu.





Mycket bra på tv ! :D

Hejsan alla pigga och glada! Själv känns det som att jag blitt överkörd av en lastbil eller nått..
Skolan idag gick skit bra, började dagen med fotboll på idrotten och jobbigt var det älskar våra idrottlektioner nu när vi fått ny lärare!
Sen var det samhällskunskaps prov och tror faktiskt det gick ganska bra fast jag inte hade pluggat något men jag är ju en sån politiker (not) så då kan man ju allt de där utan till.

Sen var det lunch och efter det så var det svenska och då kikade vi bara på film stolthet och fördom, har sett den förut och tror jag tyckte den var ganska bra kommer inte ihåg slutet bara.
Efter det gick jag och miss Wehlin upp på textil ett tag och jag började på på mina vetekuddar som ligger på beställning sjukt skönt att vara igång nu tycker jag.

Idag är det mycket bra på tv som man måste se, Först Biggest looser sen Desperate housewives och efter det så är det ju cougar town. Sen ska jag sova i min ensamhet igen för Daniel ska ju jobba. 
Och upp tidigt blir det för det bär av till kära Friskis och svettis med Mow på morgongen innan skolan imon :D

Awesome! 

 


Orkar inte detta nå mer!

Demprimerad jag känner mig så fort jag blir ensam. Jag orkar inte med detta längre, nu är det dags för förändringar och förbättringar i mitt liv. Det är ingen som kommer att göra dem åt mig det är bara jag som kan, fan nu måste jag skärpa mig...... Är det någon vettig människa som kan bakna lite vett i skallen på mig ?

Iallafal så har jag bara varit i skolan. ähhhh jag orkar inte skriva mer hejdå!!

Ahhhhhhh shoot me!

Hej hopp ! :D
Inte mkt att säga om gårdagen än att jag hoppas jag hade skit kul den timmen jag hade minneslucka i staden, som ingen kan förklara vad jag och min syster gjortde! :D
Det sjuka är att jag har varit så jävla pigg under hela dagen inge bakis alls nästan :D
Idag har jag varit en underbar stora syster och bakat med min lillebror sjukt goda cupcakes, har inte smakat på min cheescake än för den ska stå i frysen i 4 timmar :D

Nu har man dragit på sig masken och fräsha kläder OCH vi kör igen!
Nej skojja men vi är ett härligt gäng som ska ut på old saints men blir nyktert för mig idag :)




Från och med nu!

Hejsan hoppsan !
Jag ser ut som en kräfta efter gårdagens solning men vad gör det när man kommer vara brun imon :D
Idag är det Apu och jag längtar verkligen till varje fredag till min Apu plats på Inglas i lilla skutan men jag trivs verkligen jättebra där :)

Senare idag kommer min kära syster, Jonte och söta Sofia hit ska bli skoj och kolla hur mkt lillflickan har vuxigt :)
Efter det vet jag inte vad som händer känner för att ta det lugnt idag eftersom man ska passa sin lillebror imon och på söndag men man vet aldrig ;)


RSS 2.0