Ännu en dag !

Hallu den lillaskara som läser min helt ontressantablogg!:D

Så var det äntligen torsdag dagen innan vi åker har väntat i evigheter på det här känns det som men imon så smäller det.
Men min kära huvudvärd den häger kvar så får väl ta med den på resan då men det skiter jag i för på kryssning ska jag med eller utan dödlig huvudvärk. :D

Idag blir det skolan sen ner på stan och efter det hem och ut på en promenix å fixa en massa stuffs ;)
Sen blir det sola så man har rätta brännan när man åker ;) Har lite smått panik för jag vet inte vad jag ska ha på mig när jag åker och åker hem får väl rota igenom hela min garderob!:D

Nu ska jag gå och dra på mig resten av masken och lite kläder :D!

Pain!

När ska denna huvudvärk gå över jag orkar inge mer snart, vaknar upp på morgonen och är helt bort i huvet vet inte ens vad det är för dag 3 dagar i rad nu börjar fan bli rädd! och tabetter hjälper inte så vettefan va man ska göra. Måste ju bli bättre tills fredag när det är kryssning så bara att dricka och sova mkt hoppas på att det blir bra.

Idag började jag 9 och hade engelska fick Vg på nationella så är lite glad iallfal sen så hade vi sex och samlevnads föreläsning ganska sköj och hon som höll i den var super rolig.

Sen gick jag och jenny till sudio q för att hon skulle träna på mina naglar inför en nageltävling så nu har man fina naglar igen!

Halv sju ska jag och forca sola så man är blir lite brun till kryssningen.
Hejdåhej!


Längtar!

Ny dag med nya tag:)

Igår somnade jag vid 21 tiden yber skönt vill jag lova så vaknade flera gånger imorse av att jag var pigg men gick upp vis sju till slut så tog jag mig en morgon promenix.

Idag börjar jag igentligen halv ett och slutar kl 4 men idag börjar jag kl 10 och slutar inte fören 19 drygt som faen ska gå igenom modevisningen som vi ska ha nästa tisdag i skolan.

Senare blir det sola med forca sen vet jag inte :D

Nu är det inte många dagar kvar till fredag LÄNGTAR !:D




Tacos<3

Heeeejsan hoppsan !:D

Faeeen va mätt jag är har ätit Tacos för ett helt kompani tror jag men sjukt gött var det!:D

Ovanligt att man är dålig på att skriva då!
Helgen har gått för fort. Ifredags var jag med Sanna, Basse, Jenny, Sinni, Elin och perra. Var hemmas Sanna och Basse och chilldrack lite skulle bli utgång men det blev det inte vi var för sega för att ta oss ner på stan.

Upp tidigt på lördagen var barnvakt åt min kära lillebror så var det ju underbart väder ute så låg och solade sen på kvällen skulle vi ha pirates of the carribean maraton, men jag gick och la mig efter en halv timme på den andra filmen sjukttrött.

I söndags gjorde jag inte mkt på för middagen. Tog halv 3 bussen hem till Sanna och så gick vi till öb och willys och handlade lite sen hem och laga lite food hos dem. Sen på kvällen färgade vi håret så nu är vi kolsvarta i huvudet båda två:D

Idag måndag sov ända till sju eftersom jag sov i stan hos Sanna gick upp och fixa sig. Sen skolan Woooho gick bra för mig på musikprovet inga rester ett Vg på provet och recensionen nu ska jag bara spela vg på gitarr så har jag vg i musik!
Så blev jag klar med Hantverkteknik C idag har lämnat in allt och kursen är finish skööööönt!:D
Så vad man ska göra på textilen i mon har jag inte en aning om.

Sen var jag och solade för ett tag sen skööönt och lyckades övertala henne till att få sola en halv tid !:D
Ne nu ska jag plugga in för Samhällsprovet imon!
Hejdåhej!

Trevligt trevligt !

här hade man inte bråttom att uppdatera heller haha :D

Igår slutade jag halv elva då kom Sanna till skolan och sen gick vi till willys och handla sen hem till henne och bara satt och snackade och drack kaffe åt riskakor och pannkakor sjukt längesen jag åt det mums mums :) Var en mycket trevlig dag trots att vi vart ute låsta i en och en halv timme men jag tog halv åtta bussen hem.

Duschade vid 21 och såg att min hår och löshåret inte alls var i samma färg fick panik och började färga håret 21.45 igår hahah men nu när jag vakna såg jag att det fortfarande inte är lika så det måste jag styra upp måste bara hitta en generös människa som kan låna mig 50 kr till en färgflaska !:D

Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att denna hämska dag ska börja hoppas den går fort hatar torsdagar,

Just ja trodde det var helg när jag vaknade imorse hatar sånt när man inser att det bara är torsdag och man måste gå upp och göra sig iordning inför skolan !

Nej mina kära vänner nu ska jag slå igen skärmen och gå och borta gaddarna och ta på mig lite trasor !:D
Hejdåhej !;D

STORSTÄDNING!

Hallu :)
Kunde inte sova längre än till 08.00 idag pågrund av min nacke. Låg kvar till 08.30 sen gick jag upp och gick hem to my place.

Sen som den snälla underbara dottern jag är började jag storstäda huset damma och dammsög tha house. Sen när man väl har börjat städa kan man ju inte sluta så jag började skrubba alla köksluckor så nu är de fina :D Efter det kännde jag att min nacke började ta stryk av det.
Så nu har jag satt mig ner och tagit mig en köpp coffie mums!

Senare ska man träna lite på musikprovet som man har imon har en kännsla av att det inte kommer gå så bra för mig haha men ska försöka :)

Ne nu ska jag kika runt lite
HEJDAHEJ!:D


:)

Hejsan hoppsan !

Ännu en dag och idag lyser solen men är inte så varmt som jag trodde det skulle vara men kanske blir lägga sig och sola en stund sen iallfal :D

Vaknade av att Sami ringde och väckte mig. Gick upp och gick till Willys och förlängde hans lotto sen hem och åt frukost med min älskling.

Nu sitter jag i min ensamhet ska snart laga mat till min lillebror å mig blir kyckling och ris inte så avanserat.
Sen vet jag inte vad som händer är sugen på att hitta på nått men som sagt idenna värld styr pengar och så har jag ju mitt handikapp vill att det ska försvinna nu orkar inge mer och det har bara gått en och en halv dag hahaha :D


Vad ska man göra?

Hejsan hoppsan!

Känner mig fullständigt handikappad och har hur tråkigt som helst vill hitta på nått men i denna GRYMMA värld är det ju pengar som styr och sånna har inte jag så jag får sitta hemma och ha tråkigt med min handikapp nacke som man inte vrida på känns skit skummt att inte kunna vrida på huvet !

Idag var jag på Willys i skutskär med mamma för första gången Var helt annorlunda lite små kul !: D

Ne nu ska jag väl gå och dö för jag har tråkigt
HEJDÅHEJ!


Duktig flicka!

Gud vad jag var duktig igår måste jag säga jag PLUGGADE? :D Jag gjorde  uppgiften om konstfibrer, idrottsuppgiften och ritade marknadsundersökningen :D
Sen tvättade jag all min tvätt nästan sista maskinen ligger i nu ska snart hängas.

Senare idag vet jag inte vad som händer skulle ju ta en promenix med Jenny till stan men kom på att det kostar pengar att åka buss hem sen så fattig som man är blidde det inget av med det!
Så nu måste jag komma på hur jag ska motionera idag? Kanske bara blir en promenix kan ju vara skönt det med! :)
Och har jag energi till att städa rumnmet blir det nog oxå av och kanske göra svenska inlämmningen skulle vara skönt om man blev klar med den med :)
Nu ska jag lyssna på gammla godingar på spotifly :D
Hejdåhej :)<3

Ge mig sommar ge mig sol !


Bullbak !

Hallu Hallu :)
Otroligt skönt att vara ledig måste jag få tala om. Men ställde kl på 08.00 idag och tog mig upp för att åka till stan och gymma med Jenny och gud så härligt det var.

Efter det åkte jag hem och bakade mina underbart goda bullar som folk säger vet ju inte riktgt eftersom jag inte äter själv, Blev väl ca hundra bullar iallfal. Duktig jag är :D

Efter det blidde jag helt slut kanske drar en powernap sen tänkte jag faktiskt plugga men inte helt säkert ingen press:D

Och jag fick veta att Forca ska med när vi åker på kryssning ska bli så otroligt kul och åka. Längtar som faeeeen.Typ bara två vecor kvar :D

hejdåhej !:)

Mamma!


Satt och kikade igenom massa bilder på datorn så hittade jag detta.



Jag älskar min mamma mest av allt!
Hon finns alltid där för mig!
Hon är världens BÄSTA mamma!<3


solen skiner kanske bara idag?

Hejsan !

Tisdag och idag är det sista dagen på den här skolveckan solen skiner och jag sitter och lyssnar på sommarlåtar det kan inte bli så jävla mycket bättre nu vill jag lova!
Bara en lektion idag som i vanligt på tisdag och det är textil sköönt skir kul när vi har kommir igång då är det nåstan så att man längtar till skolan och man vill stanna kvar i skolan efter man har slutat :D

Idag är det tv night med alla bra program det gillar vi !:D
Ska även motionera på nått vis idag får se bara på vilket!




Ensam lördag kväll :(

Hej!

Ja ni den här dagen har ju varit som den har varit kan man säga ganska meningslös har bara tagit det lugnt och inte gjort nå speciellt. Vaknade vid halv elva tog mig en joggingrunda sen hem tog det mer lungt nu på kvällen har jag färgat mitt hår är mycket nöjd fattar iinte vf jag vela bli ljushårig igen? Aja nu är det mörkbrunt som det ska ! får se imon idagsljus fall jag lär färga det engång till men det tror jag inte.

Sen kikade jag på High scool musical 2 eller hur den nu svavas har ju inte sett dom filmerna så det är ju nått man lär göra har bara 3:an kvar sen har jag sett dom :D
Hmm alla andra festar utom jag idag tråkigt men sant skulle vara sjukt kul. Men ensak är ju säkert jag kommer inte vara bakis imon och det är possetivt!
Ne nu ska jag kika på tv och försöka hålla mig vaken tills Daniel kommer hem kul och se vilket tillstånd han är i då :D


Förlovad

Hallu :)

Känns som att jag är världens lyckligaste människa i onsdag Förlovade vi oss jag och Daniel. Älskar dig mest av allt Daniel Lövgren :)<3

Idag är det fredag och jag har sovmorgon mycket skönt måste jag säga, Börjar halv 10 då ska vi prata med nån tjej om nå hälsa grej en timme, Så snäll vår klass är som ställer upp fast vi inte behöver på fritid dessutom ! Sen tror jag det var så att vi fick jobba på valfri plats på svenskan och efter det är det samhällskunskap skulle ha omprov idag men får ta det om två veckor linn måste förklara lite mer för mig har inte hunnit den här veckan ( kanske har struntat i det lite ) inte bra men i kväll ska jag och Forca ha en ruggig pluggkväll om ingen av oss bangar men det hoppas jag inte!:D

Nu ska jag dra på mig masken så man ser ut som folk igen! :D
Hejdåhej !:D

Maria Montazami

Hallu Hallu :)

Ligger och kikar på svenska hollywood fruar haha jag måste ju bara säga att jag älskar Maria Montazami helt underbar människa ! :D

Idag var jag och träna mycket mycket skönt.
Imon ska jag lämna lillebror på dagis kl 07.00  sen hem så blir det åka till skolan och ha nationella prov i engelska hmm super nervös :( så kan det vara !:D

Nu ska jag fortsätta kolla hejdåhej :D

Another day !

Hejsan Hoppsan !:D

Så var det måndag igen ganska skönt endå för jag längtar till textillextionen nu när man har börjat på barnshortan.
Efter skolan blir det träna på friskis och svettis var ett tag sen man var där faktiskt ska bli skönt,
Nu ska jag ta tag i det här hoppas det går den här gången !

Älskar min Daniel :) <3

Kort hårig !

Jahapp igår klippe Sanna mig så nu har man jag inge hår kvar känns det som skit kort men det var välbehövligt måste jag säga!


Igår när jag skulle sova hade jag super ont i magen så jag var typ helt borta i skallen så jag hade tydligen ställt kl på 6 imorse då klev jag upp och började klä på mig sen var jag tvungen och väcka Daniel och fråga vad det var för dag så var det bara söndag hahahhaha ! :P

Nu har jag satt på mig jogging kläderna ska snart bege mig ut på en runda ska bli mycket skönt och välbehövligt efter vad jag har ätit i helgen ojojojoj :D


RSS 2.0