Nyss besökt solarieöarna en sväng alltid l...

img_5894 (MMS)

Nyss besökt solarieöarna en sväng alltid lika skönt :) nu väntar jag bara på att fröken lövgren ska komma hem från sin solarieö så vi kan bege oss hem till min kära mor för att gratulera henne på hennes födelsedag, blir smörgåstårta som jag har längtat!!! :D har jobbat idag alltid lika positivt att lära sig nya ställen så man får jobba mer mohahahahah :D senare blir det hem och laga en massa matlådor som man kan frysa in så att man har hemma, vuxen poäng åt mig och min sambo :D smell you later!


Helgen har varit väldigt fin, förutom idag...

img_9189 (MMS)

Helgen har varit väldigt fin, förutom idag kanske har varit halvbakis hela dan och inte gjort så mycket. Inge jobb inbokat imon hlr så det blir ta det lugnt imon med, gå upp och käka frukost med min kära sambo innan hon åker till skolan. sen blir det nog städa lite här hemma. Har nog blivit lite hjärntvättad av jobbet tål inte att det är skitit nånstans längre men det är väl positivt må jag säga :D ne nu blir det mysa lite innan man går och lägger sig :) Godnatt på er partypeople.


Ja jag vill inte påstå att jag är världens...

img_9499 (MMS)

Ja jag vill inte påstå att jag är världens piggaste brud idag men jobb = pengar och pengar är aldrig fel :D så nu sitter jag och käkar min grötfrukost och ska strax dra på mig ytterkläderna för att ta mig mot busshållsplatsen där en kollega hämtar upp mig. Ja eftersom jag inte har nå liv får ni nöja er med denna ordröra:D smell youa!


Vf ska man jämt börja tänka på livets alla...

img_9149 (MMS)

Vf ska man jämt börja tänka på livets alla frågor när man är själv och ska försöka sova? Ibland undrar jag vad meningen med livet är? Vad lever vi för? Ja ni om jag enda hade svaret på det. Det känns som jag vill ta tag i mitt liv och börja kämpa mot ett mål men hur lätt är det när man inte vet vad man vill? Helst av allt skulle jag vilja resa här ifrån ett bra tag och se vad världen har att erbjuda och inte sitta och tänka på vad det finns för framtid i lilla skutskär... För ärligt talat tror jag att om man stannar här kommer livet inte bli så mycket mer än det är nu. Och det är inte vad jag vill iallafall. Nej vilket tråkigt inlägg men ibland måste man skriva av sig!


RSS 2.0