Spontan!

Nu blir det en spontan utgång med mina medarbetere i Much-uf fattiga som vi är så får företaget stå för utgifterna i kväll, Det enda jag hör i mitt huvud är maggans kommentar hade ni haft ett riktigt företag skulle ni gått i konkurs vilket jag börjar tro på att vi skulle! men tur som det är så har vi inget riktigt företag och vi drar ingen stor förlust på detta så SKÅL PÅ ER PARTY PEOPLE ! :D

what´s up with that?

Hejsan hoppsan !
fan va jag är dålig på att blogga men vafan gör det om hundra år? Nu gör jag det endast för jag absolut inte har nå bättre för mig endast vänta på att jag ska få gå till praktiken.

Ja då har man börjat sista året på gymnastiet hur känns det? Skrämmande, kul, spännande ? Ja jag vet fakistkt inte jag vad jag känner inför min sista termin känner mig ganska hmm tom skulle jag nog utrycka mig med. Men det e väl bara för att det är så blandande känslor eller? Nej vad jag svamlar, nog om det.

Denna helg ska jag bara ta det lugnt ska försöka få nå vettigt gjort inom skolan kanske börja skriva i sin "dagbok" på praktikem har ju bara skrivigt 3 dagar av 16 hur bra är det då? Usch va dåligt av mig.
Ne nu ska gaddarna bostas och sen ska jag gå. Får se när vi hörs igen party people ha en good helg :)

RSS 2.0