Skratt!

Hejsan!

Ja du minna inte när jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll , Först fick jag med mig syster på en promenix sen kollade jag hon och Daniel på Troja och skratta hur mycket som helst mycket trevligt var det!

Hmm så var det måndag igen men den här veckan går vi bara två dagar sen e det APU men jag har ingenstans att vara så det e mindre roligt, Får ta och fixa det idag!
Vaknade för en timma sen ungefär lite mer fick upp och ställde mig på cross-trainern efter det blev det en dusch och nu sitter jag här och käkar min gröt och dricker mitt Kaffe mums ! Snart ska jag dra på lite smink klä på mig och lite sånt , Väntar lite fin besök så här på morgon kvisten av forca elr hon sa det igår iallfal så vi får la se:D


Bakat!

Hejsan hoppsan :D

Går dagen mös jag bara med daniel när jag kom hem !

Idag har jag bakat hela dagen bullar och lussekatter även dammsugit och hjälp till lite med maten gud så jag känner mig duktig :)
Sen blir de en promenix i kvällsmörkret men blir nog en ensam runda idag om ingen vill följa?:/ Daniel var för lat:(


Ett år!

Hej!

Tänk vad ett år går fort . Idag är det ett år sen du försvann ifrån jorden morbror. Minns den här dagen förra året  den västa i mitt liv. Saknaden av dig är stor.

Kännslorna är blandade idag ena stunden är man glad och sen när man börjar tänka så sjuker humöret hastigt. Idag ska vi åka ner till v-ås och besöka minnes lunden sen ska vi ut och äta med släckten ska bli trevligt att träffa alla.

Nu ska jag vara lite social med Daniel innan vi ska åka <3

Morgon stund har guld i mun

Godmorgon på er alla !:)

Äntligen torsdag Idag har jag mycket att göra engelska tal, Natur/samhällskunskaps redovisning, svenska prov och sen halv 5 är de utvecklingssamtal. Efter det blir det stan med mamma ska köpa skor och ut och äta mycket mysigt :)

Så jag hoppas på en underbar dag för miccch är på sitt bästa humör idag :)
<3

skolaaaawn!

Hejsan hoppsan!

Sitter i skolan har textil men väntar på att mamma ska ringa och skicka min jeans dokumentation som jag har gjort hemma !

Mycket trevligt dag igår slutade 12.00 i skolan åkte hem till Linn sen åkte vi nästanm direkt till banken för linn skulle fixa nått där! Sen hem och böt om efter det gick vi en promenix till stallet och sen red jag på linnsans Häst och gud va kul de var kände mig som en 10 åring som skulle få sin första ridlektion ! Efter det fick vi skjuts hem och då börja vi med maten gud så gött de var vi käka kyckling potatis i ugn sallad med tatziki Mums!

Idag klev vi upp 07.20 käka frukost sen fix och nu är man i skolan ! Snart lunch är ganska hungrig faktisk men inte så god mat så det blir väl sallad som vanligt:P

Efter skolan blir de hem ta en promenix sen och en massa plugg sen vara med Daniel!:)


Wiiiiie!:D

Hejsan hoppsan!:D
Michelle är på strålande humör idag har sovigt ruskigt skönt i natt verkligen sovigt ut ! Blidde ingen träning på morgonen ska ju med Linn hem efter skolan och rida och sova över och bara mysa !:D

Igår kollade jag och Daniel på Gladiator en gammal film men jag hade inte sett den sjuk bra var den nog en av de bästa filmerna jag har sett den var typ 2 timmar och 20 minuter och jag vart inte utråkad en enda gång under filmen :D

Nu bär de av till skolan strax ha det!
<3





Jag och min älskade lillebror:)<3


Monday idon't care about you!

Hej!

Så var det måndag igen :/ Har inte fått mkt sömn denna natt kan jag säga har varit barnvakt till lillebror min och han har vaknat och grinat typ hela natten så nu e man inte pigg kan jag lova har precis lämnat han på dagis nu sitter jag och käkar frukost och dricker kaffe!
Snart bär de av till skolan hur ska man orka med denna dag då? nja vi får väl se hur de slutar!

Helgen ja vad kan man säg för mkt av de goda?HAHAHA . Men jag hade trevligt iallafal de jag kommer ihåg av:D


Hmm!

Ja du vad hände Erik hängde löst i idol ?:O

Mycket mysig fredags kväll med Daniel:)<3


Sjukt dålig!

Jag är nog världens dåligaste människa på att blogga !:D

Idag har varit en underbar dag sjukt rolig fredag. Många skratt :D
Hade omprov på datan idag gick ganska bra men vi får väl se hur de slutar:D

Idag ska jag bara ta det lugnt kolla på idol och nån film med Daniel och bara mysa!
Imon blir de party hos Jennifer som fyllde 18 år i går så det blir fira henne då Skooooooj!:D
Nu ska jag bara chilla ett tag landa lite efter en hård dag!!

Jag måste verkligen fixa en apu plats men jag är ju fegast i sverige och kan inte prata med människor jag inte känner Så får se hur de kommer gå med det!

Hejdå:)<3


Im loving it!

Hejsan

Gick inte så bra att plugga i går la mig i Sannas säng och somnade vaknade vid 21.20 nånting och då åkte vi till Hemköp och Köpte Julmust sjukt gött! Sen spelade vi lite kort jag Sanna Daniel och Stordanne.

Idag vaknade jag och var hur trött som helst men jag pallrade mig upp iallfal och gick en promenix i regnet mys mys. Nu har jag precis käkat frukost nu dricker jag en kopp kaffe , Snart blir de gå in till Sanna och fixa sig sen skolan. Kommer gå skit på provet idag men aja tur att de finns om prov , Skolan är så jävla fuckt up just nu fan har ju hur mkt som helst att göra orkar inte. Hur tror dom att man ska hinna när man har ett full schema och slutar ganska sent varje dag och sen vill man ju ha ett liv oxå men de går inte för man måste hem och plugga nej de här är helt sjukt!

Efter skolan blir de hem en snabbis sen in till stan och ha idol mys!
Nu blir de in till sanna:)
<3

Snart helg!

Hejsan

Mkt dåligt uppdaterat här men man har sina perioder som vi sa i skolan idag ibland skriver man hur mkt som helst och sen blir det ett uppehåll sen börjar man igen!

Undelig dag i skolan började seg å tråkig men sen på indviduella valet så var birgitta (läraren) sjuk så vi hade rektorn som lärare men jag Linn och Joline gav upp och satt i soffan och bara chilla mkt trevligt och skoj.

Imon är det fredag men känns som en onsdag för har ju bara gått två dagar den här veckan.

Nu blir det in till Sanna och plugga till svenska provet imon :D

<3


RSS 2.0