Biggest Looser!

Hallu fuckfaces!

Nu går det iallafal och göra stycke indelningar jippi! men fortfarande inge bilder förstår inte vad det är för fel :(

Aja blidde inge gym idag men var ute och sprang istället mkt skönt.
Efter det vart det stan med Mow shoppade lite blidde två par legging, solpuder, rouge eller hur det nu stavas och en ögonbryns penna.
Sen vart det även en smoothie från Naked jucie bar, kan vara bland det mumsigaste jag vet.

Nu hör jag minsan att biggest looser börjar igen så nu måste jag springa till tv :)

Smell u later!


I´m afraid !

Godmorgon alla people! Men nu har iallafal min käre vän Hanna Olander fixat min blogg design, jag är mkt nöjd må jag säga. Hmm skulle åka in och träna på morgonen men Moa kom på att det är ju pensionär gym där idag, själv är jag ju lite rädd för äldre och så är dom så sjukt många. Så får se hur det blir med det! Sen ska vi iallafal gå en runda på stan och köpa sånna där nödvändiga grejer som man inte vill lägga pengar på men måste. Usch inge roligt alls! Sen blir det upp till skolan och sy på Jennys balklänning lite och efter det ha svenska sen hem. Från och med den här veckan älskar jag vårat nya schema, så underbart. Ne nu har jag inge mer och säga men jag hör av mig senare. Tror jag ;) Fan va less jag blir att det inte går och ladda upp bilder i bloggen plus att jag inte kan få nå mellan rum i texterna vad är det för fel?!?!?!?!?!?!??!! Bloggen vill inte att jag ska blogga längre helt enkelt!

Call me

This is love.


it's a great, great feeling.

goddag fuckfaces! nu är jag här igen och gästbloggar ännu en gång. kände att det behövdes. eller ja, nu hade ju michelle varit duktig och bloggat en gång sen sist. plötsligt händer det!? i alla fall händer det inte så mycket nu för tiden. hade fäktning idag på idrotten. och jag beundrar verkligen de som håller på den sporten. eller, ja. kan man kalla det för sport? egentligen inte. man står ju bara och fäktas med en pinne. sport hade det varit om det skulle innehållit svärd. det är riktiga grejer det! fan va coolt det skulle vara. undrar hur mycket blod som blivit spillt idag på lektionen om vi fått använda oss utav svärd istället för en stålpinne? hmm. intressant om man tänker närmare på saken.

men i alla fall. ni läsare av den här bloggen (vet inte hur många ni är nu) undrar säkert vad för liten filur jag är, och varför jag egentligen gästbloggar här. men jag kan berätta lite snabbt om mig själv.
jag är en tjej på nitton vårar, jag älskar långa strandpromenader i solnedgången. jag tycker även om män. håriga, stora män ska det vara. det får mig att tända till ordentligt. som stora bamsegosebjörnar. ungefär. ja. vad mer kan jag säga? jag går på polhemskolan, textil och design. och som ni kanske har förstått så går jag och michelle i samma klass. jag har mvg i alla ämnen ni kan tänka er. jag är faktiskt riktigt bright. även fast jag kanske inte visar det utåt jämt. men det gör jag inte endast för att folk inte ska bli så avundsjuka på mig och min smarthet. jag är också väldigt vacker, snygg och sexig på en och samma gång. ja, jag är allt ni drömmer om! 

nog pratat om mig. det hinner vi säkert med någon mer gång. nu ska våran fina vän hanna ta och fixa designen på michelles blogg, så hon kanske kommer igång ännu mer. det är helt enkelt det som saknas! men nej. nog för mig nu. kikar in någon mer dag lite senare. ha det så bra! peace!

Bara för att Moa vill !

Hejsan fuckfaces!

Eftersom min kära vän Moa inte tycker att jag har nå liv och vill att jag ska blogga så gör jag väl det då!

Ja vad ska jag säga då livet rullar på som vanligt och studenten närmar sig med stormande steg, jag längtar så in i norden efter det men endå så vill jag inte ta studenten för vad ska man göra sen? :S

Aja nog om det, idag var jag ute på årets första jogging tur och jag hade inte tappat konditionen helt.
men inte är den lika bra som förra året, men nu så ska jag ta tag i det och fixa till den!

Nu ska jag strax bege mig till bussen. Skönt och börja vid 2 och sluta vid 3 ! :)


Tänkte slänga in en bild men kom på att datorn är cp, man kan inte lägga in nå bilder så det får bli en bildfri blogg härdan efter!

gästbloggning på G!

hallå allesammans! eftersom michelle är så efterbliven och inte bloggar nånting, så har jag nu tagit tag i detta. hon har några få läsare kvar (tre) och en utav de är jag. det är väl ändå dags att hon inser nu att hon måste börja blogga igen. herregud!

men i alla fall. sitter på engelskan nu. och eftersom jag och michelle är så grymma slapp vi vara med på ett listeningtest. underbart! och nu har även jag och huong lyckats fått in michelle på ett spår så hon ska börja kolla på sons of anarchy, då hon inte har något liv, och inte kan vara med i någon diskussion alls som vi håller på skolan. så nu så! daniel, uppdraget är ditt att få henne att kolla på det ...

näe, nog för idag. kanske kikar in lite senare och gästbloggar lite mer. btw, michelle är supersnygg i kolsvart hår och solkysst kropp! bara så ni vet. äh.

FUCK YOU PUSS OCH KRAM! // moa.♥

RSS 2.0