Lonely im miss lonely

Nu är jag i Trosa med familjen. Har spenderat dagen med Morfar från stockholm, mamma, Sami, Lukas och Morfars flickvän eller vad man nu säger. Vi har kikat runt här i trosa. Jätte mysigt ställe det ser ut som på film litet samhälle med gammla hus. Sen har vi hunnit med att spela minigolf, Jag kom trea:D
Nu har vi precis varit och ätit middag på nå sportbar här, Jätte god mat! Åt kycklingsätt och klyftpotatis och tatziki.


Hahahaha patetisk jag är då men vafan. Har varit hemifrån i ca 2 dagar nu, och jag känner redan hemlängtan..
Men på imon kommer bror hit då kan jag tvinga ut han på lite äventyr.
Vill ju inte göra det själv precis då skulle jag väl gå vilse elr nå, Fast funderar på fall man ska ta sig en lite promenix här snart om jag vågar (A)





Rik ?

Så satt man i husvagen. Kom hit vid 3 tiden. Resan gick jättebra,men blev lite förvirrad när jag kom till Uppsala , dom hade byggt om hur mkt som helst! viste inte vilket håll jag skulle gå åt men gick bra tillslut och jag hittade pappa så åkte vi till västerås var trevligt att umgås med sin far lite.:)

Direkt när jag kom hit kännde jag suget efter att springa älskar spåren här ute på björnön. Så jag tog på mig doserna och tog mig en tur i spåret.
Nu har jag diskat Så jag ska väl ta och lägga mig och kolla på några One tree hill avsnitt i min ensamhet :(

Hihihih hittade en bild från min födelsedag då kännde jag mig rik!:D





Super bra dagar !

Midsommar var underbar, Midsommar dagen var oxå underbar!:)

Går dagen var super. Jag och Linn tog cyklarna och cyklade till Harnäs och låg och sola och jag badade 2 gånger. Även Sanna och Jenny kikade förbi någon timme.
Sen cyklade vi hem till mig så jag fick byta om och så sen tog vi cyklarna till Linn på västanån och gjorde världens godaste sallad:D
Kollade på monster vs aliens mycket ruuuuuulig. Sen tog Jag cykeln hem, så det blidde mkt motion igår bra bra :D

Idag blir det åka till Västerås till min kära familj som jag saknar så det ska bli mys. Pappa kommer och hämtar mig i uppsala skönt så jag slipper åka buss i hundra år och så är det trevligt att träffa sin far lite.

Nu lär jag fixa lite innan jag åker!
Men har ju trådlöst bredband i husvagnen så det blir nog lite uppsateringar där ifrån :D


Dåligt med sömn !

Men inte fan gör det mig nått. Hade skit svårt att somna Jennifer har för mjuk säng det funkar fan inte för mig.
Vi vaknade iallafal vid 09 tiden och bestämde oss för att gå upp för ingen av oss kunde sova för vi har yber TAGGADE!

På morgonen har vi plockat blommor och gjort midsommar kransar medans jag kämpade och gjorde två en till mig och en till Lina så gjorde jennifer en haha !
Nu har vi knäppt första ölen UNDERBART!
Är sjukt hungrig längtar efter maten, Sen blir det ut till eskön och parta !:D


Mina två haha ser ihop mosade ut :D

Maraton!

Sitter hemmas Jennifer och degar med henne.
Just nu är hon uppe och rakar sina ben, och jag sitter nere i hennes rum och kikar på tv och taggar inför imon.
Blir ut till eskön med Jennifer och Lina kommer bli awsome i hope!:)

När feffi kommer ner igen ska vi ha one tree hill maraton yber nice !



Coolt ;)

Hej min lilla skara läsare:)

Igår kollade jag och Daniel på filmen Farsan på kvällen hade nog tyckt den var bättre om jag inte hade haft världens mensvärk :(

Gjorde en ganska häftig sak igår kom en kille och filmade några här från skutskär. Jag stod med Daniel. Han filmade oss i 30 sek var och sen ska han klippa ut bilder från inspelningen så ska vi vara med en musik video av Dan reed ganska coolt han var känd för några år sedan. Låter heter closer och är hur bra som helst.

Idag vaknade jag av bror ringde mig, gick upp skrev till jennifer och fråga om vi skulle ut och gå. Gick ut och gick, sjukt varmt var det måste jag säga höll på att svettas ihjäl. Efter det gick vi hem till moi och käka frukost sen låg jag i solen och stekte för att bli brun medans Jennifer fick ligga i skuggan för hon är ju brun 24/7 :D

Sen även fast jag inte är en hemmafru längre damsög jag hela övervåningen och nu har jag precis klippt gräset så duktig jag :D

Senare ska jag till min kära vän Alabi blir sova där inatt så imon ska vi ut och ta en promenix på morgonen och plocka blommor till våra midsommar kransar mysmys :)


 Gammal bild på mig, Jennifer och Marika undra vad hon titta efter ;) 



Stora steg!

Hej hopp :)

Åkte till Miss olsson aka Linn igår. Vi fixade en kycklingsallad som var underbart god efter den kollade vi på nån sjuk film med Erik och Sebbe, Den var faktiskt rolig men lite b, Handlade om 3 soldater som ska till irak och kriga men så hamnar dom i new mexico och tror dom är i irak :D
Idag vaknade vi halv 8 tog oss en p-walk sen hem och käka frukost sen somna vi om. Efter det gjorde vi samma sallad som gårdagen till lunch bara för att den var så god. Sen låg vi ute i solen och stekte i ca 3 timmar skönt och få lite färg. Sen tog jag cykeln och trampade hem.

Midsommar närmar sig med stora steg jag och Jennifer har inge planer förutom ut på morgonen och plocka blommor till kransarna vi ska göra. Sen äta med hennes familj. Efter det får vi se vad vi hittar på för bus men ensak vet jag med Jennifer blir det alltid kul :D

Strax ska jag in till 10an:)
Hejdåhej


orkar inge mer!

Måste bara säga att frukosten med Jennifer var sjukt goood!;D

Hmm dagen idag vad kan man säga om den förutom onödig åkte ner på stan skulle gå med jenny jennifer och sanna men när jag å jennifer kommer till stan tar det typ en kvart sen måste dom gå? och en massa annat strul så jag och jennifer gick till mingel hon käka och jag fick en chi latte av feffi thanks :)<3
Sen åkte vi hem har legat och stekt ett tag men sen gick solen i moln så då gick jag in och käka hemrökt lax med sallad mumsmumsmums säger jag bara sjukt gött.

Senare blir det åka hem till linn och mysa med henne :)

Ne nu blir det göra nått annat
hejdåhej :D



good!:D

Oj så dålig man blev på att skriva blogg när föreldrarna kom hem.

Den här helgen har varit yber roligt i fredags fyllde jag år blidde utgång med brudarna:)<3
Ilördags var det bara att ladda om för Irmas födelsedag skulle inte bli någon utgång då men blidde det iallfal :)
Igår åkte jag och jennifer till stan till jennika och kollade på the blind side med henne och jenka mysmys, käkade kina mat och massa gött men nu är det vardag igen och tillbaka till vardagen.

Nu ska jag coh jennifer ta en promenix sen hem till henne och baka nyttiga scones och äta frukost tillsamma blir typ frukost kl 14 men vad gör det när man har sommarlov lixom :D

Ne nu ska jag byta kläder hejdåhej !:D
 

run away ?

hejsan hoppsan :)

Nu är det bara ca 12 timmar kvar innan dom kommer hem ! Känns som jag tjatat bra nog om det men ni skulle oxå gjort det om ni var i min situation.

Inatt har Lukas plåga mig med sina sparkar så jag fick lägga mig i nedekanten av sängen för att sova. Så har jag fått ont i halsen så har vaknat flera gånger av att jag inte kunnat andas super läskigt.
Men imorse tog Daniel och Jennifer hand om Lukas så jag fick sova ut. Sen klockan 10 fick jag kaffe på sängen gött.

Sen har vi städat hela dagen typ, Har nyss lagat mat till alla barn här hemma. Själv ska man äta i stan med Daniel och så ska vi shoppa en födelsedags present till mig:D JIPPIE! Kanske nå fint och ha på sig imon när man ska ut.
Vettefan hur det blir imon, Skulle bli dåligt väder så någon grilling och mys ute blir det ju inte. Har ingenstans och vara.................. Hoppas det löser sig :)

Ne nu ska jag plocka lite till här hemma :)
Hejdåhej!:D


hemmafru ? nej tack!

Förhoppningsvis bara en dag kvar som hemmafru sen blir jag mig själv igen sköönt. Om allt går som planerat kommer mina kära föreldrar hem imorgon natt hoppas hoppas.

Idag har det varit full fart hela dagen. Efter jag lämnat Lukas på dagis blidde det cykla till centrum ta ut pengar till willys och handla till tårtorna och lite annat till hemmet. Efter det hem och klöppgräset men gräsklipparn fucka ju upp sig när jag bara hade lite kvar att klippa men då kom storebror som en räddare i nöden. Gjorde lunch blidde köttbullar och stuvademakaroner länge sen men yber gött! :D
Sen gick vi och hämta Lukas vid 14 kom på att jag glömt att handla lite saker så det blidde en till vända till willys igen.
Sen blidde det bullbak som den hemma fru jag är tror dom blidde goda sa dom som åt iallfal.

Nu är jag helt slut. Känns som att jag har supit en vecka istrek men nej!

Nu blir det mysa med Daniel och min kära neger :) <3


Vad fan är det?

Sympatistrekja vad fan är det?!?!?!?!?!?!?!?!
Sjukt less just nu jag orkar inte vara hemma själv längre sköta hem, barn, laga mat och ha ett eget liv med. Det är fan inte lätt att vara vuxen vill ha hem min mamma och Sami så det blir som vanligt. Men NEJ då ska flygbolaget de åker med sympatistrejka för ett annat flygbolag som ska säga upp 80 piloter eller vad det nu var så deras flyg inte går hem idag. :(

En sak är iallfal possetivt och det är att solen lyser idag så man deppar inte ihop totallt.
Förövrigt vaknade min lillebror typ 05.30 idag då var det bara att kliva upp. Men har små somnat här på soffan medans han har kollat på tv och käkat frukost.

Kl 09.00 ska han till dagis iallafal så man blir lite "barnledig" då blir det cykla och handla lite mamma hade satt in pengar på mitt kort så jag kunde handla saker till min tårta på fredag för jag fyller ju som sagt år. Sen lite annat som behövs här hemma.
Ihelgenblir det blir fira mig på fredagen för alla som har tid och vill. Hoppas på fint väder och sen blir det utgång! Sen på Lördagen fyller en tjej i klassen 18 så då ska vi hem till henne sen ut så det blir en tvådagars i helgen men det ska vi väll klara av !

Ne nu ska jag kolla vad min lillebror gör.
Hejdahej


Vad är det som händer?

Nått är helt fel och jag vet inte vad det är har kännt mig deppig hela dagen. Vill göra nått orkar inte sitta hemma mer. Ville gå ut och gå men vill inte gå själv och alla människor man känner i skutskär gör nånting annat.. 
Det här dåliga vädret gör inte en på bättre humör får ingenting som jag borde få gjort gjort. ÅÅÅhhh men mamma och Sami kommer hem imon skönt sköönt sköönt!!

Vill ha fredag nu för då fyller Michelle år. Ingen speciell ålder men 19 de låter bra gammalt.
Hahah jag kanske har en ålderskris vem vet?

Pain

Godmorgon

Mycket trevligt kväll igår men för mkt av det goda.....

Har inte sovigt nå bra alls i natt Lukas har vaknat och skrikigt flera gånger och när jag tillslut bärde in honom till sängen där vi låg har man fått sparkar i ryggen hela natten.

Trodde jag skulle få klippa gräsmattan idag men det började ju regna nu, men hoppas på att solen sticker fram sen så man får det gjort annars måste jag göra det imon och de känns som jag inte har tid med det då.

Nej nu ska jag äte upp min frukost sen ska jag börja plocka lite här hemma :)
Hejdåhej

Alltid lika trevligt

Hejsan hoppsan :)

Dagen har varit hyffsat lugnt, Lukas vaknade kl 07.00 han sov i sin säng hela natten jippie! :)
Lämnade han på dagis kl 09 och sen hem och slockna på soffan.
Har inte gjort så mkt mer idag lega och dega i soffan lagat mat, Kyckling potatis och kantarellsås yber gott.
Sen har jag hunnit med ett pass på cross-trainern, Tog ut den i vardagsrummet och kollade på one tree hill med Jennifer och Daniel.
Sanna kom för ett tag alltid lika trevligt nu är dom och handlar bär så vi kan baka paj och sen ska vi spela kort och kika på film :)

Saknar mina päron lite, Jobbigt att passa barn och sköta ett hem. Kommer nog uppsaktta det mer nu när dom kommer hem på Onsdag, LÄNGTAR! <3



Sunday!


Ja så var det söndag igen och i dag kom min lillebror hem så nu blir det passa han i 3 dagar tjäna lite money ;)

Ifredags var jag ut med Jennifer och Jenny mycket trevligt var det.

Igår var vi slitna hela dagen. Vi låg i soffan hela dagen hade tv maraton enda gången jag rörde mig var när jag var tvungen att cykla till centrum och handla och så cykla jag och Jennifer till Staffans och köpte Pizza gud så gött det var andra gången jag äter det sen jag gick ner i vikt! :D Sen kika vi på tv hela kvällen.

Idag vaknade jag av att moster ringde och väckte mig och sa att hon skulle komma med Lukas och sen har jag inte hunnit gjort så mkt. Funderar på fall man ska klippa gräset så man har de gjort + att det blir dagens motion.


Gammal bild på mig och mamma :) Laila bagge i bakgrunden !:D


ETT ÅR KVAR

FÖR VI HAR BARA ETT ÅR KVAR ETT ÅR KVAR !

Lite smått deprimerande att man skulle tagit studenten idag men vad gör det när jag får gå i skolan ett år till med brudarna, när jag slipper pressen om att söka jobb och inte veta vad som kommer hända iframtiden.
Men idag är det skolavslutningn iallfal kul att det regnar? att det aldrig kan vara fint väder men det är bara att dra med sig paraflaxet när man går.

Nej fan nu ska jag fixa lite här hemma.
Hejdåhej

Nostalgi!

hallu :)

Idag var man vaken tidigt även fast man var ledig.
Var först på Tildes skolavslutning i kyrkan tänkte tillbaka när man själv stod där och var liten och bara längtade tills det var över för då var det sommarlov .
Efter det gick jag och Jennifer till Rotskär och hade nostali tripp i våra gammla klassrum och gud så va kul det var. Sen kikade vi på lillebror som gick ut 9an och stipendium fick han med så duktig så. Träffade våra gammla klassföreståndare alltid lika kul. Saknar tiden på Rotskär så kul man hade.

Nu sitter jag och jennifer och funderar på hur vi ska göra ikväll. Ska vi ut eller ska vi bara ha myskväll hemma det är den stora frågan!:D



Perfekt !

Jennifer alabi din data nörd jag har ett liv sitter inte vid datorn 24/7 haha skojja bara :D!

Nej men seg som en snigel på de här med blogga kanske ska lägga ner men det är endå skönt och skriva av sig ibland må jag säga.

Helgen var helt jävla sjukt underbar ifredags var jag och Daniel barnvakt åt lilleman Lukas.

I lördags hoppade jag på cykeln och trampa iväg till miss Olsson och så låg vi och fick lite färg på våra "bleka" kroppar. Sen var det fix och party på full nivå. Spelade kubb, brännboll, spela gitarr och sjung en helt perfekt sommar kväll.

Sen på söndagen när alla människor som sov i huset hade vaknat dog vi alla i soffan ( jag på golvet haha) och kikade på Boog och Elliot och sen Taken mycket bra filmer! Sen traskade jag och Min kära vän Jennifer Kemi Alabi hem från älvkarleby till skutan!
På kvällen var jag och Daniel barnvakt till Lukas. Sikken vilken snäll storasyster jag är.

Igår var det klassensdag men först på morgonen gick jag och träna sjukt skönt. Sen gick hela klassen och bowla och jag insåg att jag är kass på bowling trökigt men det var kul endå.
Sen var det tänkt att vi skulle till boulongen (stavning) och ha picknick. Men det var inte så bra väder så vi alla gick hem till huong och käka sen sjöng vi Lips tills klockan var 16.20 då var det dags och ta bussen hem.
Måste bara säga att min klass är världens underbaraste klass:)<3

Idag tog jag mig en skön sovmorgon och sov ända till tio, Snart ska man dra på sig masken och bege sig till skolan för en dag av städning. Men ledig onsdag och torsdag skönt, Och vet ni sen på fredag är det sommarlov fan va jag längtar. Har inge jobb men kommer nog bli ett superlov endå. Och det är det sista med så man lär ju göra det bästa utav det!

Nej nu blidde det ett jävla inlägg hoppas Jennifer är nöjd ;)


Tonight going to be a good night

 Nu var det längesen igen hahah dåligt dåligt !

Igår kikade Jag, Daniel, Lena och Big D på skräckfilm å käka räksmörgås sjukt gött var det. Trött som jag var när den sluta vis elva gick jag och la mig och sov brevid min lillebror som  jag var/är barnvakt åt. Mamma slytar kl 09 då tänkte jag ta mig en powernap sen tänkte jag cykla till min kära vänn Linn olsson i  älvkarleby. Där blir det party i kväll ska grilla och så med brudarna. Sen skulle vi umgås med Linns broder med kompisar :)

Lukas vaknade som sagt tidigt runt 06 tiden så man känner sig lite sliten idag måste jag säga.
ÅÅ en sak det är faen inte långt kvar tills det är sommarlov går bara en "vanlig" dag näst5a vecka och det är tisdagen när vi har textil och då ska vi städa sällan vi får städa men men .... 



 

RSS 2.0