Ja eftersom jag är sämst på att blogga så ...

img_3450 (MMS)

Ja eftersom jag är sämst på att blogga så är jag glad att Moa håller blöggen vid liv!:) Sanna tycker att jag ska inleda min blogg med: hej hej bloggen är med miss Lövgren och vi ska bli blonda, blonda som snö? Och jag säger bara : What à fuck? Hahah. Är som sagt med Sanna och chillar med livet. Passar även Lukas men den sötnosen sussar för länge sen :) ja livet rullar på som vanligt arbetslös är vi allihopa allihopa eller så är det bara jag? Ojoj vilket ordbabbel men jag hoppas mina kära läsare är nöjda! Smell you later partypeople ;D


If you think you're special, you're probably not.

michelle verkar ha glömt att hon ens har en blogg. eller blev hon ett rhodosluder på riktigt? vad säger du jennifer?? herregud. vad jag vet så hade de det kanon där borta, och de skulle mer än gärna åka tillbaka. tatuerade sig gjorde hon där också. sanna med. daniel är fortfarande ett osäkert kort. men ja. deras dagar bestod av piña coladas vid poolkanten, verkade som det i alla fall. inte alls nå avundsjuk. nejnej!

sitter just nu med två färgburkar i skallen. hade inget att göra så jag kände att jag lika gärna kunde slänga i de här burkarna och få lite bättre färg. jag hade ju trots allt en väldigt ful och hemskt utväxt. en sak som jag kommit på är att om man färgar håret typ svart som jag hade förr, så får man en ljus utväxt. men färgar man det rött eller bleker så får man en mörk utväxt, oavsett orginalfärg. intressant det där...

ja, ikväll vettetusan vad som kan hända. försökte få in michelle och daniel till stan, men de skulle ha lite kvalitetstid tillsammans då de inte träffas så mycket på vardagarna eftersom daniel jobbar natt jämt och ständigt. och jajustja! apropå det. grattis daniel till fast tjänst! känns skönt kan jag tänka mig. men det är ju helt förståeligt då att de vill vara tillsammans. skulle jag också vilja om jag var i den sitsen, vilket som tur är, inte. haha :}
men i alla fall. eftersom de var omöjliga så ska jag ta mig till olander & malms fritidsgård istället. blir väl lite förtäring och golf kan jag tänka mig. sen får vi se vad kvällen har mer att bjuda på. det brukar ju alltid visa sig förr eller senare.

näe. orkar inte skriva mer. hinner nog kika in här fler gånger innan michelle ens tänker tanken på att göra det. man vet ju liksom hur hon är. eller hur?

FUCK YOU, PUSS & KRAM! / moa. ♥


You know that you're worthless.

hmm, lördag och snart kommer mina vänner hem. spännande att få höra hur de har haft det! kanske mindre roligt att se hur svart de kommer vara. det är alltså bara till att börja sola nu då för att kanske få lite färg. tänkte besöka kärring-grillen nästa vecka när jag får lön. en fet lön dessutom som kommer ramla in på mitt konto på torsdag. känns pretty awesome faktiskt.

men ja, imorgon kommer de hem i alla fall. tror jag? vet ju inte vilken tid planet lyfter från rhodos, för jag menar. de kan ju lika gärna komma hem på måndag. men det visar väl sig..

ja, vi får väl se vad den här dagen har att erbjuda. ska till olander & malms fritidsgård i alla fall när de anländer till gävle igen, och sen får vi helt enkelt se vad vi hittar på. nånting drar vi väl ihop kan jag tänka mig.

sitter just nu och försöker få tag i jenjen, men det fuckfacet verkar ju inte vilja svara nånstans. telefon har man för att andra ska kunna få tag på dig lilla vän! bara så du vet. och om det plingar till i telefonen så har man antingen fått ett sms eller så ringer det, i vilket fall som helst är det meningen att man ska svara när det kommer nå ljud ur den.

jaja. har inge bättre att skriva eller någon rolig information att ge er just nu. michelle kommer ju som sagt hem antingen imorgon eller på måndag, så vi får väl om hon uppdaterar nånting eller om det faktiskt blir jag som kikar in här igen före henne. det visar sig alltid.

FUCK YOU, PUSS & KRAM! / moa. ♥

One swallow does not make two equal to zero.

jahaja. michelle måste visst ha "glömt" att bara skriva nånting innan hon drog iväg till Rhodos för två veckor semester, och som den fina vän jag är så känner jag att det är mitt jobb att hålla bloggen vid liv till hon kommer hem och kan berätta om utlandsresan. det låter väl helt okej?

egentligen var det ju tänkt att jag också skulle åkt ner dit nu den här veckan. eller ja, imorgon skulle jag väl åkt i sånna fall. men eftersom det löste sig så fint med jobb för mig så bestämde jag mig för att stanna hemma i sverige och inta hösten. + att jag sparade ju pengar också på att åka, då jag känner att jag inte har råd just nu. men man ska ju inte gråta över spilld mjölk. fler utlandsresor kommer komma inom sin tid. så istället hoppas jag att mina vänner har det grymt bra där nere.

ja, som jag sa. medan de glassar där nere i 40 grader solsken håller jag ställningarna här hemma och njuter av hösten som kommit hit. jag älskar verkligen hösten, helt klart! en sån här årstid är det helt okej att bara vara hemma och mysa i soffan. det är inge krav på nånting att man måste passa på att vara ute för att det är fint väder ute. nej, det är nu man ska ta vara på tiden man kan få med de nära personerna runt omkring och mysa. det är så jag ser på hösten. en hel del mys bara. så enkelt är det.

det råkade ju bli utgång för min del både tors-fre den här veckan och idag känner jag helt enkelt för att vila. ska in till stan om ett tag och spela lite tevespel med hanna, och så ska vi även köpa nå gott att mumsa i oss. en helt okej lördag tycker jag, kan absolut inte klaga!

nej, hoppa in i duschen nu och fixa iordning lite grejer. vi får väl se när jag kikar in här igen. det hinner nog bli nån gång till innan michelle herself kommer hem. ha det så bra så länge.

FUCK YOU, PUSS & KRAM! / moa. ♥

RSS 2.0