Skillnad?:D

Hejsan hoppsan :)

Hahah jag satt och kika på bilder från förra julen och HERREGUD så jag såg ut ! Tur att jag ändrade på det !:)

Idag lämnade jag lillebror på dagis kl 09.00 sen tog jag mig en promenix sen in och mös litte med Daniel, Sen åkte jag till affären med mamma och sen gjorde vi lunch köttsoppa och pannkakor hundra år sen man åt det :)

Nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma hit så ska vi kika på en film som går på tv kl 21.00 kommer inte ihåg vilken kanal men tror de var 5an!

Enda som står på planerningen imon är solning å träna sen får vi se vart dagen tar en.
Ha en underbar kväll !

Hahahaha ganska roligt att se faktiskt!

December 2008 Före!



December 2009 Efter! ( inte riktigt klar en men nästan)



Allmänt:D

Hejsan !

Hmm har inte hänt så mycket de senaste dagarna umgåtts med Jenny och Daniel:) Varit på mellandags rean köpt nyårsklänning och lite annat smått och gott.

Nu sitter jag här och har almänt tråkigt bara lyssnar på musik och väntar på att få skäöja ur håret kommer aldrig få den färgen jag vill faan man ska inte färga håret svart men de här är mitt sista försök annars får jag köpa typ en blond färg och sen färga det choklad brunt men de sliter ju så jävligt på håret men men.

Vad ska man hitta på idag då ? Inte en aning fixa och dona lite ta sig en lång promenad kanske med stavar ? vi får se, Och kvällen/natten får man spendera all alone för Daniel ska till stan och datanörda hela natten, Imon ska jag lämna Lukas på dagis så ingen sovmorgon imon inte!


Haha Dagen efterjulafton hos Salli och Sven ville inte vara med på kort haha!
Jag och Lillebror:)


Dagen efter!

Hejsan :)

Igår var det julafton och jag hade en underbar dag med nära och kära fick mycket fina julklappar och jag är helt klart nöjd !
Idag har vi varit och ätit hos samis mamma nå kött gryta mycket gott sen när jag kom hem hade jag sjukt ont i huvudet så jag har bara lega och sovigt hela dagen!
Nu ska jag in till nr 10 till min älskling och bara umgås :)<3

Hinder är vad du ser när du tar dina ögon från mållinjen

Dagen före!

Hejsan hoppsan!

Idag vaknade jag innan klockan gick upp 08.20 gick hem käka frulle sen bar de av till affären med mamma och lukas köpte de sista till julen och jag köpte hår färg blidde chokladbrunt så får hoppas det blir bra! Nu tänkte jag dricka en kopp kaffe sola och sen färga håret eller så färgar jag håret och sen solar hmm blir nog alernativ nr 2 , Så har jag varit och åkt pulka på morgonen man blir aldrig för gammal för det inte!

Ikväll är det bingolotto som gäller med HELA fämiljen mysmys!


Michelle goes korthårig :D


Jullov jullov jo jag tackar jag !

HEEEEEEEEEJ ALLA GLADA:D

På super humör sitter i min ensamhet och käkar frulle men inte fan gör det mig nått för idag får man äntligen jullov och det är bara två dagar kvar tills julafton !

Blidde inge färga håret igår men gick och solade så jag känner mig lite bränd nu men så får det vara sen blir de sola på onsdag med men ganska tidigt gör det e ju öppesittar kväll ju BIngolotto is the shiiiit!:) Och så ska jag fråga min kära syster om hon vill hjälpa mig färga håret mitt hoppas på det .

Efter julavslutningen blir det stan med min käraste, Skulle vilja gå till lillebrors skolavslutning han ska vara med i talangjakten men det hinner man väl inte synd men mamma och sami skulle filma så man får ju se iallfal :)

Ne nu ska jag käka upp här
Hejdåhej!

Gilla!



I år jag jag verkligen hittat julkännslan kan jag lova är det på grund av snön kanske det men otroligt mysigt är det iallfall!

Sista apu dagen gick bra och fick sluta tidigt GILLA!
Sen när jag kom hem vilade jag en halv timme med Daniel som fortfarande sov när jag kom hem! Efter det lagade jag lunch åt mig / Frukost åt Daniel efter det blev det fixa en massa julgodis med mamma underbart.
Sen har jag gjort små lappar med ledtrådar om vart den sista godisen i kalendern ska gömmas haha men gjorde de inte så svårt för mina syskon tror jag (A):D

Senare blir de sola och sen blir de kanske gå till hemköp och köpa hår färg om jag känner för att jag orkar färga det annars köper jag imon på stan ska köpa de sista julklapparna imon efter man har varit på julavslutning i skolan :)


Last day !

Sista dagen på apun idag så iallafal för terminen sjukt skönt :D

I lördags blev de lite pulka med Jenny men jag tyckte det var skit kallt så jag åkte hem efter nån timme så där ! När jag kom hem gjorde jag ingenting gick typ och la mig på engång sjukt tråkigt men va faen ska man göra då om man inte vill supa på helgerna ?

Igår vaknade jag vid ca 8.00 och då var mamma och Lukas i full gång här hemma dom skulle baka pepparkakor så jag hjälpte dom men de sluta med att jag stod själv och bakade , Sen kom DANIEL hem så då gick jag dit en snabbis sen hem och fortsätta baka skulle göra marianne tryfflar men gick inte så bra för de vart nå fel med den vita chokladen men dom sa att dom vart goda så jag får väl tro på det!
Sen var jag bara med älsklingen min,
Hahah just ja Daniel hjälpte mig att ta ut mitt löshår igår de var ju en rolig upplevelse faktiskt men fyfan nu hatar jag mitt hår men det var ju så slitet och jag hoppas jag får nytt i julklapp annars får jag väl se ut som ett klappmongo i håret:D

Ne nu ska jag dra på mig masken och sen kläder så man ser någolunda ut today !

MYS!

igår hade jag världens mysigaste kväll med Jenny vi kikade på film drack julmust och käkade rostade majskorn ! Ena filmen vi såg hette Nikko nånting sjuk rolig var den ÄLSKAR barnfilmer! Gick hem vid ett tiden så en härlig natt promenix blidde det!

Idag vaknade jag vid halv tolv klev upp tog en cup of coffie! sen blidde det en promenix med jenny forca fors i det härliga vinter vädret utanför super skönt var det!

Snart ska jag börja med maten här hemma iallafal skära lite grönsaker blir tacos mumsmumsmums!
Senare blir de mer bus med Jenny kanske åka pulka i hemlingby om några andra är intresserade!?`


Finns det någon sötare?



Mischa goes mys!


Have a nice day!

Hej!

Ja ni igår var jag så jävla trött men jag släpade i väg mitt till boda skolan till apun så var jag väl där till två halv 3 nånting sen fick jag sluta :D
när jag kom hem gjorde jag absolut ingenting bara tog de lugnt, Gick och la mig vif 10 tiden gick inte så bra och somna HATAR att sova själv men somnade tillslut!

Och imorse vaknade jag av den här jävla hostan så då var de bara att kliva upp och nu sitter jag och käkar frukost mums gröt och kaffe !:)
Sen blir de fixning efter det bussen till sörgärdet och klara av denna fredag men de ska nog gå bra är ju på fritids på eftermiddagen!
Sen vet jag inte vad som händer kanske hitta på nått med kära Forca?:D

Nej nu ska jag dricka upp kaffet innan de blir allt för kallt
Have a nice day!


hej hopp!

Hej och hå upp i de blå!

Ja du vad kan man säga om denna dag började helt okej på apun sen blev den bara bättre och bättre sen på slutet var jag på fritids då blev det rita och baka pepparkakor haha inte har jag de dåligt heller:)

Sen när jag kom hem var jag lite smått irreterad på allting faktiskt förlåt älskling att de gick ut lite över dig det var inge meningen!

Men nu efter jag har tränat och bastat mår jag bra igen lite trötter bara men det får man vara efter lång dag:)

Nu ska jag in och umgås med Daniel eftersom han åker till sälen imon och är borta tills på söndag :( Så vad ska micha göra? bara och höra av er om ni vill hitt på nått:)

Hejdå my friends:)

Jag älskar dig<3


what a feeling !

Jag är lycklig för jag är lycklig ÄNTLIGEN har vi fått lite snö på backen som lyser upp våran mörka tillvararo kan de bli bättre nej tror inte de just nu hoppas bara att den får ligga kvar och att det blir mer till jul :D

Igår mådde inte kroppen min bra på kvällen inte en aning om vad som hände men nu känns det bättre som tur är !
Nu ska michelle klä på sig jätte varma kläder sminka sig sen ut och pulsa snö till bussen GILLA:D

Ha en underbar dag allisammans
Hejdå:)

Längtar!

Hejsan!

Kom precis hem från Lukas julavslutning på dagis mysigt var det drack glögg plysslade och sjöng lite julsånger hade almänt trevligt.
Jag längtar så otroligt mycket till julafton men nu är det inte långt kvar:)

Hmm dagen gick fort idag på praktiken kanske för att jag bara var där till 11 men så är det på måndagar men jag klagar verkligen inte :D

Just ja hade jätte trevligt i lördags skulle inte dricka men fick några öl av mina kära vänner men blev inte så farligt berusad iallafal men sen vet jag inte vad som hände helt plötsligt var festen slut kanske lika bra det man ska ju sluta när man ligger på topp.

Nu vet jag inte vad jag ska göra hittar väl på nått 

Hejdå:)

Jag och lukas i sommras:)
 


Lördag :D

Hejsan :)

Idag är ingen vanlig dag för idag är de Huong les 18 års dag Grattis:)

Hade en underbart mysig kväll igår med Daniel, Frida, Jocke, Danne, Emilia och Fridas mamma:) Vi kikade på idol och bara umgicks det var mycket längesen riktigt trevligt. Efter det gick vi hem och sov mycket skönt!

Idag vakna jag vid halv 12 gick hem och chilla lite pratade med syster och Jonte som är här och hälsar på.
Nu har jag precis varit ute och gått med Forca och de e alltid lika kul.
Nu ska man väl ta och hoppa in i en dusch så man blir lite fräääsh för i kväll blir de hem till Hanna Olander på inflyttnings/utflyttnings fest och då blir det träffa sin underbara klass som jag har saknat så otroligt mycket nu under apun Tänk då hur de kommer bli när man har gått ut 3an ?:O nej de vågar jag inte ens tänka på nu!

Men men nu blir de duschen ha en underbar lördagskväll med mycket skratt och glada miner för de ska jag ha iallafal :D


hej å hå :D

Hej:D

Så var det fredag igen tiden bara flyger fram men skönt är det snart är de ju redan Julafton. Jag länktar så sjukt mycket. Julafton är nog årets höjdpunkt tycker jag iallfal när man träffar dom man älskar mest och får världens godaste mat och så klart är ju julklapparna ett stort plus i kanten!

Igår blev det vara med Daniel på kvällen men känns som att jag slocknade på engång när jag la mig och blandade men skönt var det och gissa? Jag vaknade inte vid 04.00 av att jag hostade så otroligt skönt och jag behövde inte ta någon host medicin hlr :D

Nej nu ska jag bege mig till min buss strax.
Ha en bra dag allihopa för det ska iallafal jag ha !


Wierd and Good!:D

Hejsan alla glada!:)

Hmm vad kan man säga om den här dagen annat än knasig iallafal när det gäller mitt humör ena sekunden glad andra sekunden mindre glad, Hur trött som helst sen nu hur pigg som helst ja du det är nog nå stort fel på mig.

Har nyss tagit mig en varm skön dusch finns det nått bättre än de när man håller på och fryser ihjäl ? Jo kanske ett bad men de är ju på andra plats iallafal:D

Nu ska jag snart in till Daniel har en kännsla av att jag kommer somna fort idag skönt får väl se om de blir som de har varit i två dagar nu vaknar kl 04.00 av att man håller på att hosta lungorna ur sig och sen slutar de när man precis ska kliva upp.

Imon blir de apu på morgonen ska kolla på lucia tåget på sörgärdet ska bli mysigt sen blir de en textillektion och sen fritids på eftermiddagen då skulle vi sjunga sing star och göra vänskapsarmband har jag en bra APU plasts elr har jag världensbästa APU plats?
Sen blir de stan med daniel kika lite och sen hem ta mig en promenix sen på kvällen blir de idol final med Daniel Frida och Jocke mysmys:)




Undetbart!

Hejsan!

Imorse var den en mycket bättre morgon men hostan är fortfarande kvar:/

Idag flög tiden bara fram så himla skönt ! har lärt barnen hur man gör vänskapsband mycket roligt:D

Nu har jag precis ätit hemma gjord pizza super gött och nu sitter jag här och gör nothing.
Sen vid 20 tiden ska jag ut och gå med forca mkt mysigt.
Nu ska jag ut och prata med bror som är här och hälsar på
Ha det!


Liten bit av varje !:D

Hejsan!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Hanna Olanders födelsedag GRATTIS stumpan!:D

Jadu idag har jag minnsan inte varit pigg låg och hostade hela natten och vid 04.30 ungefär så slutade jag hosta helt jävla plötsligt men då skulle man ju nästan gå upp, Kom upp till slut gick hem så hade man feber men man kan ju inte vara hemma på en apu dag för lite feber så man pallrade sig till Sörgärdet och under dagen blev jag piggare som tur var och vad jag älskar min apu-plats :D
Hoppade av bussen i centrum tog mig en promenix runt preem och svarthamn sen hem mycket skönt!

Igår bakade jag papparkakshus med Lukas gud så kul de var blev inte världens snyggaste med roligt hade jag iallfal!



Lite konsentrerad?:D


Lukas och hans minipepparkakshus:D


Resultatet !:D


Love

God morgon!

Igår hade jag bara almänt tråkigt på dagen så jag städade huset kännde mig så ducktig sen passa jag även lillebror min och efter det blidde det en promenix! Sen gick jag in till Daniel, Vi kikade på film med stordanne Jackten på lycka men har sett den förr så jag somnade på slutet !

Vaknade för 45 minuter sen har nu ätit frukost och druckigt en kopp kaffe men tror jag ska ta en till med mig ner när jag ska fixa mig! Blidde ingen morgon promenix för jag ska gå till boda och hem så det får bli dagens täning nej nu ska jag sminka mig.
Ha det!:)


New moon

Hejsan !

Igår blidde de bio med Forca mycket trevligt vi såg New moon finns det nån bättre film? nej tror de enda sekunden skratta man och andra så grinade man ojoj vill att 3an ska komma nu!

Vaknade vid 12 tiden idag skönt har inte hunnit göra så mycket idag käkat druckigt kaffe<3 nu sitter jag här och funderar på vad som ska bli dagens träning vill gå men har ingen att gå med hmm får leta upp någon eller så blir de cross-training i kväll :)

Imon är det APU igen hoppas på att få sluta tidigt men man vet ju aldrig ska vara på boda imon så ingen buss på morgonen skönt !:)

Nu ska jag roa mig med nått annat ha det bra !;)


Saknar redan min underbara klass och de e långt tills vi börjar skolan igen !:(


Happy!:D

Hej!:D

Så har man varit mkt dålig på att uppdatera igen haha jag e verkligen sämst på att blogga men igentligen så bloggar jag bara för att skriva av mig lite :D

Jag tror jag har världens bästa APU plats barnen är så gulliga och jag älskar eftermiddagarna när jag är på fritids kolla på film och spela spel med barnen kan de bli bättre?:)

Vad händer idag då? Jag och forca ska umgås iallafal men vad vi ska hitta på är en annan sak men vi löser nog de förhoppningsvis kanske blir bio får se:D

Vaknade vid halv tolv idag de var längesen man vaknade så sent mkt skönt så jag känner mig helt utvilad!
Nu ska jag snart ta mig en dusch och sen får vi se vad som händer!


Jippie!

Hejsan hoppsan!

Idag tog jag sov morgon alltså gick inte ut och gick imorse men ågrar de nu för jag hatar att gå själv på kvällen och har ingen att gå med:(

Sista dagen iskolan på denna terminen idag nu är de APU som gäller på Sörgärdet (stavning?) med textil läraren Anna-lena tror jag hon hette ska vara där 08.20 imon och har absolut ingen aning vart jag ska gå HAHAHA :D

Hade Bara Engelska och på textilen idag hade vi marknadsundersökning så jag Moa och Huong gick och kikade på barnkläder för att få inpiration till de va ska sy nästa termin!

Sen har jag och Daniel spelat mario på wii hela dagen super roligt!
Ne nu ska jag ragga nån som vill gå ut och gå med mig :D
Hejdå


RSS 2.0