Najs

Hejsan hoppsan :)

Ja ni det blir inte så mkt skrivande när det är sommar och fint väder ute då vill man ju inte sitta inne och tröka:D
Har inte hänt så mkt de senaste dagarna jar mest varit ute i solen och så.

Kom nyss in från en 40 minuters promenix i de härliga sommarvädret. Idag händer de inte mkt men i kväll ska jag Sanna och Jennifer in till stan och hämta Sannas kompis Sofie som kommer från Göteborg trevligt trevligt:)

Längtar till på fredaaag då drar jag Sanna och Sofie ner till västerås på power meet ska bli så jäkla roligt var ju inte där förra året för Sanna jobbade men iår blir de av naaaajs :)

Ne nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma så jag  tjänar lite pengar :)
Hejdå:)<3

svarthårig :D

Stan :)

Hejsan hoppsan :)

Ska strax åka in till stan och shoppa lite kläder åt mig själv och födelsedags present till älsklingen min men det är ju så svårt har inte en aning vad jag ska köpa hmm men tur att jag har Sanna med mig hon e bra på sånt där :)


Nej nu måste jag springa in till 10an och fixa lite saker där sen måste jag till bussen, skriver kanske sen
hejdå:)<3

Sandbankarna

Hejsan hoppsan :D

Är på topp humör har nyss tränat ska äta snart och VÄDRET är helt underbart och man ska ner till Sandbankarna och sola kan de bli bättre?:)

Men senare på dagen blir de inte så skojj då ska jag städa mitt rum och jag orkar inte haha men måste göras nu det ser för jävligt ut där nere ..

Ne nu ska jag ta mig nått till frukost :)
Hejdå:)<3

v-ås

Hejsan hoppsan:)

Är fortfarande i v-ås har varit mkt trevligt att vara här träffat alla släktingar på både mammas och pappas sida av släkten . idag blir de hemfärd saknar min älskling så det ska bli skönt att komma hem :)

Har varit ute på en 40 minuters promenad i sommar solen gud så skönt de var och nu har jag precis duschat och klätt på mig ska snart äta frukost tror jag men vet inte vad man ska äta får se vad de blir.

Sen kanske jag mamma och Lukas ska åka och hälsa på min dagmamma som jag hade när jag var liten ska bli roligt om det nu går.

Ne nu ska jag kolla runt lite
hejdå:)<3

Trevlligt:)

Kom nyss hem från en lång promenix med syster yster mkt trevligt var det att prata med henne gammla minnen och sånt :)
Ska snart ta mig en dusch och fixa till mig lite tror jag om jag orkar ska ju inte göra nå speciellt idag får se vad som händer.
Daniel är i stordannes stuga och Sanna har åkt till Gräsö elr vad de heter så har absolut inga planer:/

Imon ska man till v-ås åker vid 09.00 på morgonen så det blir gå upp tidigt träna på cross-trainern duscha och fixa sig sen blir de bil resa på två timmar sen träffa släkten i v-ås mys mys saknar dom ganska mkt faktiskt så det ska bli jätte trevligt.

Kan inte fatta att du glömde hur kan man glömma en sån sak? blev helt klart beviken och ledsen hoppas du forstod det!!

Jaha :D

Hejsan :)

Går dagen var helt perfekt var på topp humör och allt var bara almänt bra :D

Sanna Jenny Linn Frida Jennifer kom hit  så grillade vi och hade mys hemma hos mig först sen så bar de av till Jenny så satt vi där och parta tills vi tog bussen till stan och skulle in på krogen blev inte så lyckat så vi åkte heem med Linns pappa.

Miccch 18 år:)




Lite trött ?


Efter tårt frukosten :)


Tårta igen:D


Innan ätning :D


The girls:)


Grattis till mig:)

Idag fyller jag år nananannananana :D hur lycklig som helst  , Har fått pengar en telefon, busskort och datorn men den fick jag ju tididgare och present kort på gina av älsklingen min :)

Vaknade typ kl halv 6 idag kunde inte somna om så låg vaken till halv 8 ungefär då kom dom och sjöng för mig och så gick vi upp och käka smörgåstårta hur gött som hällst sen blev de en promenix med mammsen idag trevligt var det:)
Nu sitter jag här och har panik för jag har absolut inget att ha på mig i kväll och baaajs måste lösa det nu men skriver imon och då kommer de nog bilder med:)<3

Imorgon :D:D:D

Hejsan :)

Vaken tidigt idag känns skönt på nå vis:) vaknade kvart i sju av mig själv men skulle gå upp halv åtta så jag låg kvar och drog mig lite i sängen sen gick jag upp och tränade på cross-trainern skönt var det fick sällskap i rummet av min älskade lillebror som dansade till musiken Sötnosen :)<3
Sen har jag precis käkat frukost ska in till stan och handla med min mor om ett tag en massa saker till smörgåstårtan som ska göras senare i dag och sedan ätas imon när jag fyller:D:D kommer inte kunna sova idag känner det på mig elr så kommer jag vakna 5 på morgonen för de pirrar i hela kroppen när man vet att man fyller år dagen efter iallfal för mig :D

Ne ska man ta och borsta tänderna :)
hejdå<3

Ge mig torsdag!

Hejsan!

Jag vill ha tordag nu nu nu vet ni varför? för då blir Michelle 18 år . Vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut då men de blir grillning med några vänner hos mig sen party al night long i hope!:D

Dagen efter är de ju midsommar men får se vad som händer och hur man mår efter tordagen,
På lördagen blir de åka ner till v-ås och käka med släkten där ner mys mys .
På söndag blir de åka hem till pappa och fika med hans sida av släkten eftersom jag fick datorn av dom så måste man ju bjuda på fika och de var jätte länge sen jag träffade Farmor och mina fastrar saknar dom faktiskt ganska mkt pappa med för den delen, vi ses ju allt mer sällan nu men de blir väl så när man blir äldre men nu träffar jag dom på söndag iallafal:)

Igår solade jag och sanna skönt var det sen kollade vi på twiglight (stavas?) mkt bra film ialllfal fast kvaliten var lite kääs gick och kolla på. Sen gick jag ner till Daniel så kollade vi på walk the line men kollade inte klart.

Idag vaknade jag kvart över 10 typ gick upp och såg solen och blev mkt glaad men nu är de ganska mkt moln lite deprimerande men de regnar inte iallfal :) Gick ut och gick med Sanna när vi var vid folkets hus tyd kommer Fors cycklande så fick sällskap av henne med mkt trevligt faktiskt. Och nu sitter jag bara här och inte gör nånting alls ska nog hoppa in i en dusch snart,




måndag!

Hallu:)

Fortfarande trökigt väder när ska det vända? de säger imon men vet inte riktigt vad jag ska tro:P
Idag har de inte hänt så mkt vaknade vid halv elva låg kvar ett tag men kände att de var dags att gå upp och ut och gå gick en runda runt preem och sen hem igen skönt skönt! Sen gick jag upp till Sanna som passade Kent och Malins barn var där i nån timma sen hem och tog det lungt:)

Pratade med min kära vän Lina idag mkt roligt hoppas vi kommer ses i sommar saknar henne :(:)<3

Kom in från en promenix med Sanna för ett tag sen yra runt i alla affärer i skutskär bara för den där godisen hehe men de var possetivt blev ju en längre promenad . Har nyss käkat så nu är man mätt och belåten.
Vet inte vad som händer sen blir bara ta de lungt tror jag :)

Tröök!

Hallu:)

Tråkigt väder det ska vara nu då när man äntligen har fått sommarlov inge roligt alls:(

Igår hände de inte så mkt jag henne jonte och daniel satt och kollade på nå film som hette Babel tror jag men jag tyckte den var värdelöst tråkig men kollade klart på den endå. Och onyggit var jag igår oxå fyfyfy haha men de får jag väl leva. Efter filmen gick jag och daniel hem till han skulle kolla på Walk the line elr hur de nu stavas men blev ingenting av med de för jag somnade får se om vi ser den idag kanske :)

Nu har jag precis tränat duschat och ätit frukost elr vad man nu kallar frukost vid den här tiden så nu känns allt prima, Idag händer det inget speciellt bara ta de lungt ut och gå en sveng sen kanske om vädret tilllåter elr så får man väl gå endå lite regn har väl aldrig skadat någon .

Ne nu ska jag fixa lite sen ska jag nog gå in till min älskling:)<3

Min älskling:)<3

Sommarlov!

Hallu:)

Sommarlov nu hur skönt som hällst , Syster tog studenten igår grattis till henne:)<3
Betygen var helt ok hela klassen fick IG i data haha men de e ju lärarens fel helt knas! 

Igår var det party hos stordanne naaajs naajs slutade kanske inte så bra men that´s life!

sov först till 10 gick upp ocg prata lite med Sanna och så sen gick jag och Daniel och la oss igen och sen vaknade vi halv ett typ men låg kvar i sängen ganska länge! Har inte gjort ett skit idag, har inte varit ute och gått ens hur dåligt som hällst!:P men man måste få ta de lungt ibland:)

Nu passar jag Henna och Jonte lillebror våran medans mamma och Sami är på bio, Snart kommer nog daniel oxå :)<3

Jag och mamma:)<3

Skolan :P

Hejsan hoppsan:)

 Vaknade när kl ringde 05.30 gick upp gick hem bytte om sen ut och gick i 40 minuter så himla skönt att röra sig på morgonen sen hem och käka gröt fixa mig och sen bar de av till kvart i bussen ,

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att vi ska börja . Redovisningar på morgonen sen ska vi väl städa lite och sen lämna böcker på biblioteket jag hitta alla mina böcker blev lite rädd igår eftersom jag inte viste vart de låg och jag ville ju inte få hem en räkning men nu är alla 8 böcker samlade i väskan, Efter det har vi mentorstid sen blir de fika med klassen :D
Efter skolan blir det hem och städa och ut och gå . På kvällen blir de sola så man är lite brun på skolavslutningen imon inte för att de är nå speciellt och gå ut ettan men syster tar ju studenten och så :)
Ne ska man ta och logga ut och sätta sig i klassrummet:)



blev klar med min halsduk igår :)

first day!

Hejsan :)

första dagen i skolan sen APUn gud va skönt det var även fast dagen var lite knasig hade redovisning av APUn och fixa de sista på textilen och städade lite, Imon är det redovisning av alla saker vi har gjort på textilen den här terminen och så har vi lite mentors tid med fika imon men blir nog ingen fika för mig eftersom det är vägning på fredag :P
Hoppas de har funkat bättre den här veckan vill verkligen vara klar snart 3.5 elr 5.5 kg kvar har fortfarande inte bestämt mig hur mkt jag vill väga haha :D

Har bakat muffins idag från viktväktar kokboken vet inte hur resultatet blev de får vi se på fredag då ska jag äta:D

Vill ha nästa torsdag NUNUNU för då blir man 18 och hur naajs är inte de :)
Ne ska ta mig en dusch strax och sen blir de äta kvällsfika och sen vaxa benen haha jag kommer ju dö av smärtra elr något det blir Sanna som ska få plåga mig .


Last day!

Hejsan :)
 
Den här dagen kändes det som att den aldrig skulle komma, Sista APU dagen så himla underbart bara en dag till att vika kläder och dra upp dragkedjor haha :)

Hejdå:)<3



ovanligt pigg:)

Hejsan!

Ovanligt pigg för att vara måndag morgon men jag somnade ju inte så sent igår heller så det e naajs :) känner knappt av mina ljumskar idag hlr men de kommer ju säkert ändras nu när jag ska stå hela dagen men förhoppningsvis inte :)
Mötte Sanna imorse sen gick hon hem men jag tog ett varv runt svarthamn gud va sköönt väder de är ute så ska man åka och jobba inge roligt men bara två dagarspraktik kvar nu sen är de 2 dagar i skolan sen är de avslutning hur sköönt som hällst!:)

Idag hinner man inte göra så mkt hoppas jag inte är trött när jag kommer hem vill orka ta mig en promenix till idag :)
Nej ska fixa lite med matlåda och så nu
skriver kanske sen :)
hejdå<3


knas knas fortfarande knas:S

Hallu hallu=)

Dagen är almänt seg är hel knas i kroppen men de var inge nyss. Vaknade kl 10 hur pigg som hällst tog mig en promenix och gud va härligt de var , Sen käkade jag och älsk frukost tillsammans mysmys.
Sen blev jag trötter och gick ner och la mig ett tag och nu sitter jag här,

Händer inge speciellt idag måste vila upp mig så jag orkar med min praktik imon men nu  e det bara två dagar kvar hur skönt som hällst men jag kommer sakna alla i personalen dom e så trevliga men jag kommer verkligen inte sakna att stå så mkt som man gör:P
Måste ta tag i praktikraporten imon men måste få svar på lite frågor så jag måste prata med min handledare men de fixar jag imon :)

Ne nu ska jag se om vi har nå frukt hemma :)
Hejdå:)<3

Min älskade lillebror:)<3

Michelle goes very blond:P

Haha håret blev lite för blont tror jag men får väl leva med de:)


Dåååligt!

Hejsan!

Är helt kontig i kroppen förkyld som ett as.Ljumskarna (stavas?) funkar inte har baajs ont och allt känns allmänt knas med min kropp den mår inte  riktigt som den ska!

Igår fick jag sluta en hel timme tidigare jippi över lycklig åkte hem käka tacos mums mums säger jag bara efter de gick jag och vila i en timme så jag skulle orka hålla mig vaken när jag och Daniel skulle kolla på film. Henna och Jonte gjorde oss sälskap när vi kollade på film var nån på ettan kl 21 men kommer inte ihåg vad den hette var typ ganska bra hela filmen så är slutet helt kast mkt besviken blev jag!

Idag vakna jag vid 9 pigg så jag tog mig en dusch men blev blev super trött efter den så jag gick ner och la mig igen sen ringde Daniels väckar kl 10 då skulle han upp och då vart jag ganska pigg så jag gick upp jag med men väl uppe la jag mig på soffan och somnade om haha sen vaknade ja och gick ner och la mig och sov till 13.00 Skönt :D

Kom precis in från en promenix ska ju igentlligen inte röra på mig nu för ljumskarna men var tvvungen att köpa hårfärg så snart ska jag färga mitt hår kommer väl se ut som en katastrof när jag är klar haha ni får bild sen :)

Hejdå:)<3

Jag och lillebror :D<3

Jobbigt:/

Hejsan!

Jag orkar verkligen inge mer hela min kropp är fuckt upp det pallar inte att stå i 7 timmar om dagen hela jag blir ju fan förstörd. Hoppas mamma har ringt doktorn måste fan kolla upp de här kan ju inte ens gå som en normal människa Jag ORKAR INTE MER!!!

Ja snart ska man iväg igen 6 dagar kvar bara måste tänka possetivt!
Hejdå<3



Daniel, Lukas och jag på bryggan i grisslehamn :)<3

underbart:)

Hejsan

Helgen i grisslehamn var helt underbar men gick aldeles för fort de blev söndag påengång tycker jag . Ville inte åka hem :P
Men väl hemma gjorde jag inte så mkt fikade med familjen eftersom det var morsdag.
Sen gick jag sanna, Daniel, Tilde och Danne. Jag och Sanna solade väl mest medans dom andra gick omkring hehe.
När vi kom hem därifrån gick jag in och pluggade och sen följde jag Sanna till Hemköp hon köpte kräftstjärtar fick smaka lite fyfan va gött de var. Eftter de gick jag och la mig helt slut.

Vaknade vid 04.40 idag o trodde att kl var 7 var på väg upp och då insåg jag hur lite klovkan var och att jag fick sova igen gud så skönt de var haha :) Men sen gick jag upp 7 gick hem och tränade och nu har jag precis käkat frukost blev fil och hård macka men vill ha min lillebrors frukost han sitter och käkar marängtårta haha vill oxå ha men de funkar inte så när man håller på att gå ner i vikt och käka tårta till frukost,

Kul att de är typ 18 grader ute nu så ska man vara på praktiken hela dagen fram till sex när de är så fint väder jag blir så deprimerad!!


Nej nu ska jag fixa mig lite
Hejdå:)<3

RSS 2.0