grisslehamn :)

hejsan :)

Sitter och äter frukost lax macka mums :D har nyss duschat och tränat skönt skönt. snart bär de av till grisslehamn med Mamma, Sami, Lukas och Daniel ska bli mys längtar.

Blir åka över med ekerö på lördag käka buffè mums mums ska äta ihjäl mig p lax så får se om jag kommer hem igen ;)
hehe nej nu ska jag in till min älskade sanna en sabbis .

Skriver på söndag

Hejdå:)<3

Tordag :)

hej hopp :)

Sitter och käkar frukost och sitter vid min dator :D det blev gröt med jordgubbssylt och te mums mums . vaknade halv 6 när klockan ringde och var hur pigg som helst sköönt var det. Gick in och skulle väcka Sanna men hon orkade inte följa så de blev gå själv .
Sista dagen den här veckan på praktiken så himla skönt att vara ledig imon och komma iväg till Grisslehamn och bara ta de lungt .

Nej tillbaka till gröten innan den kallnar och sen ska jag ringa och väcka sanna snart :)
Hejdå:)<3

Saknar dom normala kläderna vill ha legggins och tunikor på mig inte nå jobbar kläder:(

Ny dator :D

hejsan hoppsan :)

Nu sitter jag vid min nya kära dator  hur fin som helst.:)

Dagen gick ovanligt fort på intersport hur skönt som hällst och jag börjar kunna hjälpa vissa kunder med små saker stolt :D

Nej nu ska jag lära mig de här skriver imon :)
Hejdå<3




orkar inte !

Hallu:)

Dagen började med träning på cross-trainern skönt skönt sen frukost och sånt och nu så sitter jag med kaffe ihanden mums och väntar på att bussen ska gå.
Jag känner mig helt knas i kroppen efter en dag på intersport helt konsig i benen orkar inte ens gå ut och gå på kvällen men kroppen är väl inte van att stå i typ 7 timmar om dan haha. Men idag blir det en lite promenix efter jobbet för ska gå till sätra till sannas pappa och hämta min dator som jag får i 18 års present av pappa farmor och dom två underbara fastrarna :) Thanks:)<3

Sen blir de väl hem och fippla med den hela kvällen :)
Nu ska jag slänga in en tvätt coh fixa med de sista in för dagens praktik
hejdå:)<3

Måndag

Hejsan hoppsan :)

Jag är ovanligt pigg för att vara måndags morgon så det e naajs. Vaknade halv 7 idag gick upp och så väckte jag Sanna men hon orkade inte följa med ut och gå idag så det blev en Lonley promenix idag tråkigt men de gick bra. Är hur underbart väder som helst så ska man åka på APUn snart och vara där ända till 6 ikväll och inte få ta del av de fina vädret men that´s life!

Nej nu ska jag snart in till 10 en snabbis och hämta jackan min och så inte för jag tror jag kommer behöva den men man vet ju aldrig

Hejdå:)<3

mina fina jobb kläder:P

God morgon :)

Hallå i stugan :)

Igår kollade jag Sanna och Daniel på Wallander hämden den var bra faktiskt. Efter den var slut gick jag och la mig var hur trötter som helst.

Söndag morgon och vädret var iallfal soligt men nu vet jag inte vart solen tog vägen :(


Vaknade vid 10 lite innan och kände att jag inte ville ligga och sova hela dagen så jag bestämde mig för att kliva upp, Gick hem och har inte gjort så mkt den senaste halv timmen , Vilar dag i dag så ingen träning på morgonen men tror jag ska ta mig en promenix sen iallfal de e ju så skönt:) Vad ska man käka till frukost då? hmm ska nog kolla upp de snart börjar kurra lite i magen nu.

Sen vet jag inte vad som händer vill ha fint väder så jag kan sola fast är lite bränd sen igår haha som ni kasnke ser?;)


Grattis lillebror:)

Hejsan hoppsan :)

Dagen har varit bra lite almänt seg bara :)

Ska sola snart med sanna sen vet jag inte vad som händer umgås med älsklingen min:)


Glömde ju nämna imorse att min lillebror blir hela 15 år idag grattis :)<3


sutterday:D

Hejsan hoppsan :)

Igår var de ju praktik igen skönt att ha gjort en extra dag så jag kan vara ledig nästa fredag när vi ska till grisslehamn längtar faktiskt ska bli skönt att komma ifrån skutan lite:P På kvällen gjorde jag inget speciellt kollade på en värdelös film med syster men den var ju så dålig så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Vis 2 tiden kom Daniel till mig.

Har vaknat lite olika tider idag men bestämde mig för att gå upp vid 10 man kan ju inte sova bort hela dagen. Så jag gick upp tränade på cross-trainern och nu har jag precis duschat och fixa mig lite jätte sköönt och nu ska jag ner och väcka min älskling får vi se om han vill komma upp och käka frukost med mig

skriver kanske mer sen :)
hejdå:)<3

Vart ät min sol?:(

Dålig.

Hejsan hoppsan:)

Har varit dålig på att uppdatera bloggen men blir ändring nu.

Praktiken på intersport går jätte bra men är helt slut om dagarna när jag kommer hem börjar kl 10 och slutar 18,00 är hemma vid 18.30  det e väl de som.

Igår var man ledig super naajs men gjorde inte så mkt hade sovigt hos Sannas pappa vaknade halv 12 kommer inte ihåg när jag sov till halv tolv sist haha. Sen gick vi ner till stan vid 1 halv 2 träffade hennes farmor sen tog vi 2 bussen hem. När jag kom hem gjorde jag inge speciellt tog de lungt. Gick ut och gick med syster i regnet haha mys men fyfan va varmt de var hade ju tagit på mig tjocktröjja och jacka och allt höll på att svettas ihjäl. Sen umgicks jag med min älskling men somnade typ 19.30 helt slut :P

Vaknade 05.30 idag gick in till sanna och väckte henne gick ut och gick i 40 minuter skönt skönt kom hem sminkade mig käka frukost gick och la mig och sov med daniel i en halv timma och nu sitter jag här och väntar på att kl ska bli 09.05 då¨bussen går:)

Hoppas dagen går fort idag så man kan komma hem och njuta av helgen :)


Nervös:D

Hejsan hoppsan :)

Vaknade och gjorde de vanliga gick in och väckte Sanna sen ut och gick men blev en kortis i dag på 25 minuter, Kom in käkade frukost och nu har jag fixat mig. Det är vid den här tiden på måndagar jag vanligtvis brukar gå och lägga mig och sova i en och en halv timme till men inte idag för idag har jag APU läskigt börjar kl 10 men tar 5 över 9 bussen dit är ganska nervös faktiskt men de ska man vara de blir roligare då :D

Nej nu ska jag ta och försöka vila lite om de går haha
hejdå:)<3



Run run run

Hallu:)
ska ut och springa en runda snart najs. Igentligen är de min vilar dag idag men har inget bättre för mig nu så då kan jag lika gärna spinga lite och kanske ha vilar dag imon elr bara ta en promenix då så blir de nog.

Igår kollade jag älskling och Danne på nån film trodde inte den skulle vara så bra men den var jätte bra kommer inte ihåg va den hette men men.

Nej nu ska jag gå ner och hämta andra telefonen så man kan ha lite music när man springer annars blir de trååk :)
Hejdå:)<3

Lördag :)


Hejsan
lördag idag och allt e fortfarande på topp undra vart de här underbara humöret kommer ifrån vet inte riktigt men allt e bara underbart,

Vaknade vid 10 idag helt ut vilad jätte skönt, Så jag bestämde mig för en 40 minuters promeniz först till runt hemköp och fortsatte runt svarthamn mkt skönt. Sen kom hem och bara umgicks med familjen min, Sen kom älskligen min hit och så låg vi och solade vet inte om jag blev så mkt brunare men mys var de.
 
Fick mammas köttfärssås till lunch/middag idag gud va de var gött hur längesen som hällst känns de som , blev lite trött på maten så jag gick och la mig och sov i en timma ungefär sen vakna jag och var hur pigg som hällst igen så då blev de på med träningskläderna och ut och springa en runda runt svarthamn känns som man har fått lite bättre kondition ska nog förlänga min springnings sträcka för jag känner att jag orkar mer nu och de e ju Supeeeer:)

Nej nu ska jag snart sminka systeryster min
Ni får ha de så bra
hejdå:)<3


Friday im in love!

Hallu:D:D:D

Har varit en super dag idag. Humöret har varit på topp och allt e bara super. Sista riktiga skoldagen i ettan nu är de bara APUn kvar den är de Sommar lov har inget sommar jobb än men de löser sig nog hoppas jag,
Grillade när jag kom hem från skolaan gud de var så himla gott. Så kom Henna och Jonte hit skojjsit när syster kommer hem och hälsar på och Sanna kom hit så solade vi lite sen hem till henne och var på alltmänt dryg humör men de har ja varit på hela dan haha Sanna tyckte nog jag var lite dryg på matten haha :D:D

Ne nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men nått blir de nog
Hejdå!<3



Onsdag!

Heejsan !

Onsdag idag känns som torsdag och de är super irreterande för då känns de som fredag imon men de e det ju inte!

Har haft nationellt prov i matte idag gick inte så himla bra det men tur att man bara får rest uppgifter om man inte klarar de istället för ett Ig:P Dagen har varit allmänt seg idag mkt väntan och så har jag inte kännt mig bra ikroppen heller när ska de sluta? får vila upp mig ihelgen så jag inte är sjuk på APUn för de får jag verkligen inte vara!

Nej har nyss varit ute på en skön promenix i de härliga vädret så nu ska jag ta mig en varm dusch

hejdå:)<3

Daniel lövgren älskar dig älsklingen min :)<3

konstig :(

Hejsan !

Ska till skolan idag iallafal känner mig fortfarande konstig ikroppen men måste fixa lite grejer på textilen och så sen får vi se hur länge jag orkar vara kvar. Bussen går 09,25 så måste fixa lite grejer innan men skriver säkert sen
hejdå:)<3

mkt mkt mkt

Hallå:)

Så segt att vara sjuk jag orkar inte fast har ingen feber längre men en huvudvärk som dödar mig. Har nyss käkat man var ganska gött nå korvgrej i ugn. Helt ensam hemma är man oxå Mamma, Sami och Lukas är i Valbo de ska kolla på födelsedags presenter åt mig och Markus :)

Ska väl ner och sova snart så man är pigg imon för jag måste verkligen dit har lite små saker jag måste fixa efter som imon är de sista textil lektionen den här terminen.

Ne nu ska jag dra 
hejdå:)<3


Jag och smulan :)<3 

Sjuk

Hej!

ÄR sjuk inge kul vill vara frisk så mkt i skolaan nu och orkar inte missa en massa så får försöka bli frisk till imon.
Idag har jag inte gjort mkt vaknade vid 20 över åtta gick en lugn promenad till hemköp med sanna skulle ju inte gå idag men sanna var sugen på läsk så då måste man ju ställa upp och gå med smulan:)
Sen gick jag hem och käka frukost med älsk sen gick jag ner och la mig igen och sen vaknade jag vid 12 då åkte jag lukas och mamma till willys och handlade mysmys sen hem och laga tacos fyfan va de var länge sen man käkade de helt underbart gött!

Nu ska jag väl gå och gräva ner mig i sängen imin ensamhet
Hejdå<3

God morgon

Godmorgon

Nyss vaknat lyssnar på highwayman blir på så jäkla bra humör när jag hör den :) ska ut och gå strax sen blir de hem och käka sen ska jag städa mitt rum efter de ska jag vara med min älskling :)



Nu blir de promenix
hejdå:)<3

Underbart

Underbar fredaaaag vet inte varför men de känns bara så bra nu :)

Vaknade vid 7 imorse samma vanliga prossedur gick inte till min älsklings filcka Sanna och väckte henne och så gick vien promenad men blev en kort i dag svarthamn runt bara :) åkte bil till skolaan Fett naajs ;) hade förrst Engelska och våran lärare  var hel knas blev fan va irreterad jag vart. Senlunch vart morötter och pizza sallad för min del :) Efter de var de svenska då gjorde vi ingespeciellt sen var de matte och då hade vi genomgång:)

Nu sitter jag och väntar på sanna hon ska komma hit sen blir de lite fix sen blir de staaaaan käka elr nått :)<3


Me myself and i :D

Knasigt:S:P

Hej hopp:D

Dagen har varit sådär har stört mig på vissa människor utan att dom ens har gjort nå och lite sånt men de känns endå som att jag är på bra humör super knasigt allt.

Imorse vaknade jag halv sex gick in och väckte Sanna och sen ut och gick skönt skönt sen var de bara chill till skolaan börja hade först PIA sen Matte jag klarade prover(Stolt):) sen var de dattorkunskap jag kommer få ig på de provet men va fan han e ju knäpp så de struntar jag i.

Kom hem gjorde inge speciellt  sov lite och så sen gick jag och Sanna ut och gick och när jag kom hem var de mat mamma hade lagat från viktväktar kokboken så underbart gott ville äta ihjäl mig men de funkar inte så :)

Nej ska ta och snoka runt lite på sannas dator
hejdå:)<3



Iskolan:)

Give me!!

Hejsan hoppsan :)

Kom hem från skolan för en timma sen ungefär var hur hungrig som hällst blev kyckling med wook Mums:)
Skolaan var helt ok idag har haft min sista bild lektion ever så jäkla glad hatar verkligen att rita.
Imon har vi pia ska prata lite om Apu på den sköönt sen är de lunch men blir mat låda imon för jag vill inte ha fish and chips som erbjuds i skolan för mkr points för en torsdag eftersom de e vägning på fredag :)

Nej ska väl vila ett tag nu sen blir de antingen springa elr cross-trainern jag har inte riktigt bestämt mig än.

Så jäkla sugen på något jag vet inte vart jag ska ta vägen Geee mig POINTS fri godis haha



School!

Hejsan hoppsan :)

Sitter i skolan och väntar på att de ska bli mat nån thaisoppa idag hoppas de är gott är super hungrig haha.
Vaknade av mig själv halv 6 idag och var otroligt pigg värkligen naajs sen så gick ja och väckte sanna så gick vi ut och gick sen käka vi frukost sen blev de sängen för mig i en timme och 20 min till sköönt. Gick upp plugga lite till Vävprovet vi hade för ett tag sen gick inte så jäkla bra men hoppas på ett G iallfal.

Idag ska jag börja springa ska bli skönt men kommer väl orka 3 m sen är jag väl helt slut men börjar lite lungt men en Svarthamnsrunda kommer säkert gå bra hoppas jag. :)

Nej nu ska jag ta tag i de här och börja skriva lite dukumentationer. Skriver säkert senare

hejdå:)<3

Monday:)

Hejsan :)

Skoldagen gick faktiskt ovanligt snabbt för att vara en måndag ruggigt skönt faktiskt. Efter skolan har jag inte gjort så mkt jag och Älsk Sanna var ute och gick en 45 minuters promenad mkt skönt sen hem och käka mumsig mat låda mamma hade gjort typ thai biff gryta så lite sallad till de satt fint i magen sen efter de blev de en varm dusch höll på och frysa ihjäl.

Snart ska jag sätta mig och sticka min halsduk känner mih så taggad NOT! men de måste göras hade tänkt att jag skulle vara klart med allt på textilen innan APUn så jag känner att allt en lungt:)



Jag och Sanna i hytten;)<3



Jag i hytten :D

naajs price:)

Heeeeeeejsan :)
Helgen med kryssning och allt har varit underbart roligt :), Sitter och väntar på att bussen ska gå nu och de regnar ute hur kul är de då? orkar inte bli blöt,,,, Orkar inte skolan hatar måndagar Maggan är så jobbig då faaan men man måste ju aja :)
Kommer kanske lite bilder fgrån kryssningen senare
Hejdå:)<3

RSS 2.0