Hejsan alla


Som jobbar och går i skolan själv är man ledig idag och det är hur skönt som helst!
Vaknade för ett tag sen och har precis käka lite frukost.
Idag blir det utgång med brudarna och jag har en kännsla av det det kommer bli sjukt bra.
Vi börjar hemmas Jenny sedan drar vi till Old saints, sen Goya och efter det vet man aldrig vart vi hamnar men ensak är säkert jag och moa ska slå vårat efterfest rekord.

Snart ska jag väl vara lite aktiv hade jag tänkt men jag vet inte riktigt hur än hmm ? Springa ? promenera? eller stå på cross-trainern? inge bra när man har flera alternativ!


Ta mitt pick och pack och dra!

Godmorgon alla party people!

Idag är en nydag och jag är trött men endå på ett strålande humör så jag tror den här dagen kommer bli perfekt !
Vaknade för en timme sedan gick hem och nu har jag precis druckit upp morgon kaffet:)

Om ca en timme blir det åka in till stan och vara aktiv och gymma med bästa Moa wehlin.
Sen bär det av upp till skolan för lite lunch och hämta alla böcker och sen ha en textil lektion hmm undra hur det kommer att gå ja!:P

Sen ska jag åka hem och bara ta det lungt och umgås med Daniel och inte göra nånting. vara vaken länge (man e ju ledig på fredag!) kika på true blood om han känner för det:)

Nu ska jag packa träningsväskan!


Thank you!

Hej hopp gummi snopp!:D

Skolan var idag var väl okej men den känndes som en evighet fast vi bara var där i 4 timmar idag !

Innan skolan var det iallfal träning med Moa och Jenny skönt skönt. Åkte och hämta upp Hanna sen var det världens ös i bilden upp till skolan.

Efter skolaan ner på stan träffa på Daniel, Danne, Sanna och Tilde. Daniel handla lite kläder även jag fick med mig två plagg hem (A) tack Daniel :) <3
Sen åkte vi till Media mark Daniel och Danne handla ett varsitt x-box och Daniel handla en tv sen blev det åka hem.

Nu har mamma satt mig i arbe att skriva av lite texter till datorn så vist kan jag göra det. Allt för att tjärna en slant ;)


Apu!

Värdelös dag i skolan idag måste jag säga. Gjorde lite aktiviteter med ettorna och tvåorna.Och vad hände med lärarna ? Speciellt Malin skit gring känner sig jätte välkommen tillbaka efter sommarlovet.. 
Efter skolan åkte jag hem käka lite sen skjutsa moder min mig till Ingelas här i skutskär där jag kommer att ha min praktik varje fredag. Känns skönt att jag fixa praktik ensam den här gången, och att det är i skutskär är ännu bättre! Det här kommer att bli skit bra!

Förövrigt är jag barnvakt till min älskade lillebror just nu :)<3


Stressad !

Lite tröttare idag men hade lite svårt att somna igår så jävkla mkt äckliga tankar som snurrar runt i huvet på en. Men tillslut sommnar man ju. Vaknade 6 idag men pallade itne gå upp då så somnade om en timme och nu sitter jag och käkar min grötfrukost mumsmums ! Snart bär det av till polhemsskolan för att ta hand om dom kära små ettorna som börjar på textil detta år undra vad vi ska hitta på för buus för dom mohahahahha ! :D

Nej börjar känna mig allmänt stressad så hejdå hej ! :D


First day in school !

Godmorgon alla trötta !
Själv är man skit pigg för man gick och la sig innan 19,00 igår, Vaknade av mig själv 05,30 och var ganska pigg så gick upp tog mig en dush, föna håret och nu sitter jag och käkar frukost. och med morgonkaffet så klart nu är det tillbaka som med skolan.
Börjar vid 09.00 då ska vi vara i aulan och lyssna på när rektorn snackar om att vi är äldst på skolan och bla bla bla. Men slipper iallafal bussen idag åker med mina kära forca förs :)

Måste bara säga att lördagen med Hanna, Jenny, Moa och Rasmus var awsome fyfan va kul vi hade!
Bjuder på denna skööööna bild ;)


Lyckad kväll :)

Igår var en av dom bästa utgångarna på länge brukar bli så när det är sånna här impuls grejjer. Var ut med Jenny hennes bror och hans tjej och kompis först satt vi på old saints och efter det drog vi till slick mkt lyckad kväll :)

Idag bär det hem till Hanna Olander på lite matlagning, Spel och alkohol för deras del blev struligt för mig så hann inte fixa nå :/ Men kan nog ha lika kul nykter :D


Nydag nyatag !

Ja så var det fredag, Sista helgen på sommarlovet. Hoppas den blir bra men det tvivlar jag inte på.

Igår somnade jag innan 12 vilket är typ rekord, Jätte skönt men bra att det kommer 1 dag innan helgen när man endå kommer förstöra det idag för idag blir det umgås med Min Forca Förs. Och imon blir det med Brudarna :)
Nu sitter jag och funderar på en promenix men skulle vilja springa men det tar jag nog imon, Känner mig lite krasslig så det e bättre med en promenix!

Det nya håret =)


Money money !

Mkt härligt att träna idag måste jag tala om för er. Går bättre och bättre för varje gång.
Efter träningen blev det gå ner på staden med brudarna och jag handlade solpuder och ett par vanligt svarta legging sånna där nödvändiga saker som man hatar och slösa pengar på. De pengarna skulle jag haft till att åka till söderhamn i helgen men man måste ju prioritera när man har lite pengar ;)
Efter vi var klar på staden så åkte vi hem till fröken Olander där hon satte i löspäls i håret på mig vilket blev helt perfa, Är super nöjd, känner mig som mig själv igen. Hatar att vara korthårig....

När jag väl kom hem så väkte jag Daniel som fortfarande låg och sov hehe tror han blir lite trötter av att jobba natt. Men imon är det sista natten sen kommer jag ha han bevid mig varje natt fram över. Skönt men endå tråkigt för hans skull :(

Jag funderar på att försöka sova undra om det kommer att gå eftersom kl bara är ca 23. Men känner mig ganska trötter ska nog fan testa.
God natt alla PARTYPEOPLE!


Old pic

Helr otroligt igår somnade jag 03.15 super skönt och vaknade nyss ungefär.
Igår blidde det ingen träning kände mig dåsig i huvet hela dagen efter jag gett blod. Men det gick bra iallafal. På kvällen kom Jenny och var med mig vi hade tråk så vi skjutsade Daniel och Basse till jobbet. Sen plockade vi upp två av Jennys vänner åkte runt lite seen hem.

Idag blir det iallafal träna i stan med Sanna, Moa och Jenny. Efter det får jag se vad som händer vill fan hitta på nå men va finns det att göra i gävle en torsdag om man inte vill supa? INGENTINGN !

Old pic!


Regn :(

Igår kunde jag inte sova som vanligt så det blidde prata med Jennifer i luren om allt mellan himmel och jord och efter det blev det One tree hill.
Somnade vid 5 tiden kanske och vaknade vid 11 av att mamma ringde och sa att vi skulle få besök idag istället av min Gammla dagmamma så då var det bara att kliva upp och fixa lite. Nu sitter jag här och tittar ut på det "fina" vädret vi har, Har ingen speciell lust att promenera idag men får se hur jag känner mig senare :)

Familjen Maliniemi och Englunds barnaskara :)


Blodgivare?

Hejsan hoppsan !

Är nå fel på Sida där jag kikar på One tree Hill så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. :/

Vaknade först vid 10 tiden idag käka frukost sen gick jag ner och la mig igen skulle inte somna om men det gjorde jag. Vaknade 13.10 och hade panik eftersom jag skulle med bussen som gick 13.25 men jag hann. Åkte in och träna på friskis med Jenny och Moa mkt skönt. Men det blev nog mer syjunta på Friskis idag än träning sjukt lite folk!

Men imon blir det ingen träning för min del för då är det blodgivning som gäller men en promenix på morgonen blir det nog,
Första gången jag ska ge på rikigt så är lite nervös men det kommer nog gå bra. Vet inte om det är särskilt vanligt att man ger blod vid 19 års ålder? Men mamma har gjort det så länge jag kan minnas och det går till en bra sak, samtidigt så får man veta att man är frisk. Så why not?  :)

Nej nu ska jag kika lite på tv medans jag ska försöka få One tree hill sidan att funger :)


HVT3B !

Hej hopp!
Kl är nu atrax efter 03 och jag kan inte sova inge ovanligt men jag tror jag har funnit mitt fel. Jag tänker alldelles för mycket. Och jag är nog lite nervös för att börja skolan. Eller inte att börja skolan men att börja på det sista året i skolan det skrämmer mig mest. För jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra när jag slutar den 10 juni nästa år. Det är sista året man umgås med sina klasskompisar vem vet när man kommer se dom nästa gång efter studenten? Sista året att kämpa för bra betyg, Kämpa för att verkligen få stå där på trappan och känna att man har gjort sitt bästa.
Nej usch så man tänker nu innan skolan börjar. MIndre än en vecka kvar nu. Även fast jag är nervös så längtar jag tills nästa måndag för innest inne vet jag att sista året på gymnasiet kommer bli AWSOME ! :)

Polhem here hvt3b come !

Friskis och svettis

Hmm så skriver man igen då. Blir lätt så när man inte har nå annat för sig. Vill hitta på nå men som den fattiga människa jag har varit nu hela sommaren så finns det inte så mkt att göra  :/
Så det blir väl tillbringa kvällen alone med One tree hill och en bok som vanligt. Men man ska väl inte klaga men det skulle vara roligt att göra nå annat !

Det blidde iallfal en jogging tur idag känns underbart att vara igång med träningen måste jag säga.
Imon blir det friskis vid 2 tiden.


Sömnproblem ?

Gick det att somna tidigt elr? Nej somnade vid 5 tiden kanske. Min hals spökar för mig, När jag sväjer känns det som att någon skär mig i halsen med rakblad :/ Det börjar ungefär vid 23 tiden och slutar ca en timme efter jag vaknat skit skumt.
Skulle ju ut och springa i spåret med min kära mor men blev ju inget äv med det eftersom jag inte kunde sova. Men tar mig nog en promenix lite senare eller kanske en jogging tur har inte bestämmt mig än men nått blir det.




En ängel

Yber skönt och träna idag måste jag säga men svettigt som satan.

Hade ju sönder min mobil för ca 2 veckor sen. Så har gått runt med världens älsta nokia haha som har blivigt tagen som en hemtelefon 3 gånger. Men idag fick jag låna en telefon av Moa mkt snällt måste jag säga.
Har inte hunnit med så mkt mer idag städat mitt rum. kollat på one tree hill och nu ska jag börja läsa en bok, När ingen ser av Duncan Fairhurst. Den handlar om en kille som blev sexuellt utnyttjad av sin pappa när han var liten.  Har inte läst en bok i sommar vilket är mkt ovanligt.

Ska försöka somna tidigt idag för mamma ska väka mig när hon vaknar och kolla om jag ska med ut och springa.  Jag älskar att springa i spåret mkt skönare än asfallt men det är ju en bit dit så det blir aldrig av, Men förhoppningsvis imon :)

Nu blir det läsa en stund sen försöka sova :)
Night partypeople!


clash of the titans

Hallu!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att tiden så springa förbi så den blir 15.25 då blir det åka in till friskis och träna skönt. Moa ska oxå träna ska bli kul och träffa den flickan lite :)

Igår umgicks jag med Daniel och några till kollade på clash of the titans mkt bra film måste jag säga.
Sen gick jag hem och mös lite med Sofia och käka och nu har jag precis tittat på ett OTH avsnitt spännande spännande men det lär ju bli några till ikväll eftersom Daniel jobbar :/

Nej en till kopp kaffe på de här så man piggnar till och orkar träna :)


Sofia :) <3

Hej hopp!:D

Det är nå fel med mig jag kan inte sova på nätterna fast jag verkligen ligger och försöker.
Så i natt klev jag upp från sängen vid två tiden efter nån timmas försök att sova. Som tur var så fanns Moa wehlin på facebook så jag hade någon som jag kunde vara social med.
Pratade mkt om skolan och att vi börjar 3an och så helt overklig :)
Sen kollade jag på 2 avsnitt av One tree hill sen var kl ca 05 så då kröp jag ner och sov.

Linn Olsson ringde och väkte mig idag vid 11 och prata lite om allting sen kunde jag inte somna om. Så jag gick hem och så var syster å Jonte här och lilla söta systerdotter Sofia.

Käkade frukost och sen ut och sprang första springturen på länge så det var jätte skönt. Även om jag inte har börjat äta riktigt som jag ska än så har jag iallafal kommit igång med träningen, En sak itaget så blir det nog jätte bra!:D


Lady och Luffsen

Idag eller ska jag säga igår kom min kära familj hem otroligt skönt och vad jag har saknat min lillebror. Tog en powernap hemmas Daniel så hör jag att han var här hemma och då var jag tvungen att rusa upp och träffa gullungen :)

Så skulle ju jag och Sanna träna på friskis men båda hade/har fortfarande världens träningsvärk ( otränad 2000 ) Så när vi står vi busshållsplatsen och ska ta bussen bestämde vi att vi skulle ta en promenix istället, grymt skönt!
Nu på kvällen kollade jag och Sanna på Lady och Luffsen så utruligt bra film. Älskar Disney filmer!

Och just nu kikar jag på One tree hill men det har gått 72 min så nu måste jag vänta i 54 min men kanske ska sova ? Hmm men är inte så trött. Vilket dilema !



goodnight sweetheart

Godnatt people!

Har nyss sysselsat mig med att kika på Remember me med Sanna, Den var helt okej lite tråkigt slut bara.

Längtar till imon för då kommer mamma och Sami hem. Föreldrar kan vara bra på många sätt men som att laga mat och städa och hålla koll på en massa papper och sånt man inser inte hur sjukt mkt det är man faktiskt måste tänka på i ett hem. Inte för att man aldrig hjälper till hemma men när man är ensam i ett stort hus är det betydligt mer jobb än när dom är hemma :)

Ska ta och sova nu jag är sjukt trött imon ska jag gå upp i hyffsad tid för att städa undan de sista innan dom kommer hem.
Sen ska jag in till staden och träna med Sanna på Friskis får se hur det går med tanke på att vi båda har världens träningsvärk sen Söndags :P
 Sov gött alla där ute :)

Ps. Saknar min Jennifer Alabi som är far away from me ända i Göteborg ! :D

Jag óch Jennifer Ett år sedan
Fan måste seriöst bli bättre på och knäppa kort så man får lite nyare bilder på oss :D


Summer end!

Ja det blev en ganska tidig morgon fast ja igentligen inte hade behövt gå upp så tidigt eftersom sista tömningen av postlådorna var 18 ikväll men det viste ju inte jag så jag vaknade vid 10 cyklade till Willys och postade Lillebrors brev och nu har jag kikat på lite One tree hill och käkat frukost :)

Snart är detta Sommarlov som sagt slut inte för jag har gjort så mkt speciellt har det endå vart ett av mina bättre sommarlov, Bra det eftersom detta även var det sista. Snart blir det gå tillbaka till skolan för sista året på gymnasiet och sen ska man väl förhoppningsvis jobba om man får någe jobb :P





Filmmys!

Ja jag börjar bli duktig på skriva nu tycker jag eller hur min lillaskara läsare ?:)

Idag blev det iallfal träna med min kära vän Sanna Lövgren helt underbart måste jag säga, Men imon kommer jag ha träningsvärk som faen men helt klart värt det. Nu ska jag komma igång med gymmandet igen efter ett sommarlovs pause. Hoppas bara jag har ett busskort undertiden det fortfarande är sommarlov men det ska jag väl kunna ordna.

Har nyss kikat på två filmer med Sanna kommer inte ihåg vad första hette men helt sjukt var det han gjorde en "tusingfoting" av tre människor sydde ihop dom.. Usch den vad vidrig.
Sen kikade vi på en annan film som var lite roligare the spy next door tror jag den hette. Tack för en mysig film kväll Sanna :) <3

Nu ska jag ta och försöka sova ska upp itid imon och lägga ett brev åt lillebror på posten imon så han inte missar sin chans att tacka ja till linjen han kom in på :)
Hejdåhej :)

Hahah otroligt gammal bild på mig och Sanna kanske 3 år sen? :)

Lördag kväll

Och jag sitter ensam hemma och kikar på One tree hill men kollar från någon konstig sida så man får bara kolla i 74 minuter sedan måste man vänta 54 innan man kan kolla igen drygt men har inte orkat be Daniel att ladda hem säsong 3. Men säsong 4 blir det nog ladda hem :)

Som sagt sitter jag hemma idag när alla andra partar men ska ta det lugnt från alkoholen har blitt aldelles för mkt av det i sommar. Speciellt i torsdags... usch fattar inte vad som hände riktigt allt slog till på engång... Kan inte komma ihåg hur det är att vara riktigt fest sugen så nu ska jag vara nykterist ett tag känns det som nu iallfal :)

Skulle träna på Friskis idag men vaknade kl 12 och gick  direkt in på deras hemsida och såg att dom bara hade öppet till 13 på lördagar men imon blir det åka dit iallfal till 16 när dom öppnar, Hoppas bara att Sanna är pigg så man slipper träna ensam för var så länge sen man var där så man känner sig lite ring rostig så det kan ju vara skönt och ha någon med sig första gången på länge :)

Nu medans jag har 54 minuters pause från OTH så sitter jag och funderar hur trean kommer bli och att jag vill att sommarlovet ska vara slut så man kommer tillbaka till sina rutiner och i år har jag lovat mig själv att verkligen satsa på skolan och få bättre betyg för jag vet att jag kan om jag bara ansträner mig . Måste ju bara säga att saknar mina classmates så det ska bli underbart att komma tillbaka till skolan men nu tror jag det har gått 54 minuter så nu ska jag se på OTH :D


Amerikanska pannkakor

Hej hopp !
Så mkt för min nyttiga livsstil....
Jag och Jennifer har käkat Amerikanska pannkakor mums men nu är man lite illamående men vafan det var värt det.

Idag sov jag ända till klockan 15 haha blidde lite förvånad när jag vaknade och kollade på klockan men skönt och sova ut i bland. Sen har jag inte gjort nå speciellt jag och Daniel gick och handlade så man fick en liten promenix idag. Nu ligger jag och Jennifer och kikar på Sex and the city filmen sen  blir det kika på tvåan. Efter det blir det nog sova så man kommer upp i hyffsad tid imon. För imon är ingen vanlig dag för då är det Linn Olsson födelsedag :) <3


För mycket

Onyttigheter för min del denna sommar usch.. Innan sommar så tränar alla för att komma i form men under sommarn käkar man en massa mat och glass och dricker en massa alkohol och så när sommarn är över har man lagt på sig en massa....
Så från och med NU är det det slut på onyttigheterna för min del. Iallfal sötsakerna och onyttiga maten. Alkoholen får hänga med tills skolan börjar iallafal ;) Så ska jag börja ta tag i träningen igen. Längtar till skolan börjar så jag kan gå till mitt Friskis och Svettis efter skolan VARJE dag :)

Just nu ligger jag och Miss Alabi och tittar på jims värld och bara myser, Har inte gjort mkt idag umgås med Jennifer, Daniel, Jenny och Sanna trevligt trevligt.
Snart ska blir det sova för våran del så man inte sover bort hela dagen imon hoppas på bra väder man det ska regna vad jag har hört iallafal..
God natt party people:)

What to do, What to do?

Hej hopp Gott folk !

Ligger i sängen och funderar över en massa saker, Saker som Vad jag har, Vad jag saknar och vad jag vill ha och inte vill ha i mitt liv.
Det är bra konstigt när man har en massa människor omkring sig så har man inte tid att tänka så mkt, men när man är ensam kommer alla tankarna på en och samma gång och man blir förrvirrad och kommer inte fram till något vettigt.....

Men iallafal igår var jag och en gäng härliga människor på Grönan. Vi tog tåget som gick 08.42 från skutskär och var på grönan hela dagen tills vi lämnade Stockholm 00.20. Var längesen man hade så roligt och man känndes som man var ett barn igen när man åkte karuseller och  man hade inte ett enda problem i världen :)

Idag har jag varit slut hela dagen. Inte gjort nå speciellt varit med min älskling och bara tagit de lugnt.
Nu ska jag titta lite på One tree hill om jag någonsin ska komma ikapp Jennifer Alabi !



RSS 2.0