Thanks

Hejsan :)

Tack Sanna för att du fixat bloggen min riktigt nöjd vart jag :)


Idag började vi 08.30 i skolan hade musik ganska kul sen hade vi fackteckning kommer nog vara en rolig kurs men man kan ju inte rita så de kommer nog göra den lite tråkig. Sen Pia blir nog roligare Pia i år än förra året så det är GOOD. Tillslut hade vi naturkunskap trodde de skulle bli hur tråkigt som helst men läraren var ganska kul och han gjorde de som man skulle tycka vara tråkigt om nån prata om intressant så det var naajs naajs :)

Nu har jag precis tränat ska käka lite sen blir de solning så man blir lite brun tills på fredag för så e det KRYSSNING som gäller! Längtar som fan.

Sen blir det mysa med älsklingen min kolla på film och bara umgås alltid mysigt :)<3<3

Hejdå:)<3


Gäst bloggar

Hejsan hoppsan =)  Sanna här! Har fixat om Michans blogg lite. Lika trevligt som alltid! Hoppas ni gillare ;) haha.. Kan ju beräätta att idag är jag, Michelle och Daniel bjuden på middag hos THE BIG D ;) haha nicenice!

Ha en bra dag! Kraaam!




Michelle and me :)

Najs!

Hejsan hoppsan!

En mkt trevlig fest igår måste jag säga.
Men mådde inte helt prima när jag vaknade men de är en annan 5a:)

Åkte till Sanna och Daniels farmor med Sanna vid 4 tiden var där ett bra tag och bara mös och åt världens godaste kyckling. Sen åkte vi till hennes pappa och va där ett tag sen till Malin och lämnade ett linne.
Tog 23.05 bussen hem , Snart blir de film vet inte riktigt vilken men de får vi se.



Party:)

Hejsan hoppsan :D

Party to day alltid naajs hos Emma och Thomas längtar som f*n .
Det blir Kräftskiva/Inflyttningsfest alltid trevligt och alltid lika kul med folket som ska dit:)





Hello!

Hejsan!

Såg på film med älsklingen min igår Boy A var helt världeslös hade typ ingen handling alls ingen film jag rekomenderar.

Vaknade 09.30 idag gick upp till Sanna och så slappa vi en stund sen tog vi oss upp och gick ut och gick 5km mkt skönt . Nu e man färdig fixad och ska ta 13.25 bussen till skolan,

Efter skolan blir de hem vara med Sanna mys mys,


Hejdå:)<3


Kväller

Hej!

Ja du skolan idag var ju ganska ok eftersom jag var på så bra humör annars hade de nog inte funkat så bra. Började 09.30 hade lite information fick en varsin etta min hete Emilia gick runt på rundvandring och visade skolan. Sen hade trejorna gjort en lite runda med frågor som man skulle gå inte så kul för de spö regna men de funka!

Gick aldrig ner på stan för de regna för mkt men imon skulle de bli bättre väder så då blir de kanske av. fast slutar 17.00 imon så vi får se hur de blir men som tur är börjar vi 14.00:D

Nu på kvällen blev de träna 30 min på cross-trainern mkt skönt allt känns hur mkt bättre när man äter rätt och tränar UNDERBART!   Har precis ätit hårdmacka med tomat på men jag skar mig i fingret när jag skulle skiva den de var inte så jätte skönt och de slutade aldrig blöda typ!!

Ne nu ska jag nog sätta mig och titta på tv med min mor ett tag , Hon kom hem från stockholm idag har faktiskt saknat henne lite .

Hejdå:)<3

good morning !

Morsning korsning !

Vaknade 05.30 idag skulle gå upp och hoppa på Sanna men hon var redan vaken ovaanligt men bra!
Vi tog oss en 5km promenix runt preem och hem mkt skönt men var lite sengt och gå idag känndes långt men så kan de vara ibland!

Efter skolan blir de stan och handla en almenacka (stavning?) behövs ska skriv upp allt iden så man inte glömmer nått!
Ne nu ska jag chilla tills bussen går om en timme typ!
Hejdå:)<3



this day!

Hej!

Gick bra att lämna lillebror på dagis imorse.

Kom lite sent till skolan men de gjorde inte så mkt dom hade inte börjat ändå. Känns otroligt skönt att vara tillbaka iklassen :)

Efter skolan blev de lite shopping köpte två tröjor och leggins välbehövt.
Har nyss varit ute och gått så nu blir de en kopp te sen duschen sen bär de av in till nr 10 :)
Hejdå:)<3

Morgon!

God morgon!

Somnade 20.30 igår hur skönt som helst så när jag vaknade 04.40 idag var jag jätte pigg gick upp och tränade ringde och väckte Sanna så hon kom in så har vi bara myst på morgonen med dusch fix och frukost :)

Nu ska jag strax cykla till dagis med lukas får se hur de går han har varit lite tjurug på morgonen men nu ska jag klä på han får se om han vill :D

Hejdå:)<3

Sötnosen :)<3

Mjoo!

Ja då var fösta skoldagen avklarad gick bara en halv timme typ känndes helt meningslöst!

Nu sitter jag hät mätt och belåten har nyss käkat lasange hur skönt som hälst!

När jag kom hem från skolan var jag med Sanna , Sen spelade jag Sanna och Stordanne lite kort men de gick ju som de gick ! Sen gick jag och Sanna på en 55 minuters promenix och bara njöt av de fina vädret!

Nu ska jag ner och basta med min älskling och sen blir de väl sova är hur trött som helst + att jag ska upp 04.40 i mon så man hinner träna på cross-trainern ska passa och lämna lillebror på morgonen därför måste man gå upp i tid så man hinner.


Hejdå:)<3

School!

God morgon !

Idag är de skola :S vart tog sommarlovet vägen tänk att 72 dagar kan gå så fort ofattbart!

Inatt sov jag med Sanna alltid lika mysigt men hade jätte svårt att somna men de gick väl tillslut vid ett tiden. Vaknade 05.45 idag var hur trött som helst men kunde inte somna om så jag väntade en kvart sen väckte jag Sanna.

Blev en 45 minuters promenix mkt skönt så här på morgonkvisten!
Nu är man klar och fixad till skolan nu är de bara att vänta till bussen går!
Hejdå:)<3




Staden

Hejsan hoppsan!

Sista helgen på sommarlovet hmm och på måndag är de skolan igen tråkigt på ett vis men endå kul på ett annat ska bli skoj och träffa klassen och så men plugga ? nej de kan man hoppa över:P

Igår var jag barnvakt med Sanna åt oliver och sen gick jag hem till Daniel så kollade vi på true blood så himla spännande nu och de är typ bara 3 avsnitt kvar på den här sesongen sen blir de vänta typ ett år innan de börjar igen sad face:(

Snart ska jag ta mig in till staden gävle och möta upp Sanna och Jenny som fixar naglarna nu sen ska vi vandra på stan ett tag måste köpa puder för de är slut och kan ju va bra och ha det nu :)
Nej nu ska jag kolla när de går en buss
Hejdå:)<3




...

igår  städade jag och Sanna ut de sista i lägenheten så nu har man pengar så man kan åka på kryssning den 4:D
Sem tog vi oss en promenix till centrum sanna skulle lämna in sin klocka.

När jag kom hem la jag mig på soffan och seriöst dog haha helt slut var jag.

På kvällen mös jag och älsklingen kollade på breavheart (stavning?) mkt bra var den ialllfal .

Vaknade vid halv elva idag och gick upp och fixade lite med tvätten från igår och plockade ut diskmaskinen och sen gick jag ner och tränade på den kära cross-trainern efter de åt jag och Daniel fruskost och nu har jag precis dammsugit och dammat här hemma gud så jag känner mig duktig.

Ska göra Sanna sälskap medans hon är barnvakt åt Oliver sen vet jag inte riktigt vad som händer nu ska jag ta mig en varm dusch .

hejdå:)<3

Haha nyvakna?:D


mys mys=)

hallu:)

Dagen börjades med en spring tur på 5 km sen när jag kom hem var huset tomt, Mammma och Sami har åkt till Sunsvall och ska bo på hotel där och Lukas är hos henna i Ljusne!

Gick in till Sanna och umgicks med henne och sen vid 3 tiden så gick vi och städade ut en lägenhet på Idrottsvägen är inte riktigt klara har fönstrerna och golven kvar men alla skåp och lister och sånt är klart:)
När vi kom hem gick jag vi till mig och gjorde tacos mkt gott efter hårt slit.
Och nu har vi precis bastat mkt mysig dag jag och Sanna har haft länge sen vi umgicks ensamma vi två , Saknar de så de här borde vi göra oftare smulan :)

Nu ska vi krypa ner med täcken i soffan och kolla på filmen som kommer på 3an kl 21.00 möt joe black tror jag den hette har sätt den förr men kommer inte riktigt ihåg den men vet att den är bra iallfal.


Hemfärd!

Hej!

Idag blir de hemfärd iallfal, Kan vara skönt att komma hem när man varit borta ett tag men de känns ändå lité tråkigt för de e så otroligt mysigt att bara vara här och inte göra nå speciellt.

Dagen började med en härlig spring tur vid halv 9 blev en 5 km med mamma men sprang ifrån henne efter nån km för jag springer lite fortare än henne, Kommer nog ha träningsvärk imon men de är skönt för då känner man att man har rört på sig, Efter de blev de frukost och en dusch på de.

Nu sitter jag och Daniel vid bordet och väntar på att vi ska åka hem blir 13.40 bussen är väl hemma i skutskär vid 17.20 tiden,

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe .
Hejdå:)<3


 


v-ås

Hejsan :)

är i v-ås super mysigt här ute på campingen , Jag och Daniel hade stugan dom två första dagarna men nu har vi flyttat in i husvagnen,

Igår hälsade vi på far min men bara en snabbis sen åkte vi tillbaka hit och på kvällen var de kräftskiva käkade kräftor och räkor så jag trodde jag skulle spricka sen la vi oss och mös och kollade på tv.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt lillkusinen Jonas fyller 7 år får se om vi följer med och grattar han.

Ne nu ska jag vara social mot Daniel
Hejdå:)<3

Godmorgon:)

Hejsan :)

Idag blir de västerås iallafal gud så skönt.
Har precis plattat håret och snart ska jag väcka älsklingen min så vi kan gå en promenix och så innan vi åker.

Kommer inte kunna skriva så mkt nu om inte mamma fixar mobilt bredband där nere vi får se:)

Hejdå:)<3

smoothie

Måndag igen då. Just nu sitter jag och käkar frukost smoothie och hård macka mkt gott och tränat har jag oxå gjort känns helt perfekt.

Idag blir de åka till älvkarleö till Samis (min plastspappa) mamma och så kommer hans bror mika från findland så df ka vi dit, det blir nog revligt tror jag.
Efter de vet jag inte vad som händer finns ju inte så mkt att göra i lilla skutan men förhoppningsvis kommer jag på nå :)

Ne nu ska jag käka klart skriver kanske senare
Hejdå<3


Fre Lö sön :)

Ja du Fredagen var mkt mysig hemmas linn med musik spel och glada människor helt perfekt var det:)
vi drog in till stan med halv 12 bussen jag Sanna och Linn till krogen men Linnsan åkte hem innan vi gick in. Jennifer Joline och Moa drog på nå fest :)

Igår gjorde jag inget speciellt umgicks med min älskling bara kollade på film och käkade popcorn.

Idag väckte sami mig vid 5 så jag fick gå upp och lägga mig för jag skulle passa Lukas men gullungen sov ända till 08.45 blev överlycklig trodde han skulle vakna vid 06.00 elr nått men de gjorde han som sagt inte. Mamma kom hem vid 09.00 satt och prata med henne lite sen gick jag ner till cross-trainern och tränade mkt skönt sen har jag bara solat och tagit de lugnt idag,

Nu vet ja inte vad ja ska göra kanske gå in till 10an och kolla vad som händer där:)
Hejdå:)<3

Pink Party:D

Heeejsan :)

Idag blire party hos linnsan mkt nice:)

Vaknade vid 11 idag gick upp hem böt om gick in hämta Daniel så gick vi på promenix mkt skönt .
Nu ska jag ta mig en dusch snart men jag vill sola lite först men solen vägrar ju titta fram bland alla molnen men aja nej jag måste hitta min plånbok oxå den e borta det blir mitt första uppdrag :)

Skriver imon
Hejdå:)<3


Torsdag :)

Torsdag solen sken nyss men nu värkar den ha gått i moln hoppas den kikar fram snart jag skulle ju ut och lägga mig och sola men nu vill man ju inte lägga sig när solen inte lyser:P

Vaknade innan klockan ringde idag men låg kvar och drog mig tills den ringde sen väckte jag Daniel och sa att de var dags att gå upp så gick jag hem bytte om och sen bar de av mot centrum först till arbetsförmedlingen och Daniel kom ihåg legget idag så han fick sin lapp påskriven så posta vi den. Gick runt preem och sen hem:)

Har nyss käkat frukost blev havregrynsgröt idag fanns ingen fil då blev jag ledsen för jag var sugen på mussli :(.

Nu ska jag titta hur de går med vädret om man ska sola lite eler inte:)
Hejdå:)<3


najs:)

uppdatering:)

Jag och Daniel gick till sandbankarna och så kom lars hans tjej och hennes kompis låg och solade lite sen åkte jag och Daniel hem med mamma och Lukas som oxå var där.

Väl hemma gjorde jag och mamma mat pasta och kött med ruccolasallad mkt mkt gotit :)
Nu har jag börjat med mitt nyttiga liv igen känns som de har spårat ut totalt nu under sommaren men när jag kom hem från göteborg kännde jag att nu får de vara nog och de känns bra nu fast de bara gått en typ två dagar känner redan att jag mår bättre ikroppen :) Fast de kommer ju bli lite förstört på fredag för då är de party hos Linnsan som by the way blir en i 18 års gänget idag Grattis stumpan :) Men de är de värt får spara lite points till den dagen,  Hon ska ju ha rosa teama sikken tur att man köpte en rosa klänning i göteborg.

Men nu ska jag ta mig en dusch för har precis tränat på cross-trainern mkt mkt sköönt:)
Hejdå:)<3



 


Roooligt:D

Hejsan :)

Har nyss åtit frukost det blev fil och mussli mums mums . Jag och älsklingen min vaknade vid 10.00 vi hade ställt klockan så vi gick upp och sen bar de av mot centrum, Daniel skulle få en lapp på skriven av arbetsförmedligen så vi gick dit men han glömde sitt leggitimation så han måste gå dit imon igen haha jag tyckte de var roligt men Daniel tyckte inte de:P Sen fortsatte vi våran promenix gick till preem och sen hem igen mkt sköönt. Blir väl samma sak imon eftersom han måste tillbaka till arbetsförmedligen :D:D

Nej idag vet jag inte vad som händer vill hitta på nått men de finns inte så mkt att göra i skutskär hmm vi får se vad som händer.
Nu ska jag gå in till Daniel:)
Hejdå:)<3

Förjävlig hem resa:O

Hejsan hoppsan :)

Resan började 16.02 i från göteborg i går, när vi åkt nån timme måste tåget stanna och invänta en ambulans för en som var på tåget blev sjuk detta gör att vi blir 46 minuter förtjenade när vi kommer in till västerås 20.15 och våran buss till uppsala gick 20.10 vi missade den med 5 minuter irreterande. så vi får sitta i västerås en timme sen gick bussen till uppsala busschauffören var jätte läskig han typ pratade med sig själv hela resan han sa typ åt sig själv att hålla käften och grejer blev helt seriöst jätte rädd!!!
Sen var vi framme i uppsala typ 22.40 och vårat tåg hem till skutskär åkte 01.19 så vi satt och väntade i uppsala jätte länge väl hemma var vi vid 02.17 då kom mamma och hämta oss super skööönt:)
Då Drack jag och älsklingen min en kopp te sen gick vi och la oss och sov!

Idag vaknade jag vif 12.30 gick upp och kramade om min älskade lillebror som jag saknat så mkt sen ner och mös med älsklingen lite sen nu har jag precis käkat grillad lax med grönsaker och potatis helt underbart gott:)
Nu ska jag ut och gå men måste ta de lugnt för jag har jätte mkt hosta jätte jobbigt:P

Senare blir de mykväll med älskling med massa mys och film :)
Hejdå:)<3



 

Hemfärd snart: )

Hejsan!

igår hade vi myskväll med några öl jag Sanna och Sofie mkt trevligt satt och lyssnade på gammla låtar mkt mysigt :)

Idag vaknade jag vid 11.00 gick upp drog på mig kläder sen ut i regnet på en 40 minuters promenix mkt skönt nu har jag precis duschat ska väcka dom andra snart så vi kan laga nått till frukost/lunch :)

Blir inge v-ås med älsklingen för de är en massa knas mamma och dom åkte hem istället för ner till v-ås efter findland och mormor och morfar ska bort så då får vi inte vara där själva men får åka ner nästa vecka när mamma och dom ska ner igen :)

Känns lite tråkigt att åka hem har varit jätte kul här i göteborg men de ska ändå bli skönt. Borta bra men Hemma bäst:)

Ne nu ska jag väcka sömntutorna där inne skriver sen :)
Hejdå:)<3


:)

Göteboooorg:D

Hejsan hoppsan :)

Mkt dåligt skrivet av mig men är ju i göteborg då har man ingen tid att sitta vid datorn :)
Här har de hänt mkt men orkar inte skriva allt men festat och myskvällar de har varit riktigt trevligt men imon åker jag och Älsklingen till v-ås och chillar där till torsdag sen hem för på fredag är de ju fest för linnsan :)

Nej nu e de party skriver kanske imon innan jag åker och i v-ås finns de ju ingen dator så då blir de bloggtorka ett tag till sen blir de skärpning på riktigt när skolan börjar . Bara 22 dagar kvar deprimerande:(:(:(


smulan och jag


alsk och jag


snyggingarna själva;);)


RSS 2.0