Ojojojojoj

Detta har känts som världens längsta dag från 05.20 tills nu har det hunnit hända sjukt mkt! Men nu ska jag krypa till kojs, sista natten som bergetbo imon bär det av mit Siggeboda vägen, som jag har längtat på denna dag :))) ska bara jobba lite först imon sen så bär flyttlasset av. Känns som jag är för exalterad för att kunna sova men lär fan sluta ögonen nu men godnatt med er fuckfaces så höres vi imon :D


Idon't want to feel this way!

Sjuktjej... Vakna 05.35 imorse panik så det var bara dra på sig jobbkläderna och cykla till jobbet, väl där inser jag att jag mår som en överkörd ekorre, så efter en timmes jobb var det bara att cykla hem igen. Sov till 13 och känner mig lite bättre men fortfarande trött så ska nog sova lite till! Men imon måste jag jobba har inte råd att vara hemma nå mer och sen är det ju helg då får man vila!!


Onödigt vetande!

Sitter på lunch och har käkat samma sak som igår sjukligt gött:D tar mig en koppkaffe så kanske man piggnar till. Har känt mig som en zombie idag förstår inte vf jag är så trött hela tiden? Gårdagen bjöd inte på mkt laga lat, chilla ute på altan med Daniel en sväng sen skulle jag mysa i soffan och Kika på war horse men jag somna! Så får väl kika på den idag då :) Blir även hem till mitt älskade Chokladhjärtat på kvällskvisten och hälsa på hennes sötnos till lillebror :) Smell you!


What to do?!

Lunchar på Jobbet mkt gött! Plockade ihop lite mumsigt i salladsbaren på Coop och la i bröd very nice :) sjukt trötter var jag imorse vaknade 05,30 panik så det vara bara dra på sig kläderna, dricka ett glas yoghurt och slänga sig på cykeln. Grym som jag är kom jag i tid ;D Får se vad denna dag har att erbjuda? Ne nu blir det ta en cigg och chilla med livet tills lunchen är slut, smell you later!


Älskade lägenhet!

Blev ingen standard måndag idag. alltså ingen Jennifer, Trueblood eller nån god middag. För hon jobbar till 22 får bli dubbelavsnitt nästa måndag istället. Idag har jag spenderat dagen med att skaffat lägenhet! Den ni! Underbart längtar:) får se när jag får flytta in men hoppas på den 1/8 :D jättemysig lägenhet! :) Ne tänkte att det får bli en tidig kväll så godnatt med er fuckfaces!!!


Vad är det för fel på vissa?!

Sjukligt trött första gången jag sitter ner idag! Irriterad på folk är jag oxå! När jag kom till jobbet imorse så var det någon som tyckte att det skulle vara roligt att kasta en stor sten och en stubben igenom fönstrena, så det var glas precis överallt... inte okej! Så tog ungefär 1,5h längre än vad det brukar göra där så ligger lite efter, har precis tryckt i mig mat så jag ska orka resten av dagen! Får se vad som händer en dag som denna! Smell youa!


Prinsessan och grodan

Ja återigen söndag och jag har nyss myst ner i soffan och ska kika en film men somnar nog innan jag sett 10 min är sjukligt trött:) Blidde åka in i dimman igår hade kul Nästan hela kvällen/natten iaf! Ne imon är det jobb igen och jag vill att denna vecka går fort så det blir helg igen ;) smell you later fuckfaces!


Sjukt bra!

Gick sjukt bra att jobba idag även fast det var i vintras jag jobba där sist! Underbart när gamlingarna säger att dom saknat mig och att jag är en ängel för jag är så bra! (a) hihi lycka! Ligger just nu i soffan och funderar på om jag ska ligga kvar eller om jag ska bege mig ut i dimman hmm? Beslutångesten 3000 :D aja får se hur jag gör! Smell you later partypeople!


Rolig fredag?

Hejsan hoppsan! Rolig fredag jag kommer att ha denna dag... Redan sjukt uttråkad, ligger i soffan och vill typ skjuta nån! Men eftersom jag ska jobba imon är det väl lika bra att vila upp sig så man är pigg imon, var sjukt längesen jag jobbade på Tallmon, lite halv nervös men det ska endå bli kul att träffa alla gubbar och tanter igen :) Ne kanske blir en promenix sen iaf om vädret tillåter. Smell you!


Sanna 21år <3

Hej hopp! Fan va jag varit dålig på att uppdatera här då skäms Michelle! Hade en awesome kväll igår när vi firade att sambon min fyllde 21<3 Började lite smått hemma och sen drog vi till berggrenska,brända och avslutade på heartbreak! Sjukligt kul var det och underbart att vara ledig idag må jag säga :) Haft bakishäng hemmas Annie med henne, Emilia och Jennifer! Kika film och käka Max underbart gött. Nu ska jag och Jennifer fortsätta bakishänget hemmas henne med film och mys men smell you later fuckfaces;)


True blood!

Kör ännu en mysmåndag med Chokladhjärtat mitt, nå och käka och True blood börjar bli standard på måndagar. Jag gillare! Otroligt seg var jag på jobbet idag men imon blir det nya tag. Ska ha introduktion med en tjej som ska vara vikarie för mig när jag går på semester i augusti. Bra där vikarier för vikarien ;D Ligger nu i Jennifers säng och väntar på att True blood ska ladda klart så vi får kika på det sjukligt spännande nu ju! Efter det blir det nog nanna! Smell you later Fuckfaces!


Chokladhjärtat mitt ! <3

Fortfarande sliten men vad gör det om Hundra år? Sitter på rast och dricker en kopp kaffe välbehövligt en seg måndag som denna! Nu ringde mitt Chokladhjärta så ska prata med henne smell you !


En awesome helg!

Denna helg har varit helt awesome må jag säga! Hade sjukt kul ute både i fredags och lördags :) Ligger nu i soffan och ska väl försöka sova strax, får se hur det kommer gå, har typ sovit hela dagen idag. Så känner mig inte så trötter nu men får ge det en chans endå:) Ne smell you later partypeople!


Snuten i varuhuset

Myser ner i soffa med täcke och kudde och kikar på snuten i varuhuset :) Hoppas på att somna i tid denna torsdagskväll så man är pigg imon! Fredag och lön kan inte bli så mkt bättre. Tog mig en promenix så här på kvällskvisten grymt skönt var det! Ne dags och nana smell you!


I will find my way

Sitter på lunch nu denna gråa torsdag men förhoppningsvis kämpar sig solen fram snart! Inte många timmars sömn denna natt hlr går bra för mig att gå och lägga mig i tid?!?!?! Ja ni jag har Inge mer vettigt att skriva så smell you later fuckfaces!


Save me from myself!

Skjut mig någon snälla?!


paranormal activity 3

Hej hopp! Lunch på jobbet ska strax bege mig mot kuben för att städa det sista för dagen! Gårdagen var Helt okej sen att det inte finns en enda pisslägenhet i skutskär förstörde min dag ganska mkt... Fick iaf mat hemma hos Sami gott som satan och alltid skönt att umgås med familjen lite! Sen blev det en promenix och efter det filmmys, kikade på paranormal activity 3 helt okej 👍måste börja lägga mig i tid igen. helt jävla sopslut på morgonen på jobbet har jag varit de senaste dagarna. Men typ 1 månad kvar till semester som jag längtar😁 ne nu blir det ta sig en cykeltur smell you!


Kaffe!

Morgonkaffet var viktigt idag kände jag, trött, sopslut tjej men det brukar man ju vara på tisdagar! Ska försöka satsa på att ta mig till äbyhus efter jobbet och kika om dom har någon lägenhet till mig :) smell you!


Goodnight sweetheart!

Ja det där med och gå och lägga sig i tid fungerar inte så bra måste jag säga! Har haft en super mysig kväll med mitt Chokladhjärta med True blood (super spännande nu!!!!!!!) och film nu ska vi nana efrersom vi är så vuxna och ska jobba imön! Bild från I fredags när jag väntade på sambon min :)


My heart is refusing me

Tröttjej som väntar på att hennes Chokladhjärta ska komma hem så vi kan kika på True blood, som jag har längtat efter det en hel vecka?! Sjukt stressad har jag varit på jobbet idag och det blev ju inte bättre att jag var trött som en Björn som precis har gått i ide! Helgen var fin förutom vissa delar som jag inte orkar ta här! Ne in i en dusch och tvätta bort 30 kilo flott som jag har i håret. Smell you later!


I know you are not!

Nej ta och försöka sova kanske ska ju upp om 5 timmar och jobba godnatt!!


Soffhäng hela dan!

Chillar i soffan och kollar på tv bara! Är sliten som satan men ack vilken rolig helg jag har haft :))


RSS 2.0