TIHIHIH

Hejsan hoppsan =)

Lovet  är ganska segt tycker jag eftersom man inte har nå pengar kan man inte göra så mkt men idag blir de iallfal åka och bada med Sanna på fjärran och de e ju hur naajs som hällst!

Jag kunde sova till 10.20 idag längsta jag har sovigt på lovet. vaknade gick hem och tränade sen duscha jag noch åt och nu sitter jag här funderar på om man ska vila lite så man orkar mkt på badet sen :)
Aja nu ska jag sova hejdå<3

Älskar min Daniel Lövgren <3


Hur bra som hällst:)

Hejsan hoppsan :)
Igår kollade vi på benjamin buttons otroliga liv elr vad den nu heter filmen var hur bra som hälst . Tror de var nån som sa att den inte var bra men den människan måste de vara nå fel på en av dom bästa filmena jag har sätt .
Det var iallfal Jag Sanna Daniel och Lars som kollade mysigt var det.
Fick ett par nya skor igår Sanna hade beställt dom till sig själv . Hon skulle ha svarta och storlek 38 tror jag och fick vita storlek 40 dom var lite stora för mig men de såg inte konstigt ut så det var ju naajs bara 100 kr nånting kosta som super fina :)

Idag vaknade jag halv 10 fast jag var vaken till halv 3 typ . Men så gick jag och älsklingen min upp och han drack kaffe och så sen tog vi en promenix till banken han skulle hämta ut pengar till taueringen som han ska göra idag.Förhoppningsvis sitter han på bussen dit nu så lycka till och hoppas de gör riktigt ont;)<3
Sen har jag inte gjort så mkt mer kollat efter nått fint att ha på sig på  båten men jag hittar inget:/ så får väl ta nån gammal trasa ur garderoben :P. Kanske ska åka pulka sen om jag skaffar fram nå buss pengar men vi får se om jag orkar med skulle vara roligt men jag känner mig slut ikroppen kanske håller på att bli sjuk men de vill jag inte :(

Aja ska väl hitta på nå annat att göra skriver kasnke mer sen hejdå :)<3

Längtar:D

Hejsan Hoppsan :)
Det måste vara nå alvarligt fel på mig jag somnar vid 22 -23 helt utmattad och sen vaknar jag vid 9-10 super pigg vad hände med hon som var vaken till 4 på natten när de var helg och sov till 14 på dagen haha inte vet jag men saknar de lite faktiskt så idag tänkte jag att jag skulle vara uppe länge iallfal som man gör  något!

Igår kollade jag och älskling på film tyckte den var jätte bra. 7 pounds tror jag den hette men en del i filmen gillade jag inte, fick mig att tänka på min morbror jag fick panik kändes som jag inte fick nån luft. Tur att älsklingen min var där. Annars gillade jag filmen strakt men de kändes som man hade en klump ihalsen hela filmen den var en riktigt jobbig film men endå så jäkla bra!

Idag vaknade jag vid halv tio och gick hem så tränade och duschade jag och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar mamma gör nå fisk i ugnen kan bli riktigt gott tror jag men vi får väl se:)

Vet inte vad som händer sen de får vi se :) Hejdå så länge iallafal<3

Grattis Lillebror:)<3

Grattis på din 2års dag älskade Lillebror :) Kan inte fatta att de var två år sen han föddes känns som igår typ!
Dagen börjar med att mamma och Lukas skiker på mig lukas vill öppna paket så jag och Daniel gick upp så sjung vi och så fick han paketen. Av mig fick han ett teletubbis gosedjur dipsi (stava?) så nu har han två får se när jag har råd att köpa dom andra två:)
Sen sökte jag sommar jobb inom kommunen hoppas man får nått :D Efter de fick Daniel och la sig och jag tränade duscha fixa mig . Vi käkade frukost och sen gick vi in till daniel så har vi inte gjort så mkt:)
Ska väl fika om ett tag tror jag onyttigt värre men de är ju ens lillebrors födelsedag :)<3
Bilder lägger jag in sen elr imon :)

Skor:D

Gå in och registrera er så kan ni få en massa present kort på skor mm:)

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1510

Fuck Off!!

Fyfan va irreterad jag är håller på att spricka av ilska han fattar ju ingenting.. Ska hålla på å säga att man bråkar när man diskuterar jag tror fan han hatar mig kommer få ett ig ja men de skiter fan jag i nu för han a du!!!
Nej nu vill jag bara hem!!!

2dagar:O

Hejsan hoppsan :)
var två dagar sen man skrev inte likt mig haha men har inte tänkt på det faktiskt . Igår jobbade jag och Moa satan på textilen så vi kommer nå vart nästan helt klara med båda vävstolarna nu men allt jobb har satt sina spår på min nacke och min rygg nu hoppas det går över snart:) Efter skolan gick jag till Sanna på studio Q och väntade tills hon slutade sen tog vi bussen hem till lars hon och jag skulle sova där själv men så bestämde jag och Sanna att Daniel och lars skulle stanna . Det var mys iallafal. vi gick till ica och handla ingridienser till chili con carne (stavas?) :P Lagade den och Mums så gott de vart. Gick och la oss vid 23 tiden men somnade kanske inte fören tolv sen mådde Älsklingen inge bra låg och hostade och så så jag följde med han upp medans han gjorde te. Somnade vid ca 1 .
Jag och Sanna gick upp vid 6 ocg tog ett bad mysigt värre Sen bar de av till skolan och så var bild läran sjuk så vi kunde ha haft sov morgon men icke så nicke....
Hade Dans på jumpan jag tror fan och Hanna dansade den finaste dansen av alla Bugg utan att röra på armarna lyckat :D Sen tog jag och Sanna två bussen hem. Så gick jag in till Älskligen min och sov middag i en timme sen blev de hem och träna dusch och käka :)

Kanske blir film med Sanna Lars och Daniel sen om dom orkar gå hit annars blir de bara jag och daniel:)
Nej nu ska jag umgås med min älskling:)<3

Gammal bild på mig och Daniel:)<3

Godmorgon/ Läskig natt!

Hejsan hoppsan :)
Ja du inatt var de inte roligt. "Pappa" ringer mig 03.20 och jag kan ju inte svara eftersom mobilen är helt fuckt upp så jag skickar en upptagen ton och skriver fall de var nå speciellt han vela. får inge svar och börjar bli orolig så jag tar Daniels mobil och ringer men får inge svar sen ringer hans nr upp till mig och de låter som om nån är ute och springer och man börjar ju tänka en massa tankar och jag ringde och ringde men båda hans mobiler var avstängde och hemtelefonen tutade upptaget. Låg och vred mig i nån timme sen somnade jag. Vaknade av att telefonen min ringde och de stod pappa hem . ringde upp från Daniels mobil och sa att han skulle ringa upp. De visade sig att han hade haft Inbrott inatt och de var dom som ringt mig LÄSKIGT. Hoppas allt löser sig med sakerna som blev stula pappa:)<3

Men morgonen har varit bra har tränat på mammas crosstrainer och bara taigt de lungt ätit frukost fraller som sami bakade igår mums va de var gottit:) Nu väntar jag på att kl ska bli 09.25 så jag kan traska till bussen men nu ska jag göra nå vettigt hejdå:)<3
tihihihih :D

Hemlingby:)

Hejsan :)
Dagen i hemlingby med familjen var super roligt åkte mkt pulka men tyckte vi åkte hem lite för tidigt men lukas var trött och så.Blev inge skidor för mig men vart lite besviken men de var kul med pulka :)'
När vi kom hem så var jag super trött så jag gick ner och skulle sova en halv timme men de blev två :P gick upp tog en dusch och käka och nu sitter jag här. Funderar på fall man ska gå ut och gå snart skulle vara skönt och bli av med segheten med en raskpromenix men vi får väl se:)               

Lite bilder från idag :)

                               

Helgen :)

Hallå=)

Har inte skrivigt nått sen i fredags men har gjort så mkt så har inte haft tid:)

Fredags: Var de ju skola jag hade inga ig varningar(Jippi) När jag kom hem gjorde jag inte mkt tränade och så sen fick jag in till Sanna/Daniel och gjorde inte så mkt . Dom festade man jag tog de bara lungt gick och la mig halv tolv var hur trött som hällst .

Lördags: Vaknade vid 10.00 nånting gick hem och tränade och sen fixa mig vi skulle ha familje middag eftersom de var Alla hjärtans dag. sen kom Daniel hit och vi käkade vid 14.00 vi åt potatis och köttgryta med kantareller och bacon, gud va de var gott och jag åt tills jag trodde jag skulle skricka. Sen gick jag och Daniel och vila nån halv timme. sen var de efterrätt Banan som var rullad i kanel och sen stekte man de sen hade man sirap och glass. Smakade som på kinarestaurang fast godare och då åt jag de tills jag trodde jag skulle spricka hahaha . Sen gick vi in till Daniel och var där ett tag kollade snow dogs tror jag den hette hahaha rolig film iallfal. Efter de gick jag in och tränade igen eftersom man hade ätit så mkt och sen ville jag åka ostkrokar till melodifestivalen :) vi kollade  på melodifestivalen sen gick jag och Älskligen min ner;)


Idag: Idag har jag inte gjort mkt vaknade 08.30 vf kan jag inte sova längre? men de var ju bara kliva upp så jag gjorde frukost blev havregrynsgröt med sylt de var faktiskt gott. Vid 11.00 ska vi åka till hemlingby och åka skidor och pulka hela familjen de här har varit en riktig familjehelg bara Markus som har fattas men han är ju 14 och då har man inte insett att de e ganska roligt att umgås med sin familj ibland :)
Nej nu ska jag gör nått annat skriver mer sen kanske lägger in några bilder från helgen :)<3


Läskigt!

En lektion kvar matte segt men de duger får ju sluta tidare idag 13.25 naajs ju. Kommer att få veta om man har ig varning i något vill inte veta läskigt ju men tror ju inte de men de skulle inte förvåna mig om jag har de och då kommer hela dagen vara förstörd . Super konstig mat idag såg ut som nått katten spytt up och gott var de inte hlr så jag hoppas mamma lagar nått gott annars dör jag ju. är jätte hungrig men måste träna först innan jag äter bäst effekt då ju ;) Engelska glosorna gick hyfsat bra tror jag iallfal. Vill bara sluta nu ska ner på stan en sveng efter vi har slutat Sanna ska hämta ut hårfärg på indiska sen blir de väl hem :D Sanna ska klippa mig idag de e naajs price på burger baaaajs :D

Nej ska man ta och logga ut nu så man kommer i tid till matten nu ska jag börja plugga mer och se mer possetivt på skolan tror jag iallfal ska försöka Lycka till till mig;)


swe:D

Hejhopp :)
Sitter i skolan har svenska fast ingen lärare ska förbereda argumentationen men de funkar inte så bra när malin inte är här.Måste plugga lite på Engelska glosorna för har ju förhör när svenskan är slut Hoppas jag får alla rätt men kommer väl få många slarvfel inget ovanligt..

Idag ska jag inte gör mkt ta det lugt tror jag är skit trött ville inte gå upp imorse men var tvungen och äta frukost för var hur hungrig som hällst och plugga lite glosor :DNe nu ska jag andvända tiden vettigt :D:D<3

Mitt förekläde som jag sydde förut till Sanna =)
 


Skidor:D

Hejsan hoppsan!

Just nu sitter jag i morgonrock har typ nyss duschat och dricker te och pluggar engleska glosor med Sanna mys är det, Känns nästan som helg men de e ju snart :)

Vi hade ju frilufsdag (stavning?) idag fyfan va roligt de var , vi skulle åka 2,5 km men vi tog en gen väg genom skogen till de spåret trodde vi ja . Efter ett tag insåg vi att vi hade tagig 5km spåret haha men de var jätte skönt att åka gick bättre en väntat Men vi gjorde några fina vurpor flickor elr hur?;)

När vi kom hem så spelade vi wii jag och Sanna mot Daniel och Lars men dom vann haha men dom hade ju värmt upp innan vi var ju två isbitar när vi började :D Sen kolla vi på våra bästa år har kunnat sett de två dagar i rad ytterst ovanligt de är ju lite löjligt men så otroligt bra. Sen gick jag och Sanna och sov lite mer än en timme och nu sitter vi här:D
Ska hem och äta snart tror jag Hoppas mamma har lagat nå gottit.
Skriver kanske mer sen :D<3

På väg till frilufsdagen:)                             Me på skidor:P        På väg hem=)
      

Irriterad!!!!!!!

ÅÅÅ ingeting funkar ju blir så matt på allting orkar inte !! Ska skriva nå brev på svenskan om filmen och kommer inte ihåg vad man skulle skriva och jag kommer inte in på portalen så jag kan inte ta reda på det hlr!! får väl få frånvaro från svenskan skiiiter iii!!!!!!!!!

Pluggination:)

Hejsan hoppsan!:)
Fyfan vill att kl ska vara nio så man kan kolla på Andra avenyn hur spännande som hällst ju. Idag var de skola då ganska jobbigt MEN Moa var där gud vad jag har saknat den kvinnan :) Så det gick lite bättre med vävstolen har skedat klart nu och ska fram knyta och sen tror jag minsann att ena vävstolen är kvar,  Sen ska man bara göra en till super JOBBIGT!!!!! Men måste stå ut. Var ju på Biblioteket idag och hade en föreläsning om konsumentation(stavning?) Men han sa inget som man inte redan viste. Sen tillbaka till textil och då var kl halv 3 då brukar jag och Linn bli lite skrattiga och så blev de väl? fast inte lika mkt som vanligt men de var roligt ett tag iallfal sen hjälpte jag Linn med hennes vävstol så hon inte ska ligga efter så mkt:)
Åkte med 17.00 bussen hem så tränade jag sen blev de duschen och sen var jag super hungrig så då var det extra gott med food!
Sen gick jag till 10an och umgicks lite med Älsk och sen hem och då har jag pluggat lite engelska :)
Nu väntar jag på att Sanna ska komma hem så vi ska dricka te och fortsätta plugga :D<3

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die <3

Smile !

Hejsan :)
Vaknade för en timme sen ungefär så inte mkt till sovmorgon idag men vad gör man inte för sin lillebror?:)Mamma kommer hem vid halv 10 så får se om jag hinner med bussen men de tror jag.Käkade nyss fruskost blev smörgås med skinka och så blev de te.
 Har textil hela dagen jobbigt men vi ska till bibilioteket eller vad de nu var senare idag hoppas de är  nå intressant vi ska lyssna på annars orkar jag inte haha :D

Vill ha sommar NU!!!!!


Tjoho :D

Hallu :)
Har nyss ätit makaroner med nå bacon sås ganska gott faktiskt . Kollar på tv men finns inge intressant på den : P Har knäppt lite kort med Sanna idag mkt roligt har vi haft tycker jag . Ska inte gör nå speciellt idag ska nog träna sen om jag orkar har ju varit ute och gått idag men känns som att vi stod mer still än vad vi gick så vi får se. Har ju igentligen sovmorgon imon men icke så nicke man måste upp och passa sin lillebror super jobbigt, jag som verkligen behöver sovmorgonen på tisdagar för att vi går till 17.00 men de går nog bra eftersom vi hade studiedag idag :)
Nej ska man ta och gå tills sitt andra hem nu kanske ? tror de iallafal blir så utråkad av att vara hemma själv SUPER TRÅKIGT ju :P

   

Fint väder!

hejsan hoppsan fallerallera !
Filmen igår var iallafal super bra tycker jag . Somnade nästan på engång när den var slut sällan jag somnar på engång när jag sover med sanna. Vaknade vid 09.00 och såg att de var jätte fint väder då kunde man ju inte somna om :D Sanna vaknade vid halv tio och då gick vi ut och gick mysigt var de vi  var som två gammla tanter som knäppte kort på naturen haha men de blev några fina bilder:) När vi kom in käka vi frulle nudlar och hård macka Mumsigt värre sen kaffe och nu spelar vi Wii bowlar hur kul som hällst ju men börjar få träningsverk i armen hahahahah :D
Skriver mer sen :)<3

Me and Sanna!<3

Hallu :)
Nu har sanna fixat min blogg så nu ser de inte ut som andra världskriget längre så det e ju nice tyckte den blev riktigt fin faktiskt :)
Ska kolla på film snart Wild child såg på hannas blogg att hon sett den så då blev jag och Sanna sugna på att se den tror den kommer vara riktigt bra. Har typ bara lega och sovigt/vilat hela dagen känner mig helt slut i kroppen sen sover jag nån timme blir helt pigg äter och tränar sen är jag helt slut igen fattar inte men kanske lite tung nu men vi går ju mot ljusare tider och de e ju alltid posstivt jag vill ha sommar nu nu nu ..
Nej vi ska väll kolla på filmen nu och käka frukt Nyttigt värre:D

Me and Sanna!<3

sunday :)

Hejsan hoppsan :)
Har inte skrivigt sen i fredags har inte haft tid elr ork.
I fredags var de lite party uppe hos Sannas mormor mkt  trevligt var det. Och igår vaknade jag tränade och käka på staffans kebab i bröd hur gott som hällst sov nån timme åkte till hemköp med Sanna och köpte pepsi max och sen hem och tränade igen ;) På kvällen kollade vi på melodifestivalen jag HATAR verkligen HATAR den där jäkla ugglas elr vad hon nu heter jag kan inte kolla på människan.
Idag har jag inte gjort mkt vala sova länge men kunde jag de ? nej. vaknade vid halv 10 var hur hungrig som hällst så jag gick upp och gjorde nudlar sen gick jag ner och vart trött men så väkte jag daniel och då fick man ju inte sova :P Sen tränade jag och sen var de mat, Mammma hade gjort jätte gott kött i ugnen med potatisklyfftor Mums!!
Sen ville sanna ut och gå så vi gjorde de gick svarthamn runt stannade hos hennes mormor och hämta saker vi hade glömt . Och nu sitter vi här Jag och Sanna och inte gör nå speciellt.. 
Ska sova med Sanna idag var ett tag sen ska bli trevlans det och så är man ju ledig imon och hur skönt är inte de?:)
 
Hem och äta nått snart vet inte vad men de löser jag:D<3 

Ge mig:D


Svenska

Hejsan =)
Sitter på svenskan nu håller på med min argumentation ska prata om yttrande frihet går inte så bra men de kommer nog lösa sig :)
Var med Sanna på sjukan idag och kolla när hon tog ut sin p-stav hur kul som hällst att se hur doh grävde ihennes arm haha :D
Gick ut och gick imorse med Sanna och Jennifer sjukt skönt de var när man kom hem och kännt att man rört på sig lite sen käka jag och Sanna nudlar till frulle mums sen till skolan med 08.05 bussen. Efter skolan ska jag träna lite tror jag iallfal sen sova lite så jag orkar med Natten :)
Snart ska man kolla med grintanten vad man fick på engelska prover Hoppas jag klarade de:D:D
 Hejdå=)<3

Najs:)

Hallå:)

Igår var vi ju på bio med klassen såg i taket lyser stjärnorna hur bra film som hällst men den var absolut inte som boken men de hade jag inte förventat mig så blev inge besviken :) Sen väl hemma var jag med älskligen min mysigt mysigt:)

Idag gick jag upp 06,10 nånting kunde inte bestämma vad jag skulle ha för kläder ¨så tog evigheter ingan jag kom in till sanna så det blev ingen dusch för oss imorse men men . Tog 07.45 bussen till skolan hade pia som första lektion . Var en kille fråm cubus där och hade föreläsning var ganska intressant faktiskt . Sen var de lunch efter det matte satt och läste hela lextionen super skönt. Sen skulle vi ha datakunskap men läraren kom ju inte så vi drog efter en kvart. Så fick sluta 2 timmar tidigare då blev jag på bättre humör, När vi kom hem drack jag och Sanna te sen gick jag hem och tränade super skönt var det:) Ska sola med Sanna snart hur skönt som hällst :)

Me and Sanna

Ons:)

Hejsan:)

Går dagen iskolan var inge kul hade ju textil hela dagen och hur jobbigt var inte de så kunde jag ju inte jobba heller eftersom jag var själv och de e super jobbigt att göra de själv. Slutade iallfal 5 och gick ner till studie Q till sanna som hade en kund så jag fick vänta lite men var fick ju vara där inne så de gjorde ju inget:)

Ska snart gå till bussen har sovigt hos Sannas farmor så är i sätra, Ganska skön dag idag för vi har ingen svenska så vi får sluta efter idrotten och vi ska Åka skridskor idag hur kul är inte de?:)  Sen blir det hem en sabbis och sen till stan igen för vi ska på bio med klassen i taket lyser stjärnorna Boken är ju bra så hoppas filmen är det.

Nej nu ska jag fixa lite sen ska vi till bussen :)<3

11 månader:)<3

Hejhopp:)
Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 11 månader låter som en lång tid men de har gått hur fort som hällst Älskar dig Älskligen min :)<3

Sitter och väntar på att jag ska gå till bussen som går om ungefär 40 min så ska man till tråkiga skolan och idag är de ju tisdag då går man ju till 17.00 och de e ju super jobbigt speciellt om man har textil hela dagen. jag fick vg i hantverksteknink A :D Efter skolan ska man ner till stan köpa en present till sin lillebror som fyller snart sen ska jag och Sanna till hennes Gammmelfarmor tror jag de e och så ska Sanna städa, vi ska sova hos Sannas farmor ska bli ganska trrevligt faktiskt :)
Och så e det ju andra avenyn idag LÄNGTAR:D

Nej nu ska jag plocka undan mina kläder som min mor inte kan sluta tjata om :P

sunday=)

Hallu=)

Igår tog jag de bara lungt var med Daniel och Lars på kvällen kollade på en super dålig kommer inte riktigt ihåg vad den heter men tror de var midnight nånting,  Gick och la oss vig 3 tiden och vaknade vid 11 nånting försökte somna om men de gick inte så bra. Så jag klev upp och gick hem . Skulle käka en mat låda med potatis och kött men potatisen såg äcklig ut så jag tog bara sallad och en smörgås. Sen gick ja ner och tränade otroligt skönt var det. Efter de tog jag mig en dusch klädde på mig gjorde te och satte mig i soffan och läste boken har blivigt lite bettre fast inte så bra som jag brukar tycka att boker är för då hade jag läst ut den redan men den duger iallafal.

Nu börjar jag bli hungrig igen funderar på om jag ska göra nått att äta men vad? aja de får vi väll se , kanske skriver mer sen :)<3


RSS 2.0