JAG VILL !

Hejsan hoppsan :)

Har precis ätit frukost blidde gröt idag mums ! sitter och funderar på fall man ska ta en koppkaffe till men vet inte hahaha :D
Idag börjar jag halv nio brukar ju ha sovmorgon på onsdagar men inte idag. Har ett nationellt prov i engelska den skriftliga delen, Hatar det har alla ord iskallen men när jag har tidspress på min får jag inte ut dem på papper :( Men hoppas det går bra iallal.
Slutar kl 10 då blir det åka hem och ut och springa tror jag måste ju få bätte kondition och så lär man ju passa på när vädret villl =)


Skooolään!

hejsan hoppsan!

Nu sitter jag i skolan mysket duktig känner jag mig. Har skrivigt klart dokumentationen på barndressen skönt sen är det bara en dokumentation på tröjjan kvar sen är kah helt klar med trikåkursen skönt. Och jag pluggade igår med fan va jag känner mig duktig nu må jag säga!

Vaknade av mig själv idag kvart i åtta då gick jag hem bytte om och sen tog jag mig en jogging tur i det härliga vädret.
Nu ska jag bara vänta på att vi ska börja men det tar väl ett tag är ju en timma kvar ska gå ner och köpa mig en cola zero tror jag. Vet inte vad som händer senare idag!

Hejdåhej !:D




:)

Hahahaa
Eftersom min kära syster ville ha nått att läsa så skriver jag väl några rader,

Ihelgen var jag i v-ås med Familjen, Träffade pappa som fyllde 40 umgicks med han på eftermiddagen skulle följa med han och bror ut men blidde inte så, Fick skit ont i magen..
Igår kom vi hem då var jag med Daniel hela kvällen shiiit man tror inte att man ska sakna en människa efter bara två dagar men det gör man så det var skönt att komma hem.

Idag var man iskolan hade musik på morgonen haha så spelade vi i band sjukt roliga människor i mitt band måste jag säga!
Sen var det ingen naturkunskap så vi hade världens längsta "lunch" så vi satt och spela kort på den kul kul.
Sen var det textil snart klar med alla detaljer så snart får man börja med shortan!:D
Efter skolan gick jag å Linn ner på stan hon skulle handla och jag träna.
Sen kom Daniel in till stan så gick vi och kika lite!
Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i en dusch och sen blir det tven för mig resten av kvällen :)

Hejdå hej!


SAKNAR MITT HÅR :(:(:(:(:(:(

mjoooooooo

ojojojoj dålig jag är haha !

Den här veckan har det inte blitt mycket bloggande men kan bero på min bok haha kan inte sluta läsa vill inte göra nå annat än att läsa typ. Det är iallfal andra boken i the hunger games :D

Idag blir det skolan till kl 17 sen en promenix sen sova så det blir fredag någongong så man får sova ut !
Ihelgen har jag planerat att plugga ikapp allt som jag ligger efter med!

Nu ska jag gå till bussen strax
Hejdåhej :D


Jag och kusinen i påskas :)

Taggar

WOHOOO ÄNTLIGEN fredag som jag har längtat börjar känna igen mig själv med vaknade kl 09.00 idag.
Idag är det party hos min käka Jenny aka forca förs! känner mig skit strässad och kl är halv elva hur ska detta gå.
Och inte har jag valt vilka kläder jag ska ha lånade en outfit av Sanna oxå så nu är det verkligen panik.
Så ska jag färga Danneshår innan och hinna fixa mitt hår ojoj stressigt stressigt !
Nu måste jag hoppa in i duschen.
Smell you later !

Var är du ? :/




Fika :)

hejsan hoppsan !

Idag har jag inte gjort mycket alls chillat med livet.

Var och solade med Jenny så man är brun imon.
Efter det blidde det en promenix runt hemköp, det är farligt och gå ut och gå och lyssna på party musik blir sjukt party sugen!
Nu ska jag snart ta bussen till stan och ta en kopp kaffe med Sanna mysmys :)

TAGGATAGGATAGGA!:D

alla dessa val !

Vaknade kl 12 idag shiit vad hände?

Sitter och funderar på hur man ska motionera idag är sugen på att åka in till gymmet men endå är jag sugen på att ta en promenix.
Fan va jag har börjat få beslutsångest om allt ! Inge roligt :(


nödvändigt ? Nej!

Hejsan hoppsan :)

Dagen började med att jag lämnade lillebror på dagis kl 07 sen gick jag och la mig bervid älsklingen min igen :D
Vaknade 10 gick upp sen åkte jag och daniel in till stan och kika runt lite efter det åkte han hem och jag gick till friskis och tråna sjukt skönt :)

Hmm vet itne varför jag skrver nu har fan inge nytt att säga men de kan kanske vara intressant det med vem vet :D
Jag vill ha fredag nu. Har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig jag sa ju att outfiten var klar men nu har jag en till "klänning" och välja mellan svårt svårt.

Vettefan vad som händer sen men det löser sig nog :D
HEjdåhej



Vad hände?

Hej hopp !

Idag har solen tittat fram helt underbart. 25 grader i solen inte illa.
Vaknade 12 idag vad hände med Michelle som inte kunde sova längre än till max 10 när hon var ledig haha men skönt var det.

Gick till staffans idag med Daniel och Danne köpte glass mumsmums.

Nu kom jag nyss hem ifrån Jenny hon gjorde slingor i mitt hår helt nöjd. Städade lite in för på fredag och så hittade jag min outfit totally nöjd :)

Nu ska jag ta mig en kopp te ha det!

Hahah så seriös!:D

AWSOME!

Hejsan hoppsan!

varför ska det snöa för jag orkar inge mer det är ju fan April och det är fortfarande sjukt mycket snö på marken kvar jag blir så less!
Idag tog jag mig en promenix till furuvik och hem igen det är väl en mil iallfal skönt var det men inte vädret men inte stoppar det mig inte :D

Nu sitter jag och väntar på att jenny ska komma hit så ska vi gå och sola så man är lite bun ihelgen när min kära jenny aka forca förs fyller 18 år !
Då blir det party och som vanligt när vi partar kommer det bli AWSOME!

S
en ska jag bara ta det lugnt så ont i huvet tror det beror på min visdomstand som är på G upp inge kul. Och så har jag lite feber men vafan det finns en bra uppfinning som heter alvedon som fixar det ;)


Vänta snart är det jag som är kung

Söndag och ingen sol tråkigt :/

Blir inge gym idag tar det imon stället. Idag blir det ta cykeln och cykla 1 mil med Forsa förs till Gårdskär mycket skoj ska det bli hahah har aldrig varit i Gårdskär kom jag på nu och det kan ju vara skoj och se hur min förca bor där ute i skogen :D

Nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe som jag är helt frälst i utan kaffe på morgonen så blir man ju knäpp dagen blir heltfel!

Vänta snart är det jag som är kung :D


:)

Dagen har varit goodie!

Vaknade vid 10 blev ingen promenix arg för det. Har ätit påskmat underbart gott och en massa jävla godis har jag ätit nu känns det som jag vill spy på allt som har med godis och fett och göra. Nej fan nu e det slut med de där på ett bra tag.

Imorgon skulle jag vilja träna men inte själv så ska försöka dra med mig någon in till gymmet men kanske åker själv får se. Annars tänkte jag ta mig en jogging tur eller feting promenixen typ på nån mil eller nått skulle vara skönt nu efter påsk :)

Satt och kikade på film med Daniel och Mattias men hjärnar funkar inte idag och det var ingen text på den så jag gick till datorn istället men tråkigt för filmen värkade ju jättebra.


Min älskling:)<3


En lång långfredag!

Hejsan hoppsan !
Jag kan lova er att den här långfredagen har verkligen varit lång hahaha har bara chillat och umgåts med släkten min. Jennifer ringde och fråga om jag vela med på krogen men har inge pengar elr jo men dom ska jag ha nästa helg ńär min kära forca förs fyller 18 :D TaGGA till det fan!

Måste ju bara säga att det är så sjukt skönt med lov! men man kanske ska anstränga sig och plugga lite på lovet så man ligger i fas när man kommer tillbaka. får se om jag har nån självdisiplin eller inte när lovet är slut!

Imon/idag ska vi äta påskmiddag fean va jag läntar ska seriöst äta sönder mig hahah. Men det blir en promenix på morgonen det ska ju bli jätte fint väder imon så vi får hoppas på att det stämmer!

Nu väntar jag på att min kära pojkvän ska komma hem så jag kan gå in till han och sova eftersom jag har lånat ut min säng och mitt rum denna helg! men det är nog bara så där en timme kvar sköönt !;D


Bild från ihelgen !:D



Långfredag:)

Ja så var man människa igen skönt!:D

Går dagen var super kul var ut med brudarna! Tog två bussen hem till Daniel och la mig och sov.
Vaknade med godsilla (stavning?) på mitt huvud men nu har det börjat ordna upp sig :)

Nu blir det dricka kaffe och ta det lungt umgås med släkten som är här från västerås :)

RSS 2.0