Robinson!

Hej!

När ska man ta och friskna till så man kan börja träna igen och på riktigt ? Jag funderar på att köpa mig ett friskis och svettis kort om det är roligt vill säga ska testa en gång med mamma nästa vecka skulle gjort det idag men varken jag elr mamma känner oss inte riktigt krya i kroppen men forhoppningsvis nästa vecka!

Imon är det sista Apu dagen skönt men endå tråkigt kommer sakna att träffa alla barn och trevliga personal varje dag. men endå skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla..

Tänkte kolla lite på Robinson sen med mamma efter det blir det sova så man är pigg på sin sista dag på Apun och sen på kvällen är det ju party känns riktigt najs :)

Hejdå hej:)






tro!

Hallå:)

Slutade tidigt idag som vanlingt på måndagar men lite sorligt var det idag för vi har bara ettor idag och dom är ju så gulliga så det var ju sista gången man hade dom så lite sad face när jag slutade:P
När jag kom hem så åt jag mammas köttfärssås jätte längesen SUPER gott sen ringde jag Daniel som låg och sov och sa att han skulle komma in och sova med mig blev en lång PN men det gör inte så mycket. Nu sitter jag och dricker det underbaraste som finns alltså kaffe.

Nu ska jag kika en sak på datorn sen vet jag inte
Hejdahej!:)


Ge mig varmare väder och lättare kläder!


Bilder :)

Hejsan :)

Sitter vid den andra datorn nu så tänkte lägga in lite bilder fran tallinn:)

                   

               


Sweet dreams!

Hejsan !

Forfarande sjuk... Hade jätte svårt att sova inatt och sen så vaknade Lukas 06.00 alltid lika roligt.

Igår umgicks jag med min älskling kikade lite på tv och så bara tog det lugnt. Fan haha jag har verklingen inge vettigt alls att skriva men kanske för att ingenting roligt händer när man är sjuk.
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag får gå och lägga mig igen men det är ju bara en timme kvar ungefär.
Nu ska jag kolla vad min lillebror gör för bus i sitt rum:)

Vill ha sommar nu !:)


sjukling

Hejsan alla friska männiksor!

Jobbig natt i natt vaknat flera gång 40 graders feber och hosta kan det bli bättre?:O
idag har jag bara tagit det lugnt konsentrerat mig på att bli friskt går väl hyffsat för jag känner mig mycket bättre nu :)
Ikväll blir det bara ta det lugnt Daniel kommer hit så det blir väl kika på tv och bara mysa :)
Imon ska jag passa lillebror på morgonen hoppas han sover länge och inte kliver upp 05.00 som han brukar när jag passar honom:P

Nu ska jag förstsätta kika på tv:)
Hejdå:)<3

du vet väl om att du e värdelös!

Så värdelös man är på att uppdatera då men aja har inte orkat !

Tallinn resan var helt underbar fick inte så mycket sömn men vad gör det när man har roligt. Shoppade lite i dår blev ett par skor och en mössa sen en parfym på båten mycket nöjd med alla mina köp! Sitter ju aldrig vid den datorn där bilderna från tallinn ligger på men om jag gör det nån dag ska jag lägga ut några;)

Sen har det inte hänt så mycket mer den här veckan elr jo var på bio igår med Sami och markus såg snabba cash jätte bra film måste jag säga och hörde att de ska komma en 2 och 3 det gillar vi!:D
Sen var det ju Andra Avenyn igår han precis hem till det spännande må jag säga !

Och trött som en jävla as är jag oxå fan jävla hosta hatar och ligga och hosta sig till söms men det gick ju tillslut !  Jag vill ha helg nu så man kan vila upp sig lite sova ut på mornarna längtar !

Ne nu ska jag fixa min mat låda och ta en kaffe till så man orkar med den här dagen oxå ha en underbar jävla dag för det ska jag försöka ha :D

Tallin!:D

Hejsan hoppsan!:D

Idag bär det av till Tallin Äntligen !:D

Vaknade kl 7 idag gick upp och tränade och sen så har jag bara fixa mig käkat frukost med syster och jonte och älsklingen min trevligt och ha lite folk runt sig när man käkar!
Nu är det bara att vänta på att klockan ska bli ett för då drar vi!:D
Kommer sakna älsklingen min Mycket:/<3
Hemma på lördag kanske lägger upp en del kort från resan för har ju en mamma som är värre än papparatzi !:D


Toppen :D

Godmorgon Godmorgon!

Så otroligt skönt att vakna utvilad på morgonen det e nog blande det skönaste som finns!:)
Klev upp 05.00 idag och tog mig ett träningspass på cross-trainern var mycket skönt hade nästan glömt hur skönt det kan vara och träna på morgonen !
Är på ett jätte bra humör idag hoppas det håller i sig!
Som sagt idag ska vi till Samis mamma och efter det ska jag hämta mitt solpuder som min kära Forca handlade åt mig igår thanks :)<3
Sen ska jag ta och sola och efter det blir det nog bara ta det lungt resten av kvällen!

Ne nu ska man dricka upp sitt morgonkaffe sen fixa lite innan man går till bussen !

Soon very soon!

hej hopp!

Hmm blidde inte så mycket gjort igår men gick och solade iallafal det viktigaste. Sen på kvällen kollade jag och Daniel på Freedom writers mycket bra film måste jag säga en av de bästa jag har sett iallafal.

Idag har jag varit på apun och det har varit en lugn dag som tur var eftersom jag känner mig trött i hela kroppen så ikväll blir det sängen tidigt för mig!
Nu sitter jag och dricker te och kikar på tv och bara myser väntar på att Daniel ska komma sen blir det bara titta på tv och mysa med min bebis:)<3

Imon blir det nog träna på morgonen om jag kommer upp sen blir de apun och efter det blir det hem till Samis mamma på en fika för vi är i TALLIN när han fyller så då tar vi det imon eftersom vi åker på TORSDAG sjuk roligt ska det bli längtar som satan:)


Absolut inget vettigt !:D

Godmorgon!

sjukt trött är jag idag tur att man slutar tidigt så man hinner med lite idag, Ska sola och så tänkte jag tvätta färga håret kanske städa rummer mitt om jag orkar får se:)

Nu sitter jag och dricker andra koppen kaffe för dagen ska snart traska i väg till boda skolan för dagens apu.

Igår gjorde jag inget speciellt mös med min älskling på kvällen mycket mysigt:)
Nu ska jag ringa forca och kolla en sak
Ha det!

Jag på nyår:)


Hurtig:)

Hej!

Igår hade vi myskväll jag Daniel Mamma och Sami mycket trevligt. Sen på kvällen byggde jag puzzel haha ja jag vet men har fått för mig att bygga ett stort puzzel engång i livet och det är ganska roligt faktiskt men sjukt svårt.
Så det blev inte så sent igår somnade vid ett tiden tror jag. Idag vaknade jag vid 10.00 tiden gick upp och tränade en timme mycket skönt sen käkade jag och daniel frukost tillsammans det gör vi ju inte varje dag så det var mys:)
Nu håller jag på att baka bullar för att jag är världens underbaraste dotter och bakar åt familjen för inte äter jag dom själv to onyttigt för mig:)
Vet inte vad som händer senare det visar sig.
Nu har nog bulldegen jäst klart så nu blir det fortätta baka!:D


Hurtiga familjen åkte skidor i går i 17 minus trodde jag skulle få frostskador i händerna !:D



God morgon världen:)

God morgon

Hmm ja du alltid lika kul att vara barnvakt till sin lillebror när han vaknar 04.45 på morgonen men var blev ganska pigg jag med sköönt! Nu på morgonen har vi inte gjort så mycket bara tagit det lugnt. Har nyss fixat mig ska följa med mamma in till viktväktarna idag och få lite motivation hade jag tänkt !
Igår var det ingen bra dag hade sånna jävla humörsvegningar uscch! Hoppas på en bättre dag idag.
Efter viktväktarna blir de stan för min del och köpa solpuder och kanske nått klädesplagg om jag finner nått vill säga.
Sen hem och då blir de nog en promenix det är ju inte lika kallt idag som det var igår.

Nu blir de kaffe för min del :D


Hihihih :)


Miss !!

Hejsan hoppsan !

Jaa ni väldig dålig updatering av mig men så kan de vara ibland!

Nytt år och nya nyårs löften!har 2 löften ena är att gå ner mina sista kilon och det andra skriver jag inte här!:D
Nyårs afton var helt okej hade jätte trevligt även fast de inte blev som man hade planerat ingen skada skedd för de inte :)
På lovet har jag inte gjort så mycket mer bara tagit det lugn. Idag var jag på apun för jag måste jobba in två dagar eftersom jag ska vara ledig nästa torsdag och fredag för att åka på tallinkryssning ska bli mycket skoj!:D
Så nu är man ledig två dagar sen på fredag blir de apun igen sen helg sen apu 3 dagar sen tallin sen 2 veckors apu till sen ÄNTLIGEN skolan igen saknar skolan jag saknar mina klasskompisar otroligt mycket:(

Nu ska jag göra nått vettigt ha det bra!:)

RSS 2.0