äntligen

Är dom hemma mitt liv är tillbaka till de normala:)

just nu väntar jag på att Daniel ska komma hit , ska kolla på film på 6 an armerican pie the naked mile elr hur de nu stavas men han e väldig seg min pojk han skulle bara sitta en lite stund till vid datorn men nu har de gått mer en timme men men.

nej kanske skriver mer sen
Hejdå:)<3













sista natten


Sista natten man behöver sova själv skönt skönt önskar jag var trött bara men de e jag ju inte, men om man släcker alla lampor så kasnke man kan sova ska testa om ett tag men inte riktigt än.

Har inte gjort mkt idag hlr bara varit läst och kollat på film. imon kommer jag bli Michelle för då kommer Sanna och Daniel hem,
Så de blir väl träna på "morgonen" alltså när jag vaknar sen kommer jag väl gå omkring och vänta på att de ska komma hem ne nu ska jag kolla på tv sen sova,
God natt:)<3

Härligt

Ja somnade väl vid 06.00 igår efter Sami hade kommit hem roade mig med att läsa och kolla på film hela natten ,
Vaknade 14.30 av att alarmet på mobilen ringde hade ställt den så jag inte skulle sova hela dagen annars vet jag inte när jag skulle ha vaknat,

Har nyss ätit kyckling med sallad mkt mumsigt före de var jag ute och gick i en timme skönt skönt men de blir nog en till promenix sen kanske får se:)

Ska ner och basta om ett tag känns som att jag fryser så jag ska basta hemma för fösta gången på länge eftersom de har varit en vatten skada elr nått ibastun men nu e den fixad :)

Ne ska roa mig med nått annat ett tag
Hejdå:)<3

Hittade denna bild på Lukas så otroligt söt lillebror min :)<3

värdelöst

happ då var de natt igen och michelle är fortfarande vaken men de är förståligt jag hatar att sova själv som sagt:P

Idag har jag inte gjort mkt alls bara tagit de lugnt men de var inge ovanligt de hlr haha men snart e det tisdag :)
hmm vad ska man göra i 5 timmar till då eftersom då kommer min "låssaspappa" låter så konstigt tycker jag men iallfal då kommer han hem och då kan jag sova för då vet jag att de är någon hemma :)
ska nog läsa lite idag med tror jag men inte riktigt än måste gå ner och hämta täcke och så kanske slocknar på soffan de skulle ju vara sköönt om man kunde de :)

Haha min blogg är ju verkligen värdelös haha fattar inte ens vf jag skriver kan ju inte vara speciellt kul att läsa men aja skriver väl bara för skrivandets skull.
Nu ska jag kika på tv
Hejdå:)<3


Kaffe!

Hallu
Sitter vid köksbordet med "morgon" kaffet haha , nått speciellt med kaffet idag de smakar som på två kockar och de får mig att längta efter min kära klass lite inte själva skolan men alla underbara människor i klassen :)

låg och läste till halv 5 imorse sen insåg jag att de nog var dags att sova . Vaknade vid halv 2 och då var de dags att gå upp sen tränade jag och nu sitter jag här har precis käka frukost fil och två hårdmackor blev de mums:)
Idag blir jag helt ensam här hemma inatt mamma och Lukas åker till Västerås och Sami jobbar natt men får väl vara vaken till 6 då Sami kommer hem så jag kan sova Hatar och vara ensam hemma en hel natt har svårt att sova själv i ett rum tänk då när hela huset är tomt nej de funkar inte haha :P

Nej nu ska jag ta och fixa en film och kolla på de känns som att de är de man gör när de är sånt här väder :)
Hejdå:)<3


                                                          Kom hem :)<3

ännu en ensam natt:(

Vill inte sova fler nätter själv nu får ni åka hem från tyskland tycker jag haha!!

filmen var helt okej fast har sett den förr men de kan ju va kul och se samma film igen iallfal om den är bra.

Letade reda på min Harry potter bok och hittade en massa andra roliga böker som man har läst en gång itiden :) och lite annat smått och gott som man inte kom ihåg att man hade mkt roligt hade jag när jag gick igenom den kartongen.

Nu blir de läsa en stund sen dejta kudden.
Hejdå:)<3

Lördag :)

Hejsan hoppsan :)

Idag har ja inte gjort ett skvatt, vaknade vid 12.30 har tagit de lungt hela dagen men tog en promenix vid 18.00 riktigt skönt var det .

Just nu ligger jag och kollar på 101 dalmatinerna (stavning?) den otecknade haha jag har inge liv men men får väl tillbaka det på tisdag när sanna och daniel kommer hem :)
Men nu börjar filmen strax skriver sen:)
Hejdå:)<3

Grattis Sanna äntligen 18 år:D<3

Kom hem för ett tag sen har varit en roligt kväll hos frida spelade kubb och drack och hade mysigt med vänner :)
nu ska jag kolla på en film tror jag elr somna till iallafal är ganska trötter :)<3

idag är ingen vanlig dag för idag är de Sanna lövgrens födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Grattis till min smulan Sanna lövgren Som alltid finns där för mig och ställer upp i alla lägen Älskar dig så otroligt mkt gumman min saknar dig nu när du är i tyskland men snart kommer ni hem LÄNGTAR:D<3<3

SMULAN:D<3

updatering:)

Fixad och klar ska väl gå om en 45 minuter ungefär till Födelsedags barnet Frida:)

Kommer inte komma så mkt kort den senarte tiden för mamma har packat ner kameran så de får bli gammla bilder:P


Saknar dig hjärtat mitt:(<3


Saknar även smulaaan min :( <3

Grattis friiida:D<3

GRATTIS FRIDA:)<3
Äntligen fredaaag skönt skönt party idag naajs naaajs :D:D


Vaknade vid 2 tiden idag låg i sängen ett bra tag innan jag gick upp sen tränade jag och nu har jag precis duschat och fönat håret nu ska de plattas , sen ska jag cykla till staffans och köpa mig nått att äta kebab med bröd låter otroligt lockande elr nån sallad hmm får se:)

Ne kanske skiver sen om jag hinner
Hejdå:)<3


Goonatt!

Har nyss kollat klart på filmen vart Harry potter och fenix orden elr hur de nu stavas var ju ett tag sen man såg den ville fräsa upp minnet lite innan man ser den nya :) jag funderar starkt på att läsa sista boken nu på lördag elr nått kommer inte ha nå och göra och de tog ju bara en hel natt att läsa den men vi får se måste hitta den först:)

Nu e det verkligen dags att försöka att sova :)

Saknar dig jätte mkt älskligen min <3

Hejdå:)<3

Trevligt

hallu!

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!! men sånt är livet sometimes,

Kvällen har varit ganska rolig iallfal fick mammas underbart goda taco paj herregud va gott de var drack lite vin till maten brukar inte tycka om rött vin men de här funkade.
men det var en jätte trevlig kväll med päronen och deras vänner + barn , Men nu blir de snart film för min del haha så mkt film jag har kollat på de senaste veckorna har jag nog aldrig gjort ,

Det blev ingen lång lång promenix tränade på cross-trainern men de blir nog en imon tror jag. Ska försöka vara vaken länge idag så jag kan sova länge imon så kl kan bli 7 för då bär de av hem till frida:)

nej nu ska jag starta filmen
Hejdå:)<3

torsdag

Hej hopp!

Sov till ca 12.00 idag inte så länge som jag hade förväntat mig men de fick duga gick upp och tränade duschade och käka nu har jag fixat mig vet inte vf men har inte speciellt kul så måste ju hitta på saker och göra:)
Längtar till kl 18,00 för då blir de mammas goda taco paj mums mums.

Och så vill jag ha imon för då e det party och de e ju nästan alltid naajs,
nej nu ska jag nog städa lite här hemma så man tjänar lite mer tills man ska ner till götet:)
Hejdå:)z3

sov gott!

Hallå där!

Fortfarande helt ensam haha har en känsla av att dom närmaste dagarna inte kommer att gå fort, Men på fredag är de ju party iallfal för frida fyller år det e naajs.
Har nyss kollat på 27 dresses helt ok film fick tiden att gå iallfal ska snart dejta kudden min ska bli sknt känner mig helt slut i huvet men kroppen är pigg. knas knas hoppas det är fint väder imon känner för en lång lång promenix skullle kunna gå en nu men lite sent att gå själv nu det skulle vara allt för läskigt.

Nej nu ska jag kika om de är nå bra på tv som man kan somna till :)
Hejdå:)<3


Alone!

hejsan !

jag är totally lonely Sanna och Daniel med familj är i göteborg nu och åker vidare till tyskland imon.

Idag sov jag till halv 2 ungefär gick upp men gick ner ganska snabbt igen och kollade på film bröllopsduellen den var faktiskt ganska bra. Sen gick jag upp och tränade sen en dusch och sen fixade jag lite här hemma sen gick jag och solade känndes lite konstig att göra det själv men det funkade. Nu gör jag absolut ingenting ska kolla på film hela natten sova halva dagen träna sen ska mamma och Sami bjuda mia och jesse på middag så det blir nog trevligt :)

Nej nu ska jag gå upp ett tag sen ner och kika på film
hejdå:)<3

tis

Hejsan hoppsan:D

Dagen började med att jag lämnade min älskade lillebror på dagis sen hem och sov i nån timme trötter trötter!
Sen gick jag upp och så klöpp jag gräsmattan gud vilket jobb man tror inte att de ska var så jobbigt som de är så de fick bli dagens motion,
Åkte med mamma och Lukas till city gross och handlade lite food och så en sväng på ica maxi trevlig tisdags utflykt.

Imon åker Sanna och Daniel till tyskland och jag kommer ha yber tråkigt här hemma men får väl umgås med min familj lite då:)

ojojoj

Hej!

Mkt mkt mkt dåligt uppdaterat här vill jag lova men ska försöka ändra på det nu .

Mkt som har hänt under de dagarna jag inte har skrivigt men orkar inte skriva allt varit på power meet med Sanna och Sofie skojjsigt men sliten på söndagen när man kom hem!
Sen har jag och Älskligen min varit på bio såg ice age 2 hur rolig som hällst!

Idag blir de klippa gräset för min del jobbigt men ska man ha lite pengar när man åker till göteborg så måste man. Sen blir de väl inte så mkt mer idag.
 Skriver senare om de finns tillfälle till det.
Hejdå:)<3


tisdag.

Hallu:)

Igår var det party ganska naajs faktiskt men sen på natten ville man ju hem och de går ju inge bussar på natten så det var bara att andvända benen och gå hem,
Väl hemma var de otroligt skönt att lägga sig i sin egen säng och sova,

Idag har de inte hänt så mkt varit almänt trött tagit mig en lång promenix i värmen när jag kom hem badade jag iallfal i svett:P
Ska snart in till 10an och kolla på film med Sanna och Sofie mys mys. Var på Hemköp för ett tag sen och köpte lite gottit till filmen :)

Imon fyller älsklingen min 19 år så då blir de bara umgås med han och så men först på morgonen vid 09.00 ska jag och mamma gå och märka ut spåret till milen så det blir en lång promenix men det  e alltid skönt:)

Nej nu ska jag gå till 10an

Hejdå:)<3

RSS 2.0