Thanks

Hejsan :)
Sitter i skolan nu. Ska sticka snart och jag orkar verkligen inte.
Var ute och gick imorse med sanna sen  blev de frukost och fix sen sova igen typ 2 timmar tills bussen till skolan gick skönt skönt:)
Idag blir de plugga till prov imon JOBBIGT:O
Tack för att du gjorde om bloggen Sanna men gillar inte riktigt bilden men de går ju att lösa :)<3
Nej nu börjar jag sriver mer sen hejdå:)


Vilken helg..

Hejsan hoppsan:)
Helgen har varit helt knas knas eller igentligen bara gårdagen orkar inte skriva om de men knas var de iallfal men trevligt var det med Sannas/Daniels morfar fyllde 65 så bi var där och gratta han och åt super god mat:)
Dagen idag har varit helt ok tog 20 minuter på cross-trainern och sen dusch och så fastnade jag vid en massa gammla kort och gud va kul de var att kolla på så mkt minnen :) Sen tog jag en promenix med min smula och nu har jag nyss käkat nudlar å nu väntar jag på Daniel.
Ska ta en till promenad med sanna men inte fören senare för jag ska passa lillbror min nu. Kommer nog inte bli så skojj för han är tjurig men de får duga.
Nej nu ska jag ta hand om lukas hejdå:)<3

Friday :)

Hejsan hoppsan:)
Vilken härlig fredag solen skiner och allt e mys:) Dagen började perfekt gick upp 5 i halv 6 in och väckte Sanna sen ut och gick till hemköp och sen hem igen mkt skönt sen vart de musli frukost mumsigt och lite plugg medans man åt. Sen fix och sen buss. Iskolan har vi haft svenska förhör jag tror de gick bra G får jag nog iallfal :) Sen engelska gick oxå prima ballerina sen var de mentorstid men då kunde jag inte konsentrera mig på vad som sas för jag var så kissis:P
Hade nyss lunch makaroner och köttbullar var faktiskt gött var så länge sen jag åt de. Och nu är de svenska igen ska skriva lite om herkules nu ja elr iallfal söka lite fakta!
När jag kommer hem blir de dunka musik och städa och tvätta ska bli skönt att få de gjort sen blir de nog en promenix med Sanniiii:)<3
Nej nu ska jag ta och börja hejdå :)<3

irreterande Onsdag!

Hejsan hoppsan :)
Igår var jag och Sanna som sagt hos hennes pappa mysigt mysigt skulle plugga och så blev inte så mkt av med de somnade när jag väl hade tid:P Vaknade 10 i sju imorse så sminkade vi oss käka frukost musli ovanligt Not!
Sen gick vi till skolan duktigt flickor är vi.
Hade bild första lektionen gick inte så bra de haha . Sen engelska hade glosprov gick inte så bra men skiter ide nu huvudsaken jag får godkänt på provet. Sen matte prov de gick inte så jäkla bra de hellr fyfan kommer få Ig men de får jag lösa en annan gång. Sen var de idrott vi bowlade gick inte så bra de hlr . Sen åkte jag hem och gud va irriterad jag har varit idag då vet inte vad de är med mig men nu e de bättre tror jag. Nu ska jag ner och träna bort lite av min irrireande het haha!
Hejdå:)<3


Vävning!

Hejsan :)
Sitter i skolan nu har precis haft lunch smakade helt ok faktiskt!
Ska väva till 17.00 idag segt men ska jobba på så jag blir klar med min löpare :)
Vaknade kvart i sju imorse skulle passa lillebror min men slapp för syster var hemma så då blev de 30 minuter på mothers cross-traniner skönt var de sen frukost dusch å fix sen lite mys med älskligen innan bussen gick :)
Idag ska jag och Sanna sova hos hennes pappa de blir plugga matte och engelska förhoppnnings vis fattar ingenting så när jag läser uppgifterna blandas alla ihop och uppgiften blir rena rama grekiskan i mina ögon men hoppas de går bra idag!
Nej ska man ta och väva nu :)
Hejdå<3

Najs :)

Hejsan:)

Kom precis hem fran skolan. Passar lukas medans Sami kör mamma till jobbet men inget svårt jobb när min lilla ängel sover:)
Sov med Sanna igår mysigt mysigt kollade på tv sen skulle vi kolla på Herkules med var för trötta så vi får se den en annan dag. Vaknade 10 över 6 gick upp och tog en 35 minuters promenix och och fixa sig och käka frukost sen sov jag en timme sen var de dags att gå till bussen:)
Iskolan börja jag på min löpare gjorde hela 16.5 cm idag Stolt . Men ska jobba satan i mon så kanske den blir klar nästa måndag.  Sen sticka vi på eftermiddan gick inte så bra men fick en sak klar iallfal . Nej ska man ta och gå och förbereda sig på pass på cross-trainern :) Skriver kanske mer sen hejdå :)
                                                                                             
 
Min Älskade lillebror:)<3


:)

Hejsan :)
Det blev inte så mkt till skärpning när jag skrev de men nu ska jag försöka bättra mig men de är så mkt nu så jag känner att jag varken har tid elr ork att skriva. Det är så mkt i skolan och med min träning som tar tid men hoppas på en bättring nu. Dagen började men en promenix på 45 minuter mkt skönt var de sen hem och käka tog de lungt sen fixa mamma mat , Kyckling med rotgrönsaker Gud va de var gött. Sen har jag väl spruning fram och tillbaka mellan 10 och 9 idag alltså mellan Sanna/Daniel och mig:)
Har inte hänt nå speciellt i helgen bara tagit de lungt mkt skönt har de varit och vilket väder vi har haft fast slut med de nu. Var ute och gick med sanna kom precis in . Ska dricka te och kolla på wipe- out elr hur de nu stavas sen blir de sanningens ögonblick och sen ska vi kolla på herkules leta lite fel till våran svenska analys!
Nu måste jag fixa te för de börjar ju om 4 min:)




Skärpning

Nu måste jag skärpa mig har ju inte skrivigt här på jätte länge men nu blir de ändring har Hälso dag i skolan så ska snart in på en föreläsning om sex kanske blir intressant vad vet jag :D hinner inte skriva mer nu men gör det senare :)
Hejdå!

najs :)

Hejsan :)
Går dagen var helt fantastisk rolig åkte vid 10 och var framme vid tolv då åkte vi direkt till mormor och morfar och fikade ute i husvagnen mysig mysigt :) Sen åkte vi till Kim och kusinerna Oskar Anton och Ronja och så var moster anna med man och kusinen Sara. Vi åkte till ica maxi och handlade lite gottit till kvällen och sen till vega grillen och handlade mat för min del blev de kebab i bröd mumsigt värre! Sen vart de spela TP men de gick inte så bra så vi tog barnfrågor tillslut men de gick inte så mkt bättre för mig och Kim för de men man kan ju inte vara bäst på allt;)
Sen melodifestivalen och sen film. Efter de gick jag och läste lite sen somnade jag skönt.

Vaknade först vid sex och tänkte nu kan jag ju inte gå upp så jag somnade om igen till halv 8 och så gick jag upp och fixa lite sen tog jag en 30 minuters promenad skönt var de och nu har jag precis ätit frukost och sen ska vi åka och äta hos mormor och morfar i lägenheten sen blir de hemfärd. Senare blir de nog sola med Sanna tror jag och träffa Älskligen min :) nu ska jag vara lite social här hejdå:)<3

V-ås:)

Hejsan hoppsan:)
Igår var en underbar dag jag klarade argumentationen fick G+ sen blev jag klar med alla engelska uppgifter sen svenskan igen hände de inget speciellt pratar om grekiska gudar helt sjuk men endå roligt faktiskt. Sen var de matte och de gick oxå jätte bra jobbade jätte mkt men är inte riktigt ikapp än men snart:)
Sen kom jag hem och tränade sen kom älsklingen hit och då gick vi och vilade i 2 timmar skönt var det. Sen gjorde vi inte så mkt!
Idag vaknade jag av mig själv halv 7 då gick ja upp och tränade och duscha å fixa mig nu väntar jag på att vi ska åka till v-ås. Jag Mamma Lukas och Sami ska bli kul och träffa släkten lite tycker jag de var ju ett tag sen:)

Nu ska jag väcka älsklingen om ett tag så jag hinner träffa han lite innan jag åker :)<3


GLÖM INTE!    att rösta på min mamma ( Carina ) som åretsviktväktare svaret på frågan är points !

http://www.aretsviktvaktare.se/region/north/carina.html

Mjooo!!

Hallu:)

Gick till skolan idag stolt över mig själv för jag orkade inte igentligen men så kom jag på att vi hade svenska och de e ju viktigt nu när jag måste göra om argumentationen . Ganska skön dag bild engelska matte lunch idrott och svenska :) Sen hem och käka och plugga lite sen gick jag till Lars och där oxå Sanna och Älsklingen var!
Nu sitter jag här och dom är och handlar orkade inte följa mår inte så bra :/
Ingen dator imon så man kan ju gå till skolan med gott humör. Nu ska jag göra nå annat. Hejdå:)


GLÖM INTE!    att rösta på min mamma ( Carina ) som åretsviktväktare svaret på frågan är points !

http://www.aretsviktvaktare.se/region/north/carina.html

1 år!:)<3

Idag har jag och min Älskling varit tillsammans i ett helt år :)<3
Sjuk är man men jag och älsklingen ska iallafal äta tacos som planerat och kladdkaka till efterrätt många ponits blir de e idag med jag har ju sparat så de löser sig nog. Igentligen skulle jag ju ha velat träna idag innan vi ska äta men min kropp vill ju aldrig bli frisk men hoppas jag kan gå till skolan imon så jag inte kommer efter så mkt.
Nej undra om man ska fixa lite tacos nu :)

Daniel Lövgren<3<3<3

Rösta!

Hejsan hoppsan:)

Mamma min har blivigt nominerad till årets viktväktare så gå in och rösta på henne så att hon vinner för de tycker jag att hon är värld och svaret på frågan är Points.

Carina Maliniemi Englund

http://www.aretsviktvaktare.se/region/north/carina.html

RÖSTA RÖSTA RÖSTA :D:D:D

Hejsan!

Hejsan:)Har varit lite dålig på att skriva under lovet men ska skärpa mig.
Mår inte så bra just nu har varit sjuk i 3 dagar  har hosta och feber vill bli frisk så idag blir de bara ta de lungt så man  orkar upp till skolan imon. Måste ta tag i svenskan och jobba ikapp med matten : / sen måste jag riva lakan och hur kul är de då ? Jobbigt jag vill bara ha sommar och sommarlov så man kan koppla av em längre tid utan att känna stress!
Och så har jag ju inte kunna träna på 3 dagar tråkigt känner mig helt rastlös ihela kroppen men när jag går några meter så känner jag mig helt varm och yr men men de går väl över snart!
Nu ska jag gå in till min älskling och kolla vad han gör kanske ska gå en runda runt svarthamn de lär man ju kunna utan att bli mer sjuk men får se om Daniel vill följa annars vill jag inte gå, Läskigt att gå själv:P

Hejdå<3


RSS 2.0