Njuter av sommaren!

Hej hopp!

Ifredags tog jag det bara lugnt och var med Daniel och hans familj. Vi grillade och spelade kubb mysmys!

I Lördags var det Fridas dag så då var det party hos henne som var hur trevlig som helst men inte efter vi gått där ifrån.

Igår gick jag upp tidigt för mamma, Sami och Lukas åkte och hälsa på Henna och Jonte och Lilla Sofia. Jätte söt var hon lilla prinsessan :)
På kvällen åkte jag hem till min kära Linn Olsson och var med henne och Sen kom Jenny på kvällen så omgicks vi kika på film och hade världens skratt anfall iallfal jag och Linn. Längesen jag skratta så mkt.

Idag tog jag och Linn en cykeltur till brämmen och låg och stekte där ett tag och nu är jag hemma ska umgås med Daniel sen tillbaka till Linn.


Im Loving it!

Somnade ganska sent inatt pågrund av alla mina spöken i mitt rum läskigt !
Vid 10 tiden cyklade jag och Linn till Harnäs och låg och bättrade på brännan lite till kl 15.
Nu sitter jag med färg i håret blidde mörkbrun färg nu på sommarn onödigt att färga svart eftersom det endå kommer bli mörkbrunt sen.
Efter det blir det in till 10an på grillat idag MUMS :)

Nu ska jag skölja ut hårfärgen.....:D



Älskar Harnäs

Grym kväll jag hade igår med bästaste brudarna Jennifer&Linn!
Kom in till staden vid 21 tiden vandrade om kring på alla uteserveringar och kikade efter plats men hitta inge, Så vi drog till old saints ett tag och drack nå som slog till på engång och gött var det. Sen vid 10 tiden ställde vi oss i kön till Goya. Grymt lång kö eftersom dom första 99 brudarna som kom in fick ett par skor från nelly och tror ni inte jag var den hundrade personen sjukt less vart jag men sen fixade min kära Jennifer Alabi en lapp åt mig av nån kille som hade några kvar det gjorde min kväll kan jag lova !:D
Sen drack och dansade vi resten av kvällen, Jag hade sjukt roligt måste jag säga!

Idag vaknade jag och jennifer vid 11 tiden sjukt hungriga så vi gick och köpte bakis mat på staffans mohahaha. Sen kikade vi på nån film och efter den drog jag mig hemmåt.
Sen har jag bara umgåts med Daniel idag och nu har han åkt till jobbet och jag sitter och har booorinng men sånt e livet.

Imon blir det Harnäs med Linn ligga och steka lite skönt skönt !

Hittade en gammal bild där man hade kort hår!


Så jävla bra !

Måste ju säga att man har gått och blitt moster. Grattis syster å Jonte till lilla Sofia längtar till man får se henne :)

Idag har jag och Linn Olsson lega och stekt på Harnäs som alla andra dagar denna vecka lite små brännd nu men va fan gör det när man blir brun.
Ikväll blir det först tant grön sen Goya med mina brudar Linn och Jennifer det kan inte bli bättre!
Ha en jävla bra kväll! för det ska jag ha !!!

Bilder

OJOJOJ vad tiden går fort när man har roligt och inte hinner man blogga någe heller haha :D

När jag väl kom hem från Trosa så har jag bara umgåts med alla mina nära och kära helt underbart var det att komma hem.
Jag har befunnit mig på stranden, Harnäs, Tant grön och kruugen. Härligt med sommar kan jag lova. Men nu blir det ta det lugnt med festandet på ett tag tror jag iallafal ;)

Men vad hände med det fina vädret? Jag, Jennifer och Linn skulle ju ligga på Harnäs idag men det ser ut som att det blir att vara hemma eftersom molnen envisas med att vara framme. Tråkigt jag som ville steka lite idag med!

Lite bilder från trosa

Jag innan trosas statslopp.


Hela familjen innan loppet :)


Jag kom inte sist iallfal ;)


Morfar och lillebror.


Mamma sami och lukas.


Det var en bilträff i trosa där vi kikade lite.
Men jag ville inte vara med på kort men mamma envisades:P


Vi fick en extra gäst i husvagnen.
Men mamma han inte knäppa kort när han var där inne


Inte så många kort men några iallfal :D




Åt helvete vad tråkigt jag har !

Det är sånna här dagar jag förstår vf jag ens har en blogg. För att kunna skriva av mig när jag känner mig som en enstöring som inte har nå vänner. Hahahahha klart jag har vänner men vart fan är jag någonstans då ?
I Trosa med min familj. Inte för att jag inte tycker om att vara här men vafan har ingen att vara med. Idag gick mamma och dom och la sig innan kl 22 och inte kan jag sova då inte iallfal inte när jag är ensam. Hade behövt nån med mig..
Men får hoppas att det blir bättre imon när resten av släkten kommer hit då blir det nog roligare. Och när jag väl kommer hem till Skutskär ska jag aldrig lämna det ensam igen!!! Hahahah :D

Pratade med mina party pinglor för ett tag sedan och dom skulle ut på slick snart. Hoppas ni dansar till ni stupar och super åt mig :D

Pratade även med Daniel en stund:) <3



Inge intressant !

Blidde inge promenix igår vågade inte gå ut själv. Men jag stod och sparkade boll med min lillebror iallafal och vandra om kring i närheten :)

Det värsta med husvagn är när alla vaknar före en själv och man hör dom för då kan man inte somna om. Så imorse gick jag upp vid 08.00 för då var det liv i min lillebror.
Nu på morgonen har jag och Mamma hunnit kolla hur barnan går som vi ska springa imon och så har vi handlat.
Så skulle ju min kära storebror komma idag men nej då har han gått och blitt magsjuk så han kommer inte så jag får vara själv en dag till men imon börjar folket rulla in så det ska bli skönt.

Vädert är ju inte det bästa heller molningt och det blåser men hoppas på att det spricker upp senare så man kan åka och bada elr nå sola iallafal. Måste bättra på brännan lite börjar bli blek ! :(

Nu ska jag väl gå och titta va alla andra har för sig.
Hejdåhej! :D

Jätte gammal bild på mig och Jennifer Miss u honey :(

RSS 2.0